Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość 1950

JAKIM PRAWEM NAS WYKWATEROWANO DO KLUBU BUDUJĄCYCH,

PROPONUJĘ PRZENIEŚĆ SIĘ Z POWROTEM DO PSYCHOLOGA W RAMACH PROTESTU OBYWATELSKIEGO,

NIE BĘDZIE REDAKCJA NAS TRAKTOWAĆ JAK MEBLE I PRZESUWAĆ Z WĄTKU DO WĄTKU,

MY PRZECIEŻ PSYCHICZNI, :wink:

zapraszam zdradzających do http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=52578

A miał ktoś kiedyś frajdę z tego że jednak nie zdradził?

Tak - mam. A może raczej miałem? :(

Ale po kolei - dawno nie byłem na forum. Wchodzę i widzę fajny wątek. Pierwsza strona super, 2 ostatnie rozlałe i nie rozumiem Waszych slangów. Przez środek pewno nie przebrnę bo za dużo tego :roll:

Skoro tu są psychiczni to powiem - a co mi tam. W delegacjach jest ciężko (Jareko żałował, że nie jeździ i on to pewnie by się nieźle "bawił") i trzeba mieć cholerne samozaparcie, żeby nie ulec chwili. Ja jestem jeszcze bardziej psychiczny - nie tylko nie zdradziłem, ale w ogóle mój pierwszy raz był ... po ślubie. W dodatku po tylu latach, że brakło by Wam palców u ręki, a może niektórym drwalom i przy obydwu ;-) Uwaga - jestem zbudowany normalnie, nie jestem zboczeńcem, jestem rozrywkowy i nikt by pewnie nie uwierzył, jakbym to mu opowiedział wprost. Bardzo spodobał mi się post Migotki - czasem miewałem wrażenie, że nie ma już na tym świecie takich odmieńców jak ja :-?

Ale flirciki to lubię okropnie :p

• 3 years później...
  • 11 months później...
Gość coolibeer
wESZLAM NA pierwsza strone i czytalam o Donnie i zacych radach Jareko - i tak w sumie jak to sie u niej skonczylo??? skorzystala z rad?? czesc rrmsia :lol:

Jak po niej ani słychu ani widu to chyba coś się u niej chyba wydarzyło :) Czekam też z niecierpliwością jak to się zakończyło :)

Odgrzewam kotleta

na pewno Wam się przyzna .... naiwniacy :p :lol:

a Ty byś sie coolibeer przyznał na forum, że swoja dziewczynę kantem puściłeś gdyby zaszła taka sytuacja? :D

temat ciekawy ... ale stron natrzaskane że masakra ... nie dam rady wszystkiego przeczytać :roll:

Gość coolibeer
na pewno Wam się przyzna .... naiwniacy :p :lol:

a Ty byś sie coolibeer przyznał na forum, że swoja dziewczynę kantem puściłeś gdyby zaszła taka sytuacja? :D

temat ciekawy ... ale stron natrzaskane że masakra ... nie dam rady wszystkiego przeczytać :roll:

Nie mam na szczęście na razie takiego zmartwienia bo nie mam kogo puszczać :) i jestem z tego powodu zadowolony i skacze jak królik i trzaskam uszami :p

Czytaj czytaj daga bo fajna lektura :p

Gość coolibeer

Nie mam na szczęście na razie takiego zmartwienia bo nie mam kogo puszczać :) i jestem z tego powodu zadowolony i skacze jak królik i trzaskam uszami :p

Przyjdzie kryska .... :p

Oby nie przychodziła jak najdłużej :)

optymista ...... :p

a w temacie ... im dłużej czytam, tym więcej się dowiaduję , jak wiele można znaleźć powodów rozgrzeszenia swojego sumienia .... bardzo ciekawe.....

Przyjdzie kryska .... :p

To może być jak nagłe rażenie piorunem :roll: :lol:

szuka sobie człowiek spokojnie informacji o bramach i ot co widzi?

jak tylko zobaczyłem tytuł wątku to od razu musiałem wejść (oczywiście przywiodła mnie tutaj wybujała fantazja o baraszkowaniu na ławach fundamentowych z ekipą murarzy lub o jakimś cieśli co to potrafi porządnie przeciąć belkę)

A jednak się przyznała .... :roll:

Tak se myślę o całej tej sytuacji ...i takie mi się wnioski nasunęły ...

że to bardzo skomplikowane wszystko jest ....

wszystko zależy od priorytetów jakimi się człowiek kieruje w życiu ....

wyznając zasadę "nie rób drugiemu co Tobie niemiłe" pewnie pomyslałabym sobie najpierw co ja bym czuła gdyby mnie małż puścił bokiem i czy potrafiłabym wybaczyć .... i pewnie by mi się to nie spodobało ...

natomiast jesli nie zabolałaby mnie ta myśl jakoś specjalnie - znaczyłoby tyle, ze już jest obojetne i nie zależy ....

i tak se myslę ... czy donnie zależało ?

czy po powrocie mogła spojrzeć mężowi w oczy i udawać, że nic sie nie stało?

natomiast tak mi się wydaje - wbrew temu co przeczytałam ... że faceci jakoś inaczej patrzą na te sytuacje ... kobiety bardziej się angażują ....