rrmi 22.05.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 paprotkabo ja chyba zejde z tego lez padolu jako ta nieskalana wiezem sa jeszcze inne wiezy i one sa wazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 ..jak klikniesz przypisaniu posta 'podgląd', to obaczysz efekt zanim pojawi się na Forumie i można errory poprawiać ..taki mały dynks, a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Ty ponury to naprawde super facet jestes i taki cierpliwy , musze o tym porozmawiac, jareko jestes tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2005 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 to ja poprosze o jakis srodek na odzyskanie polskich znakow, pissss ponury no tak..odsikała się na mnie i jeszcze kce pomocy :lol: looknij here jest kilka metod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 RRMI, tak mi mów... może być w postaci pętli [tzw. loop :D ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 sa jeszcze inne wiezy i one sa wazniejsze o, brawo, cytat rrmi pewnie, but... How will we ever know if we never try ? Lenio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 to ja mam najpierw pisac post , potem wejsc do cytatu i tam kliknac i wrocic na post? mowilam , ze jak ciemnej blondynce , ale i tak Ci dziekuje , a i Tole poprosze , bo mnie to meczy , ....mowil nasz Pan Piotr tez cos jeszcze o PHILU COLLINSIE i tez mnie to meczy , a moze ja powinnam odpoczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 jestem jestem do zmywarki musialem pozostalosci po biesiadzie wlozyc bo jutro ostatnie wlosy by mi wyrwala Aaaaa przypomnialem sobie jak J nowa zonke mial i przedstawial nas wszystkich kiedys swoim znajomym mowiac - to moja pierwsza zona (mowiac o G) to jej maz (o mnie) a to moja druga zona (o M) I pozniej my podobnie i pamietam jak dzis glupia mine tego komu nas przedstawiano zabawne to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 jako ludzie i tak zawsze probujemy, tzrba sie przekonac czy boli?czy dobre? czy kocha? czy zdradza?i tu powracamy do korzeni watku , co wczoraj robiliscie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 normalnie ja juz sie pogubilam Jareko, moze przez te szklanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2005 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Jareko :D na spotkaniu czyli niepodległość kwadratów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 co wczoraj robilem?to niestety musi pozostac tajemnica gdyz czasem moja terazniejsza tu bywa - ale temat watku jest mi bardzo bliski z ta roznica ze nie o krok od......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 to ja mam najpierw pisac post , potem wejsc do cytatu i tam kliknac i wrocic na post? A chcesz by to było jak Twoje powyżej ? OK. to podczas pisania, w okienku nowego postu, klikasz najpierw czwarty od lewej przycisk 'quote', potem wklejasz, potem jeszcze raz 'quote' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 rrmi- nie ty pierwsza ktora gubila sie w relacjach miedzy cala czworka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 kontynuj , sluchajcie czy wierzycie , ze ludzie plci przeciwnych moga sie przyjaznic?dzieki ponury bede sie jutro uczyc , zapytalabym moja polowke , ale On nie ma tyle cierpliwosci , ja tez nie , zreszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 moga - wbrew pozorom moga i nie musi sie to przec o wyrko Mam jedna przyjaciolke z ktora nigdy ten teges choc hmmm.....(usunieto) na sam jej widok tak jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2005 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 pewnie że mogą tylko po co nie, no to nawet ma szansę się udać. tzn. się nawet kilka razy udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 próba polskiego mikrofonu oczywi[cie.... dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 a co to znaczy udalo? to juz sie nie przyjaznicie? Jareko Mam jedna przyjaciolke z ktora nigdy ten teges choc hmmm..... na sam jej widok so? zaraz tez usune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 odinstal i w ogole i efekt jak widac, nic to pomysle o tym jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts