Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

Gość 1950

bryy wieczóóór.

strasznie pędzice (dobrze że nie na strychu), żeby być na bieżąco musiałem przeznaczyć na to 20 min.

dzisiaj pewnie będzie pusto wszyscy chyba na łykendzie.

nie wiem co chcecie od Stana ma taką fajną chińską żonę, dobry jest to już trzecia, widocznie po nocach nie buszuje u psychologa dyżurnego :o

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość 1950

ano święto kościelne i automatycznie długi łykend,

co tam za Wielką Wodą?

no tak, jak tak jak jareko też uważam że to nie seks, ot zwykła fizjiologia, jadąc samochodem nie raz zastanawiam się widząc pracowite panienki, co ci faceci czują idąc z nimi w krzaki?

może jestem przewrażliwiony ale nie potrafiłbym tak mechanicznie.

ja mysle , ze te dziewczyny to lubia , bo jak to mozliwe inaczej , co do facetow nie mam pojecia , jak to wogole mozliwe , jak maszyna ?moze sa nadpobudliwi :roll: , jak juz widza towar na drodze , to nie moga wytrzymac, za woda tak samo to wyglada , tyle , ze nie ma ich przy drogach , a wokreslonych miejscach

Gość 1950

wiesz tym dziewczynom to się nie dziwię w końcu to ich praca, niejednokrotnie są do tego zmuszane albo zmusza ich sytuacja życiowa, nie mają się do kogo zwrócić o pomoc, lub wydaje im się że nie mają innego wyjścia, są tego typu ludzie słabi psychicznie i nieprzystosowani do życia. niektóre być może to lubią.

dziwię się facetom to zaspokajanie zwierzęcych potrzeb, jadę, widzę, mały przerywnik i szybki numerek. nie to mi nie odpowiada, bez żadnej więzi, nie!

paprotka też widziałem Dudusia a my ciągle o życiu