paprotka 22.05.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 to ja teraz nie teoretycznie lecz cynicznie praktycznie ( oznaka starzenia mego ) wiekszość zdradzających tak ci odpowie :- że nie szukał/a okazji- że to tylko przyjażń była- że sie świetnie rozmawiało/ rozumiało- że żona/ mąż go/ją nie rozumie- że już wcale ze sobą nie śpią- że gdyby nie dzieci/ glazura w łazience/ tesciowie/ kredyt to juz by sie dawno rozstali- że to była( jest) kobieta/ mężczyzna jego/ jej zycia i gdyby nie dzieci/ glazura/ teściowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 to nie cyniczne to prawdziwe , dziwne jednak , ze do zdrady jest ok, gorzej z rozwodem, chociaz moj ojciec byl konsekwentny , rozwiodl sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 a ja mam tort urodzinowy na oslode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 a ja mam kolegę, który zawsze był wierny : tylko tobie, kochanie i Joli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 22.05.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 odnośnie tej zdradzanej, będę brutalny głupia jest a może z tych co sądzą że on się nawróci, bo przecież mnie kocha, itd. można sobie podstawić co kto chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 ech, 1950 meandry kobiecych uczuc...... , te toksyczne namiętności i ta wspólna glazura... nie wiesz jak jest dziwne : ona jest głupia, a on co ? farciarz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 22.05.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 dobra, ja zmykam spać - jutro ciężki dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 22.05.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 nie sądź że jego pochwalam to działa w obydwie strony, mógłbym napisać ech, paprotka meandry męskich uczuc...... on jest gnój albo jestem z drugą osobą. albo nie i to jest uczciwe, uważam że sytuacji pośrednich nie ma. to tak jak z ciążą nie można być trochę w ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.05.2005 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 odnośnie tej zdradzanej, będę brutalny głupia jest a moze ona inteligentna kobita jest i teraz ma kase i sama legalnie na boku moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.05.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 nie to że głowa siwieje ale już jest siwa znaczy sie, zes srebrny anczy bardziej wartosciowy, cenniejszy nalezy sie chyba cieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.05.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 jak cie ( teoretycznie) kręci walenie w klawisze do 5 nad ranem z obcym facetem to jest pytanie czego ci brakuje i dlaczego szukasz tego poza zwiazkiem, w którym jesteś ? o rany, toz to o mnie ja tak moge stukac i stukac w te klawisze, no i tylko w nocy, w dzien brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 ja mysle , ze taki tez moze sie podobac , tzn , srebrny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 22.05.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 mimo wszystko mam nadzieję że nie będziecie mnie zdradzać z jareko tak jakoś było by przykro 'moj drogi, srebrny A...' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.05.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 agniesia czy chcesz o tym porozmawiac, moge zastapic Jareko, jak mnie jutro nie opieprzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.05.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 hej R, tylko o czym, bo ja sama juz tyle nagmatwalam, ze sama nie wiem od czego zaczac o srebrze? lubie srebrne sztucce, ale czysci sie to cholerstwo koszmarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.05.2005 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 tu byly dzisiaj prawdziwe zyciowki poruszane , a Ty o sztuccach, oj, kazdy ma swoj tobolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.05.2005 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 ee, zyciowki, tylko tak po lebkach i polgebkiem jesli ktos pokusi sie na szczerosc od poczatku do konca to ja tez opowiem swoje przygody: nr 1 - odradzam kochac sie w upalne lato na plazyw Swinoujsciu, wiatr zawiewa, rozgrzany wysuszony piasek lata sobie gdzie chce i wciska sie nawet jak ktos jest ubrany od stop do glow taki suchy piasek dobrze dziala na piety, ale pupa moze sie niebezpiecznie 'natrzec' O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 23.05.2005 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 a zauwazylas, ze nasi panowie to krotkodystansowcy? wieczorami i w nocy same tu siedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts