Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A tak naprawde powoli staje na rozstraju drog

Widze, ze w branzy, ktorej poswiecilem prawie 10 lat swego zycia powoli nie ma dla mnie miejsca. Osoby nie stojace po tej stronie co ja nie wiedza tak naprawde co sie dzieje w budownictwie.

Chce odejsc z branzy - coraz powazniej sie nad tym zastanawiam i hmmm..... jakos nie moge znalesc sobie innego zajecia

Jednego jestem pewny - nie nadaje sie juz na pracownika - nie znioslbym nad soba jakiegos kierownika ;)

witam klub zdradzający :)

( zauwazyli - mam polskie znaki :D , ale za to tęczowe tło, którego ni hu hu nie moge usunąc :x - czyli widze was tak jakoś na różowo :lol: )

małe resume w temacie :lol: :

- było o zdradach wszelakich

- było o napojach wyskokowych

- troszeczke zdrad muzycznych i okolicznych

- licealne wspominki

- przyroda ( w postaci zachodów słońca, burz i księzycowych nocy)

- o przyjazni

no to teraz : jak zdradzac, żeby sie nie wydało ? :lol:

jareko, 1950 - jakies pomysły ???

A tak naprawde powoli staje na rozstraju drog

Widze, ze w branzy, ktorej poswiecilem prawie 10 lat swego zycia powoli nie ma dla mnie miejsca. Osoby nie stojace po tej stronie co ja nie wiedza tak naprawde co sie dzieje w budownictwie.

Chce odejsc z branzy - coraz powazniej sie nad tym zastanawiam i hmmm..... jakos nie moge znalesc sobie innego zajecia

Jednego jestem pewny - nie nadaje sie juz na pracownika - nie znioslbym nad soba jakiegos kierownika ;)

no ja nie wiem czy to w temacie jest, jareko

bo to żadna zdrada, nowe małżeństwo się szykuje

cóż Ci poradzić :-? : kryzys, wypalenie zawodowe ? pora się przebranżowić ? a może kryzys przetrwać ?

to tak jak we zwiazku : jedni zabierają zabawki i szukaja nowej piskownicy, inni zaczynaja tej piskownicy się przyglądac : a może by nowy piasek dowieżć? poszerzyć ?, pomalować ?

czasem lifting nie wystarczy, ale chyba warto sprobować

no, przynajmniej ja tak mam po latach eksploracji róznych piaskownic :wink:

kręci mnie remont starej chałupy bardziej, niż wciąz nowe projekty ( choc bywaja kuszące :-? )

nie moge sie wypowiadac w tej materii gdyz nie kryjac faktu iz niewierny jestem nie moge dawac tu recept jak to czynic. Czasem zaglada tu moja slubna juz mi nigdy nie uwierzy ze montaz mialem do 23 ;)

o, rany, no nie badź taki nieużytek :lol:

szczególy sobie darujmy, twórzmy prawdy uniwersalne ( i tak wyjdzie na moje , że lepiej nie zdradzać 8) )

Gość 1950

no, może nie tak jareko, nie zdradzający jestem,

chociaż parę razy mogłem ale, no właśnie ale, wolałem nie, mimo wszystko wolałem nie ryzykować,

w tej chwili wiem co mam i chyba jak większość wolałem stabilizację :oops:

owszem niewinny flirt, fajna sprawa, ale chyba nic więcej?

przykro mi. :oops: :oops: :oops:

mimo wszystko mam nadzieję że nie będziecie mnie zdradzać z jareko :roll:

tak jakoś było by przykro :cry:

1950

mimo wszystko mam nadzieję że nie będziecie mnie zdradzać z jareko

tak jakoś było by przykro

[/q

uote]

ok, nie bedziemy zdradzac , ale o czym bedziemy gadac?

Nigdy nie przyznawac sie - nawet jak zaskoczonym w lozku z inna sie zostanie - isc w zaparte !!!!

to dobry sposob

no to moze na przyklad doradz kiedy ludzie powinni z emigracji wracac?

nie wiem - naprawde nie wiem. Wszystko zalezy od tego jak im sie ulozylo na obczyznie. Jak kiedys pisalem z mojej klasy zostalo nas raptem kilka osob - najwiekszy sukces odniosl kumpel ktory w HP w Hong Kongu dochrapal sie dyrektorskiego stolka a zlamanego centa za niego w czasach liceum bym nie dal ;)

Powiem inaczej - biorac pod uwage to co w tym bajzlu jakim jest nasz kraj sie dzieje ja bym nie wrocil. Chocby nie wiem co. Tylko ze ja juz za stary by zmieniac klimat :( i naprawde teraz z perspektywy czasu zaluje ze odrzucilem mozliwosc emigracji do Kanady w 81 roku