jareko 19.05.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 czyzbys miala na mysli Elektrykow? znaczy Electic LIght Orchestra? Jejku faktycznie to prehistoria ale ich album Eldorado hmmmmm....palce lizac - pozniej to juz komercja az do bolu (przynajmniej dla mnie) Jednak nie ma to jak Led Zeppelin czy hmmm..... Black Sabbath, Deep Purple i moi faworyci od zawsze EL&P oraz Buddgie Ale przed wszystkimi tymi kapelami na pierwszym miejscu moj muzyczny Guru - Tadzio Nalepa A bluesbreakout i Karate slucham po dzis dzien z drzeniem serducha - co ja gadam - cala jego dyskografie ciagle sobie puszczam Oj to byly klimaty "....Kiedy bylem......kiedy bylem malym chlopcem hej Wzial mnie ojciec.....wiazl mnie ojciec i tak do mnie rzekl....."itd:) Echhhhh.... to se ne vrati Pane Holik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Znam bardzo dobrze wszystko co wymieniasz , a ja jestem pinkfloydziara, na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ...absolutnie nie ! ...to jest jeden z tematów dowolnych - dowód na to, jak niepojęte są drogi zbaczania wątków z jedynie słusznej drogi zaplanowanej przez 'otwieracza' wątku .... ..E.L.O. ? debeściak !! "Out of the blue", "Time" [ach, te 'osiemnastki' klasowe ] i "Discovery" mniam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 patrz - PF mi calkowicie wylecial ze lba Ummagumma po dzis dzien a juz uplynelo 37 lat - o cholera - az tyle? Ale ja juz stary jestem oj mozna by wymieniac i wymieniac ale od kilku lat w glowie buszuje mi takze Rammstein - a ich koncerty ........... kto nie widzial nie bedzie wiedzial o czym mowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Normalnie nie wierze ja dolacze jeszcze Oldfielda , nawet w spodku bylam , a moj dzieciak ma z Nim zdjecie, dacie wiare , a potem to z Kaczkowskim w nocy gadalismy na antenie , moge to nawet udowodnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jareko I PONURY 63 posluchajcie Division Bell, no za......ste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 OJ Kaczkos - wyczekiwalo sie On wypromowal np. UFO - calkiem fajna kapela szkoda ze tylko 3 plyty plus koncer wydalaCezar Palace blues - fajny utworek - znacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ........... kto nie widzial nie bedzie wiedzial o czym mowie za pierwszym razem bylam zdziwiona, bo zaszokowac to mnie chyba nic nie zszokuje, a za drugim podziwialam jak zrobili instalacje, zeby facet mogl udawac kwadransowy... cenzura a moze on po prostu uwalnial swoj pecherz a nie przewody meskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Tja.... neofici się znaleźli ...wołami Was trzeba zaganiać do właściwych watków !! Muzyka muzykoterapia Witaj,niewidzialny przyjacielu,czyż można by zacząć inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 jak do tej porty byly tylko dwa koncerty w Polsce - dlaczego nie powiedzialas ze jedziesz - byloby nam na miejscu razniej Widze ze przyszla nocna zmiana forummowiczow A ja calodobowiec Prozaiczny powod - ostatnio cierpie na bezsennosc i juz wygladam jak trup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 oj ponury mini max mi sie przypomnial i te o 23 nocne trojki , ja chce wrocic w tamte czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ..włącz Trójkę. TERAZ. Natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ok, cos Wam powiem , wiecie , ze mam do tej pory zeszyt w, w ktorym zapisywalam tlumaczenia Kaczkowskiego , teksty Elvisa Costello, OSTATNIE CIECIE Pink Floyd, no bez jaj , ja to mam naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ponury, w tym watku zamiast wolow mozesz uzywac palki do zaganiania ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 RRMI, widzę Cię w pewnym konkretnym wątku "u poetów"... ..zeszyciki są BARDZO w cenie........ Agniesia ? Pałka ? perkusyjna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 nie ma mnie u poetow , nie moge wlaczyc trojki , bo mam za daleko, wiem , ze sa w cenie, moj jest dobrze ukryty, ale nadejdzie ten dzien, obiecuje, zedam budowanie statkow Costello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 perkusyjna tez, byle dobrze wyszlifowana, zebym nie miala drzazg od tego zaganiania w pewnych czesciach ciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a kto w IV prowadzil wieczor plytowy? nazwisko mi wylecialo - tam np. puscil po dyskografi PF solowe dokonania czlonkow grupy Czy ktos z Was mial okazje slyszec album Nicka Masona (perkusista PF) Pamietajmy ze byly to lata 80-te - wyprzedzil o cala epoke innych Ale i tak najwiekszym prekursorem nowych stylow pozostanie Fripp i Davis O wlasnie - King Crimson - i bynajmnije nie "na zamku...." tylko "Beat" i "Dyscypline" A zeszloroczny ich koncert w Sali Kongresowej jak i ten sprzed kilku lat gdy promowali "VROOM" - echhhhhhhh............. i znow ciarki mi przechodza po krzyzu - to lepsze od orgazmu Przesadzilem - orgazm jest the best a po tym reakcja na muzyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 o czym Wy mowicie ? ja chyba tego nie znam , moj czas sie zatrzymal , z nowosci System of a down , Red hot chilli .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jareko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts