ponury63 19.05.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 perkusyjna tez, byle dobrze wyszlifowana, zebym nie miala drzazg od tego zaganiania w pewnych czesciach ciala ..acha... dlatego niektóre ogiery mówią na to "zaganiacz"... [wraca temat główny wątku ] [...] nadejdzie ten dzien, obiecuje, ze dam budowanie statkow Costello ..no proszę... nie wiem skad taka intuicja, ale łazi za mna ten utwór od dłuższego czasu...... ...brawo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 oj Jareko , co to jest ta IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 redhoci, z nowosci kurcze, ja ich chyba 20 lat slucham jak jeszcze w liceum kapele zalozyli - nazwa mi z pamieci wyleciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jareko - w "Dwójce"... Tomasz Szachowski, Tomasz Beksiński, bywał także Piekut.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ponury ordnung muss sein, pilnuj tematu ja teraz tylko o tym, ale ja mam dobry podklad muzyczny crazy town, butterfly Come my lady Come come my lady you're my butterfly Sugar.baby come my lady you're my pretty baby ill make your legs shake you make me go crazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 tak Agniesia , zle napisalam , dla mnie nowi , bo ja bylam w romansie bez zdrad z PF przez ponad 20 lat , no moze male skoki na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 o rany rrmi ile jeszcze innych ciekawych dokonan jest - jesli na red hot.... sie zatrzymalas - nadganiaj W opisie masz - okolice warszawy - polecam sluchanie Radia 94 i radia jazz o wlasnie jazz - Zorn, Nils Petersen czy klasyk Chick Corea no i fenomen gry na basie Stanley Clarke O Mahavishnu Orchestra i jego (dla mnie kultowej) plycie "Birds of Fire" jak i "Apokalypse" nie wspomne a "tutu" czy "You under arest" Davisa?......... dobra - bo sie zaraz rozplacze - wszyscy na okolo juz spia a ja bym sobie teraz po garach najlepsze kawalki puscil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no moze male skoki na bok pochwal sie, w koncu tu odpowiedni watek na skoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dobra - bo sie zaraz rozplacze - wszyscy na okolo juz spia a ja bym sobie teraz po garach najlepsze kawalki puscil dlatego ja siedze w sluchawkach i mam na full, no prawie, ale glosno, wiem, wiem mozna ogluchnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ja jak lubie to na zawsze , jak kocham to tez , no i jak slucham , ale z tymi zdradami to przesadzilam , jak pewnie sie domyslacie , pamietam , ze kiedys Kaczkowski..niewazne , pamietacie ostatni pociag do lhassy, mam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no kurcze, nie znam, wiecie jak slyszalam Kaczke to po prostu mialam takie dreszcze az mi wloski na rekach stawaly, no nie moge go sluchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jareko - w "Dwójce"... Tomasz Szachowski, Tomasz Beksiński, bywał także Piekut.... Msz racje - w dwojce ale pamietam to jako 4 gdyz tak mialem ustawiony numerk w radyjku RADMOR Taaaa..... Beksa i Szachowski Dzieki za przypomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 normalnie Agniecha mialam tak samo, oj..,jakie to byly czasy, juz rozumiem z taczworka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ja tu prosze konkrety, co oni wam zrobili, opuszczacie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a jak w mini maksie kaczak zapowiadak minimum slow maximum muzyki , przedstawiam dzisaiaj nowy zespol , ...np,TALK TALK, OJ PANIE PIOTRZE .a wiecie , ze przez telefon on ma zupelnie inny glos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 kurcze, to dzwoniliscie do siebie, szczegoly prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Beksa, Szachowski czy Kaczkos? Co oni nam zrobili? W tamtych czasach puszczali w radiu to czego nie sposob bylo normalnie posluchac - chyba ze u kogos Radio Luxemburg dobrze odbieralo U mnie czasem nawet niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ...Flash'n the pan ? 1981 ...Z Floydów "Ściana" i "Ciemna strona"... dzieła epokowe......dla mnie PF bez Watersa są jak Marillion bez Fisha..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no tak, skrzywil was psychicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 oj bez przesady - glos na antenie i w sluchawce mial identyczny Tez mialem przyjemnosc kiedys z nim porozmawiac - po prawie 20 minutach wykrecania numeru Taaa.....muzyczna poczta to bylo to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts