agniesia 24.05.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 i moze sie okazac, ze jzu nigdzie nie musimy wyjezdzac bo nawet w tym dziwnym kraju okaze sie ze jest fajnie tylko wtedy sciagniemy R zeby jej tez bylo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.05.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 ok - przy ladnej pogodzie na trawie przy grilu bo takiej chmary ludzi i symatykow moja chalupka nie pomiesci Jeszcze nie odlozylem kasy na nowa i raczej sie na nia nie zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.05.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 obiecuje wykombinowac basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 24.05.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 To najwyższy czas ,żebys wziął się za robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 tak czy inaczej pewnie okolo Bozego zawitam , czy ktos mnie z rodzina przenocuje , bo nie mam tam domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.05.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Jareko, altane buduj, przeciez po nocy nie bedziemy tak pod golym niebem, na oczach sasiadow... bajek opowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.05.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 przeciez mowilam,ze ja nie mam basenu , byl prawie po sasiedzku, ale zapraszam no jak to? na kazdym filnie widac - jak USia siusia to basem murowany w kazdym domu i zagrodzie To co? wasze filmy oszukuja? Wszak kazdy lusnie ma w domu, basen, i miliony na koncie aaaaa i sluzaca albo murzynke albo latynoske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.05.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 i daje w zyle lub kokainke nosem wciaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.05.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 no tak, latynoski wrocily... R jak sie wybuduje to na ile chcesz, ale to dopiero w przyszlym roku,niestety w tym tylko surowy, wiecej nie damy rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 no to ja tego nie wiedzialam , Jareko , a murzynki ...no murzynki , bo mnie za rasizm aresztuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.05.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 i daje w zyle lub kokainke nosem wciaga a potem wbijaja mu adrenaline bezposrednio do serca... no ale Umie sie podobalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.05.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 mow o tych murzynkach - ostatnio ogladam nagminnie MTV bose czy jakos takos a tam murzyny spiewaja i sie ruszaja (to im trzeba przyznac - maja dryg) i laseczki w kolorze czekoladki slicznie pupciami ruszaja sugerujac to czy owo a i oddychac maja czym (choc w 99% to sztuczne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 24.05.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 rrmi jak liczna masz rodzinę? mieszkam i będę jeszcze długo w kwadracie( blokowisku) i nic nie zapowiada abym to ja stał sie inwestorem i codziennie wywalał jakiegos nieroba z budowy - hehehe jak czytam wymianę czy Klub Budujący ale jedna osobę to pewnie bym i gdzieś zmieścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 agniesia , ale w wawie? bedziemy napewno szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.05.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 ... i nic nie zapowiada abym to ja stał sie inwestorem i codziennie wywalał jakiegos nieroba z budowy - hehehe jak czytam wymianę czy Klub Budujący tez to zauwazyles? Jejku - Ci Inwestorzy to jacys poganiacze niewolnikow - nic tylko na zbity pysk wyrzucaja ze swych budow - ciekawi mnei tylko przed czy po zaplacie za robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.05.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 w Wawie to nie, u nas nad Zalewem... ale i tak zapraszam, jeszcze sie w przyszlym roku przypomne, ze sie zbudowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 24.05.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 ja tez mam zalew - krew mnie zalewa na to wszystko dookola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.05.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Jejku - Ci Inwestorzy to jacys poganiacze niewolnikow - i znowu o jednym... pewnie jeszcze bacikiem po pupie poglaszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.05.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 ciesz sie, ze zalew a nie wylew czyzby wszyscy w lozeczkach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 24.05.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Nad jakim Zalewem agniesia mieszkasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts