jareko 19.05.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A "whis You...." ? to nie? A "Atom heart...." to nie? A koncert w Pompei? Tez nie epokowe dokonania? Oj Ponury (tu palcem groze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no nie ja sie targowalam z 5 min i przysiegal ze to On . ja Agniesiu rozmawaialm z Nim po koncercie Oldfielda w katowicach , mamy , tzn moj dzieciak ma autograf jako jedyny w polsce przez przypadek , czekalismy kilka godzin przed hotelem , akle sie oplacalo , ponury gadaj jeszcze flash'n the pen , fish...miodek, ja takie zdrady muzyczne mialam tylko na mysli , wiec nie pasuje do watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 mysla mowa uczynkiem... Rrmi wszystko sie liczy, ja to mialam takie mysli ze hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ty Agniesia ja patrze , ze swoja baba jestes, co?a jakie mialas te mysli , poopowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jareko.... epokowe, ale wiesz... dla mnie wszystko jest "przed Ścianą" i "po Ścianie"... ..to jak BC w datach.... ...Kaczor ma trochę inny głos na żywca... ..a przez telefon to w ogóle inny ...jeszcze z Mannem udało się porozmawiać i z Niedźwiedziem... ...ach... nie wiem czy się Wam przyznać... może kiedy indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no moja to ja jestem, no dobra jeszcze kogos tez pewnie wiele razy a mysli maja byc muzyczne czy takie ''swingujace'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a pamietacie Korneliusza Pacude i jego country? Nie moje klimaty muzyczne ale czasem lubilem sobie posluchac jak on opowiada No dobra - dosc podrozy sentymentalnej - czas do wyra - zaczyna mnie lapac sen (nareszcie) Pobudke mam o 6 wiec kochani moi KOLOROWYCH SNOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ...ach... nie wiem czy się Wam przyznać... może kiedy indziej Ponury, rozbudzasz a potem co? zmykasz, wyciszasz, no nie tak nie wolno nie zasne opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ...czekanie jest najfajniejsze.... ..a w Trójce nowy Plant..... ech... ..spanie ważniejsze od muzyki ? :D Trudno.. Dobrej nocy Psychologu dyżurny Anatoliju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 kolorowych snow Jareko , kto zostaje? ...Agniesia moga byc nawt jazzowe.ten watek wszystko wytrzyma , Korneliusza lubilam sluchac , ale tez nie moja muzyka , ...a ktos pamieta jak kaczor powiedzial jakos tak , ze spiewala muzyka , to bylo przy dead can dance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no tak faceci rozbudza a potem myk do lozeczka, a potem to ja sobie moge ''poswingowac'' zawsze to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 no ponury gadaj , gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ..Cech Rzemiosł Różnych..... i Elizabeth Fraser...... ..Cocteau Twins.. i "Treasure"... arcydzieło.... ..ładnie grają, panie doktorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 wiecie co fajnie byloby miec takich sasiadow , nikomu nie przeszkadzalaby glosna muzyka, normalnie ja moge kolo Was kupic dzialke , mi bez roznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 mialam takie sexswingowanie na mysli, ale co mi tam bardzo, ale to bardzo lubie Basie Trzetrzelewska, zawsze jak ja slysze to sie rozmarze, innych lubi o podobnym repertuarze nie moge sluchac, ale ona ma tak magnetyzujacy glos, ze nie moge sie oprzec tej kobiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ponury ..... narazasz sie Page i Plant "no Quarter" czy jakos tak - to masz na mysli? "Gallows ...." - jejku - pelen odlot Nie ma co ukrywac ze polaczenie kultur europejskiej z arabska dalo efekt zwalajacy z nog Bylem na ich koncercie w Katowcach - to byl chyba 98 lub 99 - spodek pekal w szwach - naliczyli ponad 11 tysiecy luda Ale Planta "gorki" juz nie takie jak kiedys Co ja mowie - oni tez sie starzeja Ale chyba najbardziej na zdolnosciach wokalnych stracil Lake z KK i EL&P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 o jezu agniesia czujesz to co ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ponury szczegoly, bo juz sobie wyobrazam rozne konfiguracje i zwiazki pozaantenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.05.2005 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ..a zaczynała u Hołdysa w "Perfect".... ..potem Matt Bianco... ..a teraz - prawie Gloria Estefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 19.05.2005 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 o jezu agniesia czujesz to co ja? o rany zeby nas nie wywalili za kobiece zwiazki duchowomyslowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts