rrmi 22.05.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 że jak ?? w oczy powiedzieć : gramy w bierki nie musza byc zaraz bierki , mozna sie jeszcze w lekarza bawic , ale w tym temacie jestem teoretykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 jasne ze w bierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 taki byl fajny kawal o tym , ale ja kawalow to juz nigdy powtarzac nie umialam, niektorzy za zdrade uwazaja bywanie na czacie z osobami plci przeciwnej , moja zdanie jest takie , krotko mowac , ze to bzdura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 .....nawet jak dobrze sie uklada (pieniadze), to jakos tak , no nie wiem chce sie wracac, wiem , ze jest ciezko w Polsce, ale zyje tam tyle ludzi w Chinach ludzi jeszcze wiecj i co z tego wynika? NIc jak sadze Zostaw sentymenty - zyje sie raz i po cholere sie meczyc jesli zycie ulozylo sie tak ze jestes daleko i w sumie zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 A Tobie Jareko tak te uslugi obrzydly?nAPEWNO cI POWIEM , ZE DO JAKIEJS PRACY TO tY SIE NIE NADAJESZ , JUZ ZESMY SIE DZISIAJ GDZIES W TYM TEMACIE SPOTKALI,ups caps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Zostaw sentymenty - zyje sie raz i po cholere sie meczyc jesli zycie ulozylo sie tak ze jestes daleko i w sumie zadowolona? to nie takie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Taaaak? To twoim zdaniem czym powinien zajac sie facet przed 50-tka? Tylko nie mow mi o pisaniu ksiazek czy podrecznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 poczekaj z tymi oknami , ja wroce to u mnie jeszcze wstawisz....sam kwiat przed 50.tka ...glowa siwieje...ups , no watek jest dobry do takiego powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 taki byl fajny kawal o tym , ale ja kawalow to juz nigdy powtarzac nie umialam, niektorzy za zdrade uwazaja bywanie na czacie z osobami plci przeciwnej , moja zdanie jest takie , krotko mowac , ze to bzdura rrimi bo zdrada to nie musi być zaraz zabawa w bierki czy lekarza - to prymitywne jest jak cie ( teoretycznie) kręci walenie w klawisze do 5 nad ranem z obcym facetem to jest pytanie czego ci brakuje i dlaczego szukasz tego poza zwiazkiem, w którym jesteś ? ech, to zawsze dylemat : jak jest róznica między chciał wleźć a wlazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 rrimi bo zdrada to nie musi być zaraz zabawa w bierki czy lekarza - to prymitywne jest jak cie ( teoretycznie) kręci walenie w klawisze do 5 nad ranem z obcym facetem to jest pytanie czego ci brakuje i dlaczego szukasz tego poza zwiazkiem, w którym jesteś ? ech, to zawsze dylemat : jak jest róznica między chciał wleźć a wlazł ja nie zdradzam , nawet w myslach , ja jestem przykladem typowego teoretyka, interesuje mnie to tak troche z innej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 czym powinien zajac sie facet przed 50-tka? tym samym co przed 20, 30 i 40 z maciupką róznicą : nie musi się tak spieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 w tym wieku juz sie nie spieszy i to jest jego sila i powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 22.05.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 nie to że głowa siwieje ale już jest siwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 nie to że głowa siwieje ale już jest siwa powiedzmy , ze jestem taktowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 ja nie zdradzam , nawet w myslach , ja jestem przykladem typowego teoretyka, interesuje mnie to tak troche z innej strony rrimi tu nikt nie zdradza ( jareko tylko konfabuluje, co by image podtrzymać ) mnie się zdarza przeorać piaskownicę ( vel new projekt) w myslach nieodmiennie z jednym wnioskiem : wszystkie są jednakie , to tylko piaskownice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 22.05.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 paprotka - alez oczywiscie - ciagle rozmawiamy czysto teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 chodzi mi o to , ze co innego zdradzac , co innego dowartosciowac sie jak Jareko , a co innego szukac okazji, troche jestem chaotyczna , ale dla mnie rozmowa to nie zdrada , nie widz w tym nic zlego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 tak na marginesie podoba mi sie przyklad z ta piaskownica, taka metafora, no i , ze sa te piaskownice takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 22.05.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 tylko czasami piasek brudniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 ja mam kolege , ktory notorycznie zdradza swoja zone , nawet przy niej o ty w , kolko mowi , a ona dalej z nim jest , jak to wytlumaczyc, ze ona go kocha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts