rrmi 21.05.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 bo jareko za nocki bierze extra, czy zechcesz Mistrzu nam w czyms pomoc?dzieki ponury , a ja mam jeszcze taki problem , ze pamietam jak Piotr mowil kiedts tak ladnie ...a w uszach dzwieczala muzyka , czy jakos tak ...jak to bylo , pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.05.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 ja juz dzis po kilku piwach gdyz ooooo.....wlasnie o tym wam jeszcze ze swego zycia nie pisalem A wiec bylo to tak Moja pierwsza zona miala najpierw meza pozniej pojawil sie taki jeden palant znaczy ja co ja mu odebral i 22 lata sie z nia meczyl. Wybawilem go z klopotu - powinien byc wdzieczny az po grob - jego lub moj I wiecie co? Jej pierwszy maz moim najlepszym kumplem i przyjacielem sie stal J. Twoje zdrowie teraz wypije - a co mi tam Pozniej byly fajne sytuacje gdyz bardzo czesto pojawialismy sie w roznych sytuacjach - on, ja i zona Fajnie bylo przedstawianie sie J. - to moja pierwsza zona J. - a to jej obecny maz Ja - a to moja zona i jej pierwszy maz G (moja byla zona) - a to moj pierwszy a to drugi maz i lufka za ich zdrowie Zywcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.05.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 paprotko Ty siedzisz czy tak jakby plasasz , czy lezysz moze sztywne lacze w lozku - moje marzenie , ale poki co : siedzisz u mnie ksiezyc Remember kissing in the moonlight? How we held each other all night .... to tez podpisze, zeby nie bylo Lenio Krawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.05.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 jareko czy chcesz o tym z nami porozmawiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.05.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 rrmi - tylko mi tu od Mistrzow nie wyzywac Dziekuje za zaproszenie zapomnialem byc uprzejmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.05.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 .....sztywne lacze w lozku - moje marzenie , a najgorsze jak tak beproduktywnie sie marnuje to lacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.05.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.05.2005 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 ..damski Krawiec ? But what I really want to know is Are you gonna go my way ? And I got to got to know Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.05.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 jareko czy chcesz o tym z nami porozmawiac? o czym tu gadac - samo zycie Jak ludzie na poziomie (to o sobie ) to i porozumiec sie potrafia w kazdej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.05.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 pozniej pojawil sie taki jeden palant znaczy ja co ja mu odebral i 22 lata sie z nia meczyl. Wybawilem go z klopotu - powinien byc wdzieczny az po grob - jego lub moj Jareko !!! MEDAL się należy !!!! no i coś za szkodliwe, nie ?? Redakcjo !! kubek chociaż... no i kask antyrozwodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 21.05.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 spoko - rozwod mi juz nie grozi - na kocia lape zyje juz 5 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.05.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 ponury a wytlumaczylbys przy wolnej chwili w tygodniu jak sie umieszcza takie cytaty z jakiejs strony? jak blondynce, no blondyneczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.05.2005 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 No właśnie.. ponoć prowizorki są najlepsze ...może tez by medale dawali ? ..albo miskę mleka chociaż ? UHT ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 21.05.2005 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Baby can't keep on running (....) All i ever wanted All i ever needed All i ever wanted was .....love jareko bo moze Ty You're not the man You're not the one Who said he'd always, always, always be here Sade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.05.2005 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 ty paprotko naprawde marnujesz te sztywne lacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 RRMI ? z jakiejś w necie ? prościutko - zaznaczasz myszą interesujący Cie kawałek - i albo prawy klik myszy i kopiuj / albo z klawiatury ctrl+c - klikasz kursorem w miejscu gdzie piszesz na Forumie, z myszy 'wklej' lub z klawiatury ctrl+v - i podziwiasz efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 spoko - rozwod mi juz nie grozi - na kocia lape zyje juz 5 rok qurcze, cos w tej filozofii mamy wspolnego bo ja chyba zejde z tego lez padolu jako ta nieskalana wiezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 oj ja taka ciemna jestem, tzn ciemna blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 pamietam jak Piotr mowil kiedts tak ladnie ...a w uszach dzwieczala muzyka , czy jakos tak ...jak to bylo , pamietasz? Tola będzie pewnie pamiętać, jednak damski odbiór Kaczora był zdecydowanie inny niż męski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 to ja poprosze o jakis srodek na odzyskanie polskich znakow, pissss ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts