Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

.....nawet jak dobrze sie uklada (pieniadze), to jakos tak , no nie wiem chce sie wracac, wiem , ze jest ciezko

w Polsce, ale zyje tam tyle ludzi

w Chinach ludzi jeszcze wiecj i co z tego wynika? NIc jak sadze

Zostaw sentymenty - zyje sie raz :) i po cholere sie meczyc jesli zycie ulozylo sie tak ze jestes daleko i w sumie zadowolona?

taki byl fajny kawal o tym , ale ja kawalow to juz nigdy powtarzac nie umialam, niektorzy za zdrade uwazaja bywanie na czacie z osobami plci przeciwnej , moja zdanie jest takie , krotko mowac , ze to bzdura

rrimi bo zdrada to nie musi być zaraz zabawa w bierki czy lekarza - to prymitywne jest

jak cie ( teoretycznie) kręci walenie w klawisze do 5 nad ranem z obcym facetem to jest pytanie czego ci brakuje i dlaczego szukasz tego poza zwiazkiem, w którym jesteś ?

ech, to zawsze dylemat : jak jest róznica między chciał wleźć a wlazł :-?

rrimi bo zdrada to nie musi być zaraz zabawa w bierki czy lekarza - to prymitywne jest

jak cie ( teoretycznie) kręci walenie w klawisze do 5 nad ranem z obcym facetem to jest pytanie czego ci brakuje i dlaczego szukasz tego poza zwiazkiem, w którym jesteś ?

ech, to zawsze dylemat : jak jest róznica między chciał wleźć a wlazł

ja nie zdradzam , nawet w myslach , ja jestem przykladem typowego teoretyka, interesuje mnie to tak troche z innej strony

ja nie zdradzam , nawet w myslach , ja jestem przykladem typowego teoretyka, interesuje mnie to tak troche z innej strony

rrimi tu nikt nie zdradza :lol: ( jareko tylko konfabuluje, co by image podtrzymać :wink: )

mnie się zdarza przeorać piaskownicę ( vel new projekt) :o w myslach :lol: nieodmiennie z jednym wnioskiem : wszystkie są jednakie , to tylko piaskownice :lol: