Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

Jareko to ja tam Cie o moskitiery pytam , a Ty tu po takich tematach skaczesz , zamiast jako znawca rozwiewac ludzkie watpliwosci! Co do sluchaniai to ja gawedziara nie jestem , przykro mi , ale mysle , ze ktos sie trafi , a moze sie ktos pomyli, pomysli , ze jest nie tu gdzie jest , czyli z budowlancami i wszystko nam wyspiewa . Moze i ja zaczekam , a tak na cieplo to budowlancy maja tez tematy, oj maja ...kiedys moich podsluchalam, no to milych snoe Jareko

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

rrmi - ja powoli zmieniam swoje zainteresowanie forum

W doswiadczeniach - szczerze Ci powiem - juz za bardzo nie chce sie udzielac

Powod?

Prozaiczny

Mozna mowic dlugo i namietnie bez efektow. W stylu "chlop swoja a baba swoje" Sledzac watek mi najblizszy (okienny) widac jak to przestrogi i porady (nie tylko moje - takze Pchelka, Starego i innych specow)sa "weryfikowane" przez tych co w realnym swiecie zrobia tak jak klient sobie zyczy majac sprawy techniczne gleboko w d.... Liczy sie kasa wyrwana od klienta. Pozniej lamenty w stylu watkow jak to kogos ktos na mine posadzil.

Poza tym obserwuje zjawisko dosc ciekawe :( Coraz czesciej pojawiaja sie tutaj osoby ktorym po lekturze forum wydaje sie ze za friko zdobyta tu wiedza upowaznia ich do cwaniactwa i chamstwa w podejsciu do wykonawcy. Nie chce tego rozwijac ale z czyms takim sie juz kilka razy spotkalem.

Podzielilem sie z Wami prawie cala swoja wiedza jaka zdobylem - no moze nie cala - stad czesciej zagl;adam w watki inne - zyciowe i z humorem

Moje podejscie do Forum ewoluuje ;) :)

Zawsze sluze pomoca :) w miare posiadanej wiedzy i doswiadczenia a jak jakis problem przeocze na forum - kazdy z Was wie jak do mnei trafic - namiary sa przy moim nicku

Pozdrawiam

No, kochani, w ostatnim tygodniu doszliśmy w tym wątku już nie do off-topicu a wręcz do kawiarni czy herbaciarni II. La donna (sic!) e mobile, ale ten wątek to już nie jest mobile a wręcz chadza zygzakiem jak ten pijany co do domu wracał o trzy godziny dłużej, bo drogę poszerzyli. :D

Konia z Rzędzianem (jak mawiał mój kumpel z klasy, Jurek Klimm, którego zresztą znacie z Muratora, bo pisuje tamże reklamowe artykuły dla Wienerbergera), a zatem konia z Rzędzianem temu, kto znajdzie jakiś sens dalszego naszego gawędzenia... Poloneza czas kończyć, chyba że chcemy przegadać do 2006-go, kiedy to donna być może znowu pojedzie w delegację, gdzie zapozna ponętnego Eskimosa albo lepiej Masaja, który będzie jej przesyłał sms-y tam-tamem... :D

Hmmm.....tam tamem? W dobie smasow mmsow i tym podobnych wynalazkow?

Jeeeeeeeeeeeeejku jakie to romantyczne :)

tam taramtam bum bum bum tamtam taramtam bum tam tam - co w dowolnym tlumaczeniu oznacza

"ciagle mysle o tobie i spac przez Ciebie nie moge"

musicie mi to robic, no musicie ???? :lol: :lol:

jak tylko mam dużo pracy i do tego lenia i muszę sobie przewietrzyc neuroprzekazniki to akurat ten wątek na szczycie :o :lol:

No, kochani, w ostatnim tygodniu doszliśmy w tym wątku już nie do off-topicu a wręcz do kawiarni czy herbaciarni II. La donna (sic!) e mobile, ale ten wątek to już nie jest mobile a wręcz chadza zygzakiem jak ten pijany co do domu wracał o trzy godziny dłużej, bo drogę poszerzyli. :D

trach, charakter mojej pracy uniemożliwia biurowe gadki o deMary, muszę się jakoś ratować :lol: bo skisne i uwiądnę

a kawiarnia Pod donną wyjatkowo mnie rozbawia :D

tylko osiodłanego Rzędziana temu, kto powie Who is f***** ...donna, pardon Alice ?, znaczy za nic nie moge sobie przypomniec kto to śpiewał :-?

To Amsterdam - nie brak tam Boga, nie brak dam

Widziały damy oczy me, lecz Boga nie

To Amsterdam :p

[more]

A może o to chozi ?

mniej wiecej w połowie strony, szukaj takiego znaczka http://www.peterkoelewijn.nl/images/gompiezwart_tumb.gif

Znasz tego langłydża ?

Coś mi świta, że to była przeróbka jakiegoś DJ'a - przecież tam tylko jest dokrętka z ryku degeneratów :D, ale cinżko coś znaleźć w necie.

A to taki hicior był z remanentów.