Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie wiem o co chodzi,ale naprawdę zmieniłam swój światopogląd na temat zdrady.Myślę że takie zauroczenie jest fascynujące,dostałam takiego "spidu",wszystko jest kolorowe,łatwe i przyjemne. Mąż kocha mnie bardzo,wiem że jestem kobietą atrakcyjną ale jego komplementy już nie budzą takich emocji. Takie dowartościowanie przez innego mężczyznę czyni cuda.I powiem raz jeszcze nie ma tu mowy o jakimś nowym związku,zakochiwać się nie mam zamiaru :wink: .To poprostu ochota tylko na sex i już

I ja to rozumiem. Nie oceniam - nie ganie, nie zachecam tylko jesli juz to badz ostrozna by faktycznie zycia sobie nie skomplikowac. Pamietaj - takie "zauroczenie" widac na twarzy, w gescie, zachowaniu - tu by podejrzen nie wzbudzic musisz byc czujna by nie zmienic sie za bardzo i podstaw do podejrzen nie dac. I najwazniejsze - jesli z nowym partnerem odkryjesz cos co chcialabys do wlasnej alkowy wprowadzic czyn to rozwaznie i powoli

Powodzenia zycze a za dwa miesiace na priv o "spowiedz" poprosze :)

Takie dowartościowanie przez innego mężczyznę czyni cuda.

Donna - nie daj sie nabrać na plewy :evil: szanuj swój związek i jeśli kochasz swojego mężczyzne - odpuść sobie !!! Jeśli to zrobisz możesz mieć dwa wyjścia albo wyrzuty sumienia zniszcza Ciebie i co za tym idzie Wasze małżeństwo , albo spłynie to po Tobie jak po " gęsi " i potem będzie Ci juz łatwo " bzykać " sie kiedy tylko poczujesz te mrowienie w krzyzu .... Czy warto ? To już ocen sama . Motylki w brzuchu ...cudna sprawa , ale za jaka cenę ?

Jareko ...Ty łobuzie !!!!! Do czego namawiasz tę niewinne dziewczę !!!! Jak Cie spotkam to wytargam za te uszy !!!!

donna bądz mądra -ucz sie na cudzych błędach -nie na swoich

:wink:

Jareko ...Ty łobuzie !!!!! Do czego namawiasz tę niewinne dziewczę !!!! Jak Cie spotkam to wytargam za te uszy !!!

Jejku - ja namawiam? No wiesz !!!! Rozpatrujemy hipotetyczna sytuacje co bedzie gdy ten speed nie odpusci i ....;) Poza tym jaka dziewczyne? Jest 6 lat po slubie, jak sadze stan cywilny zmienila majac jakies 25 lat - wiec to juz dojrzala Pannica w najpiekniejszym wieku po 30-ce - jak w sam raz do takich doswiadczen ;)

Szkoda ze nie ja na tej delegacji bylem ;)

No ladnie - my to plewy? Ewuniu - a co na taka ocene swojej plci Twoj slubny powie? ;)

No ladnie - my to plewy? Ewuniu - a co na taka ocene swojej plci Twoj slubny powie? ;)

cha ,cha ,cha .... to właśnie mój ślubny zawsze mówi ( np jak oglądamy razem film ) patrz na jakie plewy podrywa sie panienki ( tzn . gadki , maslane oczka lub wciskanie kitu , jaki to on samotny i nieszczesliwy w małżenstwie ).

a i tak Cie wytargam za uszy ,nawet sobie nie myśl ,że Ci odpuszczę -łobuzie ....

Szkoda ze nie ja na tej delegacji bylem ;)

o, Jareko, zaintrygowales mnie, kurcze, napisz cos wiecej, no spac nie bede mogla, a jak bys byl na tej delegacji to co? no prosze napisz, nie daj sie prosic 8)

ani mi sie waz tu pisać co by bylo !!!! Idzcie juz spać , a sio do własnych łóżek - a nie świntuszyć mi tu po nocach !!!!

o, Jareko, zaintrygowales mnie, kurcze, napisz cos wiecej, no spac nie bede mogla, a jak bys byl na tej delegacji to co? no prosze napisz, nie daj sie prosic 8)

Jak to co? Maslane oczka i cala reszte co jzu Ewunia napisala - doigralem sie - jak mnie ujrzy to juz bez uszu chodzic bede :( ;)

A co dalej.....agniesia :) - do tanga trzeba dwojga - czyz nie?

spoko - zasniesz :)

ktos mi ostatnio zyczyl snow erotycznych - napisalam, ze nie miewam (zmeczenie, budowa itd),

no ale teraz to sie chyba cos szykuje :oops:

no i chyba o to chodzi zeby zasnac, ale z kims 8) - tzn zeby cieplo bylo, oczywiscie

ee, czemu na priw? moze zaraz ktos dolaczy i stworzymy zgrabny trojkacik, lub inny wielokat oralny, tfu... werbalny 8)