Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przyzwyczailem sie ze samcze odruchy musze powstrzymac - ale widzisz -to glupie - utrzymuje to w tajemnicy gdyz nikt by w taki rozwoj wypadkow nei uwierzyl - od razu bylaby pkrzyknieta moja kochanka a ona akurat nia nie jest

A warto miec kogos z drugiej strony gdyz inaczej potrafi spojrzec na rozne sprawy i co nie co pomoc w wyjasnieniu zachowan

Bo choc uwazam sie dosc doswiadczonego przez zycie czasem ono mnie zaskakuje

przyzwyczailem sie ze samcze odruchy musze powstrzymac - ale widzisz -to glupie - utrzymuje to w tajemnicy gdyz nikt by w taki rozwoj wypadkow nei uwierzyl - od razu bylaby pkrzyknieta moja kochanka a ona akurat nia nie jest

A warto miec kogos z drugiej strony gdyz inaczej potrafi spojrzec na rozne sprawy i co nie co pomoc w wyjasnieniu zachowan

Bo choc uwazam sie dosc doswiadczonego przez zycie czasem ono mnie zaskakuje

jareko - nie zgadzam sie, wybacz :-?

nie zgadzam sie na plec przeciwna i juz :)

moj przyjaciel musi byc kobieta, tak mam

a aspiranci na przyjaciol ? hm...

pamietam mojego przyjaciela z liceum... byla taka chwila, ...hmm.. takiej wielkiej duchowej bliskosci :D , ze az bolalo, szczesciem potrafilismy sie powstrzymac, ale potem to wisialo nad nami i ...juz nie bylo tak jak dawniej, poszlo sobie z czasem, z narzeczonymi, którzy przyszli , o i tak

a ja mam teraz Pana Cairo, i tak pieknie pachnie po burzy, ja mialam takiego przyjaciela tez , nazywal sie Jan i rozmawialismy przez ponad 2 lata przez telefon , nie wiedzac jak wygladamy , o seksie nie bylo mowy , tzn .mowa byla , ale nie o seksie miedzy nami, bardzo milo ten czas wspominam , pozniej przyjaznil sie ze mna i moim mezem , potem wyjechalismy z tego miasta , ale dalej bardzo milo o Nim myslimy , byl , mysle , ze jest niesamowitym czlowiekiem, mial piekny glos, prawie jak Piotr

paprotka - nie ma regol na ludzkie zachowania - o tym musisz pamietac a poza tym jak w piosence - do tanga trzeba dwojga :)

I najdowcipniejsze jest to ze nie raz temat wspolnego seksu poruszalismy - ale wiesz? Ku mojemu zaskoczeniu to ja bylem strona ktora tego chciala uniknac i uniknela poki co ;) Wlasnie dlatego ze relacje miedzy nami ulegly by zmianie

A w sumie przyjazn jest wartosciowasza (dla mnie) od milosci ktora przemija - bo badzmy szczerzy - przemija kazda kwetsia tylko czasu jest kiedy zamieni sie w przywiazanie i sympatie

I najdowcipniejsze jest to ze nie raz temat wspolnego seksu poruszalismy - ale wiesz? Ku mojemu zaskoczeniu to ja bylem strona ktora tego chciala uniknac i uniknela poki co ;) Wlasnie dlatego ze relacje miedzy nami ulegly by zmianie

A w sumie przyjazn jest wartosciowasza (dla mnie) od milosci ktora przemija - bo badzmy szczerzy - przemija kazda kwetsia tylko czasu jest kiedy zamieni sie w przywiazanie i sympatie

no wlasnie, jareko, ta gestosc i dusznosc jest meczaca

szkoda zycia na gierki z przyjacielem, na unikanie, na flirtowanie