migota 12.04.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 migota - bym zostal dobrze zrozumiany - nie naklaniam do zdrady. Wiernosc czy tez jej brak to indywidualna sprawa kazdego z nas. Jasne. Każdy ma prawo do swoich pogladów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.04.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 migota - zostaw slogany ("Jeśli ktoś jest wierny sobie, to będzie wierny i tej drugiej osobie") - wyjasnij jak te slowa sama rozumiesz - mozesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donna 12.04.2005 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Nie wiem o co chodzi,ale naprawdę zmieniłam swój światopogląd na temat zdrady.Myślę że takie zauroczenie jest fascynujące,dostałam takiego "spidu",wszystko jest kolorowe,łatwe i przyjemne. Mąż kocha mnie bardzo,wiem że jestem kobietą atrakcyjną ale jego komplementy już nie budzą takich emocji. Takie dowartościowanie przez innego mężczyznę czyni cuda.I powiem raz jeszcze nie ma tu mowy o jakimś nowym związku,zakochiwać się nie mam zamiaru .To poprostu ochota tylko na sex i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.04.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 I ja to rozumiem. Nie oceniam - nie ganie, nie zachecam tylko jesli juz to badz ostrozna by faktycznie zycia sobie nie skomplikowac. Pamietaj - takie "zauroczenie" widac na twarzy, w gescie, zachowaniu - tu by podejrzen nie wzbudzic musisz byc czujna by nie zmienic sie za bardzo i podstaw do podejrzen nie dac. I najwazniejsze - jesli z nowym partnerem odkryjesz cos co chcialabys do wlasnej alkowy wprowadzic czyn to rozwaznie i powoli Powodzenia zycze a za dwa miesiace na priv o "spowiedz" poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Takie dowartościowanie przez innego mężczyznę czyni cuda. Donna - nie daj sie nabrać na plewy szanuj swój związek i jeśli kochasz swojego mężczyzne - odpuść sobie !!! Jeśli to zrobisz możesz mieć dwa wyjścia albo wyrzuty sumienia zniszcza Ciebie i co za tym idzie Wasze małżeństwo , albo spłynie to po Tobie jak po " gęsi " i potem będzie Ci juz łatwo " bzykać " sie kiedy tylko poczujesz te mrowienie w krzyzu .... Czy warto ? To już ocen sama . Motylki w brzuchu ...cudna sprawa , ale za jaka cenę ? Jareko ...Ty łobuzie !!!!! Do czego namawiasz tę niewinne dziewczę !!!! Jak Cie spotkam to wytargam za te uszy !!!! donna bądz mądra -ucz sie na cudzych błędach -nie na swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.04.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jareko ...Ty łobuzie !!!!! Do czego namawiasz tę niewinne dziewczę !!!! Jak Cie spotkam to wytargam za te uszy !!! Jejku - ja namawiam? No wiesz !!!! Rozpatrujemy hipotetyczna sytuacje co bedzie gdy ten speed nie odpusci i .... Poza tym jaka dziewczyne? Jest 6 lat po slubie, jak sadze stan cywilny zmienila majac jakies 25 lat - wiec to juz dojrzala Pannica w najpiekniejszym wieku po 30-ce - jak w sam raz do takich doswiadczen Szkoda ze nie ja na tej delegacji bylem No ladnie - my to plewy? Ewuniu - a co na taka ocene swojej plci Twoj slubny powie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.04.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Szkoda ze nie ja na tej delegacji bylem o, Jareko, zaintrygowales mnie, kurcze, napisz cos wiecej, no spac nie bede mogla, a jak bys byl na tej delegacji to co? no prosze napisz, nie daj sie prosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 No ladnie - my to plewy? Ewuniu - a co na taka ocene swojej plci Twoj slubny powie? cha ,cha ,cha .... to właśnie mój ślubny zawsze mówi ( np jak oglądamy razem film ) patrz na jakie plewy podrywa sie panienki ( tzn . gadki , maslane oczka lub wciskanie kitu , jaki to on samotny i nieszczesliwy w małżenstwie ). a i tak Cie wytargam za uszy ,nawet sobie nie myśl ,że Ci odpuszczę -łobuzie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.04.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jareko - plewy to chyba obcy wpychajacy sie w zwiazek niezaleznie od plci, przynajmniej tak zrozumialam aha wlasnie sie pojawil post Ew-ki -gadki i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Szkoda ze nie ja na tej delegacji bylem o, Jareko, zaintrygowales mnie, kurcze, napisz cos wiecej, no spac nie bede mogla, a jak bys byl na tej delegacji to co? no prosze napisz, nie daj sie prosic ani mi sie waz tu pisać co by bylo !!!! Idzcie juz spać , a sio do własnych łóżek - a nie świntuszyć mi tu po nocach !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.04.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 o, Jareko, zaintrygowales mnie, kurcze, napisz cos wiecej, no spac nie bede mogla, a jak bys byl na tej delegacji to co? no prosze napisz, nie daj sie prosic Jak to co? Maslane oczka i cala reszte co jzu Ewunia napisala - doigralem sie - jak mnie ujrzy to juz bez uszu chodzic bede A co dalej.....agniesia - do tanga trzeba dwojga - czyz nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.04.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 ...ani mi sie waz tu pisać co by bylo !!!! Idzcie juz spać , a sio do własnych łóżek - a nie świntuszyć mi tu po nocach !!!! alez jakze mile jest takie swintuszenie - zwlaszcza niegrozne i po nocy Za dnia lepiej do dziela gdyz szczegoly ujrzec dokladniej mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.04.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jareko - buziaki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.04.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jareko - plewy to chyba obcy wpychajacy sie w zwiazek niezaleznie od plci, przynajmniej tak zrozumialam niby tak - a jak je nazwac jesli za naszym przyzwoleniem przylaczaja sie do nas pod kolderke? Takze plewy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.04.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 o Jareko... no teraz to na pewno nie zasne... Ew-ka - alez ja jestem w lozku , i to swoim na dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.04.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 spoko - zasniesz ponad wszystkie zadze i pragnienia sen jest najsilniejszy - zawsze wygrywa - to tylko kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.04.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 a jak je nazwac jesli za naszym przyzwoleniem przylaczaja sie do nas pod kolderke? Takze plewy? moze 'urozmaicenie' , 'nowe podniety' , ja nie wiem, niedoswiadczona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.04.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 lepiej nie wchodzmy na te sliska sciezke - okrzycza nas, zadziobia jak nas zobacza ALe tez faktem jest ze o takich tematach raczej na priv niz na ogolnym rozprawiac wypadaloby Dla wiekszosci - zboczency a nie plewy choc nie sadze by tak mozna by takie co nie co nazywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 12.04.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 spoko - zasniesz ktos mi ostatnio zyczyl snow erotycznych - napisalam, ze nie miewam (zmeczenie, budowa itd), no ale teraz to sie chyba cos szykuje no i chyba o to chodzi zeby zasnac, ale z kims - tzn zeby cieplo bylo, oczywiscie ee, czemu na priw? moze zaraz ktos dolaczy i stworzymy zgrabny trojkacik, lub inny wielokat oralny, tfu... werbalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 12.04.2005 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 ja juz kiedys pouczenie dostalem by zbyt smialo sie nie wypowiadac na forum badz co badz budowlanym taaaa.....kto dolaczy? wszak wszyscy spia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts