jareko 22.05.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 przyjaznimy sie, spotykamy sie, rozmawiamy sobie szczerze o wszystki nie majac zadnych tajemnic ale.... nic a nic - nawet buzi z jezyczkiem nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2005 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Paprotka, Google toolbar najpierw odinstaluj a Google zapisz sobie w Favorites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 jareko czy to jest meczace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 rrmi co ci chodzi po glowie z ta przyjaznia ? nie, to sie nie moze udac, jak sie tak niewinnie zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 juz ja wiem co mi chodzi , no co Ty tak tylko pytam, moze ankiete jaka zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 przyzwyczailem sie ze samcze odruchy musze powstrzymac - ale widzisz -to glupie - utrzymuje to w tajemnicy gdyz nikt by w taki rozwoj wypadkow nei uwierzyl - od razu bylaby pkrzyknieta moja kochanka a ona akurat nia nie jestA warto miec kogos z drugiej strony gdyz inaczej potrafi spojrzec na rozne sprawy i co nie co pomoc w wyjasnieniu zachowan Bo choc uwazam sie dosc doswiadczonego przez zycie czasem ono mnie zaskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Paprotka, Google toolbar najpierw odinstaluj a Google zapisz sobie w Favorites no wBasnie tak zrobilam - nic , nie ma ich juz, szybkie ciecie, a znaków niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 a co to znaczy udalo? to juz sie nie przyjaznicie? różnie bywało ale to możliwe, potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 tez tak mysle, ze mozliwe, czasem tak mysle , ze ludzkie losy sa takie pokrecone , ostatnio godzilam , tak to sie mowi przyjaciol moich , to bylo straszne , trraz zaluje , bo widze , ze on do kasy wrocil nie do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 w sumie rozumiem to wszechobecne mniemanie iz przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna nie jest mozliwa bez seksu. Powiem wiecej - taka przyjazn konczy sie najczesciej jak do seku dojdzie - zmiana realacji miedzy osobami i tematy zaczynaja sie pojawiac w rozmowach inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 przyzwyczailem sie ze samcze odruchy musze powstrzymac - ale widzisz -to glupie - utrzymuje to w tajemnicy gdyz nikt by w taki rozwoj wypadkow nei uwierzyl - od razu bylaby pkrzyknieta moja kochanka a ona akurat nia nie jest A warto miec kogos z drugiej strony gdyz inaczej potrafi spojrzec na rozne sprawy i co nie co pomoc w wyjasnieniu zachowan Bo choc uwazam sie dosc doswiadczonego przez zycie czasem ono mnie zaskakuje jareko - nie zgadzam sie, wybacz nie zgadzam sie na plec przeciwna i juz moj przyjaciel musi byc kobieta, tak mam a aspiranci na przyjaciol ? hm... pamietam mojego przyjaciela z liceum... byla taka chwila, ...hmm.. takiej wielkiej duchowej bliskosci , ze az bolalo, szczesciem potrafilismy sie powstrzymac, ale potem to wisialo nad nami i ...juz nie bylo tak jak dawniej, poszlo sobie z czasem, z narzeczonymi, którzy przyszli , o i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2005 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 100% racji Jareko, i dlatego to cholernie trudne bywa czasem coś zaiskrzy, czasem się nie dogada tego co się zdawało że dogadywać nie potrzeba i kłopot no i gdzie ta Julia z posadzką ? Paprotka, na nudny dzień Polska Strona Ogonkowa, moze się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 a ja mam teraz Pana Cairo, i tak pieknie pachnie po burzy, ja mialam takiego przyjaciela tez , nazywal sie Jan i rozmawialismy przez ponad 2 lata przez telefon , nie wiedzac jak wygladamy , o seksie nie bylo mowy , tzn .mowa byla , ale nie o seksie miedzy nami, bardzo milo ten czas wspominam , pozniej przyjaznil sie ze mna i moim mezem , potem wyjechalismy z tego miasta , ale dalej bardzo milo o Nim myslimy , byl , mysle , ze jest niesamowitym czlowiekiem, mial piekny glos, prawie jak Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 paprotka - nie ma regol na ludzkie zachowania - o tym musisz pamietac a poza tym jak w piosence - do tanga trzeba dwojga I najdowcipniejsze jest to ze nie raz temat wspolnego seksu poruszalismy - ale wiesz? Ku mojemu zaskoczeniu to ja bylem strona ktora tego chciala uniknac i uniknela poki co Wlasnie dlatego ze relacje miedzy nami ulegly by zmianie A w sumie przyjazn jest wartosciowasza (dla mnie) od milosci ktora przemija - bo badzmy szczerzy - przemija kazda kwetsia tylko czasu jest kiedy zamieni sie w przywiazanie i sympatie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Powiem wiecej - taka przyjazn konczy sie najczesciej jak do seku dojdzie - zmiana realacji miedzy osobami i tematy zaczynaja sie pojawiac w rozmowach inne o terapeuta ameryke odkryl zdefiniuj przyjazn juz chyba lepiej sie przyjaznic z bylymi kochankami, niz kochac z aktualnymi przyjaciolmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 ....juz chyba lepiej sie przyjaznic z bylymi kochankami, niz kochac z aktualnymi przyjaciolmi mimo wszystko lepiej z aktualnymi przyjaciolmi Odgrzewane nie smakuje jak swierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.05.2005 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Przyjaźń nie mówi 'ja', a głównie 'ty'.. w miłości zaczyna być za dużo 'ja', a za mało 'ty' oczywiście powolutku, ale tak jest.. deficyty kłują i chcą być wyrównane [w czysto fizycznej to juz chyba samo 'ja' istnieje ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 I najdowcipniejsze jest to ze nie raz temat wspolnego seksu poruszalismy - ale wiesz? Ku mojemu zaskoczeniu to ja bylem strona ktora tego chciala uniknac i uniknela poki co Wlasnie dlatego ze relacje miedzy nami ulegly by zmianie A w sumie przyjazn jest wartosciowasza (dla mnie) od milosci ktora przemija - bo badzmy szczerzy - przemija kazda kwetsia tylko czasu jest kiedy zamieni sie w przywiazanie i sympatie no wlasnie, jareko, ta gestosc i dusznosc jest meczaca szkoda zycia na gierki z przyjacielem, na unikanie, na flirtowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 to be with you koncowka mr Cairo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Brown eyed girl -van Morisson , czasem dobrze zostawic PF na chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts