agniesia 24.05.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 szczecinskim mialbys ochote sie wybrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 ja sie zglosze , agniesia , tak czy inaczej dzialki chyba w tej okolicy bede szukac , spac mozemy na trawce , aby jakis szalerek zalapac ? wyrzucilo mnie z internetu przed chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 no faktycznie , pzreciez mowilas , ale gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.05.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 mnie tez wywala, cos trzeba przeinstalowac znowu albo sie komputerki od tych podejrzanych slow grzeja za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.05.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 poprawka: zablokowala mi sie klawiatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 jareko w sprawie murzynek cennik moge Ci podac na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 24.05.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Ostatni raz byłem w Szczecinie jakies 8 latemu -pewnie dużo sie zmieniło. Pewnie niedługo gdzieś tam zawitam w okolicy - i tak jeżdże sobie po świecie beztrosko .....chciałoby się rzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 fajnie masz, Stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 24.05.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 i vice versa- żywe baribale czy inne grizzly w basenie u sąsiada.. łosie na ulicach... to jest radocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 no i jeszcze problemy z internetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.05.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 dzieki tylko , ze mamy tez polskie wiadomosci , wlasnie ogladam , i wole przez chwile Was zaprosic , niz wracac, wlasnie widze stana w tv , nie powiem nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.05.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 sorki-wywalilo mnie wczoraj skutecznie z netu rrmi - jareko zawsze prawde ci powie (zona ma nei jestes wiec moge )Stan zawojuje nasz kraj - obym byl kiepskim prorokiem a cennik murzynek chetnie poznam - tylko czy mowimy o sluzbie czy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 25.05.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 hello everybody to ja stanę do raportu : no niestety, zaglądac wieczorami będę do cafe pod donna jak mnie przycisnie okres majowych toków ( od talk, naturlich ) się zaczął , więc sami rozumiecie ale widzę że stary się wciągnął, fajnie, fajnie no z tym cykorzeniem to nie takie trala la la ja sama w konfuzję wpadłam no bo jak ?? : honey, co robiłas w weekendowe wieczory ?? eeee, teges, eee... yyyy byłam o krok od zdrady no i co potem ? - szlaban na sztywne łącze, a tego bym nie zdzierżyła a tak nie a propos Stana to ciekawe czy przestał juz bić swoją żonę naraska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 25.05.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 A to ja mogę założyć nowy wątek [/code] jestem za coś a la bar szybkiej obsługi - dla tych co wieczorami już nie bardzo , a chetnie by się z pracy urwali na setę raz ! coś dobrą masz rękę do wątków, donna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.05.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 ...... dla tych co wieczorami już nie bardzo ..... No wiesz!!!! Jakie tam "nie bardzo" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Doktorze , jest Pan? Koty wielkie jak tygrysy , mecza strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.05.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 jestem - nocna zmiana przyszla heheheeh ale przejrzec forum chce wiec musze sie dzielic jak pierwotniak dla mojej o malo co slubnej takim wlasnie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.05.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 rrmi - ciekawe jak komentuja Tymynskiego w waszej TV - podziel sie newsami zza wielkiej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Jareko pomylka , ja mam tu Polska tv , w tutejszej nic . Widzialam w lokalnych newsach pl, tylko przy okazji papieza , a tak to nic . Ale ja lokalna przewaznie ogladam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.05.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 to jak widze nie odcielas sie od hmmm.....korzeni A co ciekawego w lokalnej? I jaka mniej wiecej to lokalizacja na mapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts