Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

taaaa....1950 - jak widze podobnie odbieramy taka "przyjemnosc"

no dobrze - sadze ze wtaek panienek przy drodze wyczerpalismy tym samym a dalej sie nie zaglebimy bo nawet jesli kiedykolwiek ktos z "uslug" takiej skorzystal to nie wyjawi nam swych pobudek

Odchodze - ide sobie herbatki zrobic i zajarac

TEZ TAK MYSLE , TYLKO MI SIE TYLE PISAC NIE CHCIALO :roll: ale z tym przymusem to jednak bym podyskutowala . tak czy inaczej nie moja rola jest innych oceniac. Dodam , ze jak nie mialam na chleb , a bylo i tak , nawet mi to do glowy nie przyszlo, skad?

moja kolezanka z lawy szkolnej juz od wieli wielu lat jest burdel mama. W czasach licealnych byla hmmm.... jak to sie mowi - latwa lekka i przyjemna. Po prostu lubila sex i wtedy czynila to bezinteresownie. Pozniej krzatalcila sie dalej ale ciagle to z jednym to z drugim az pewnego dnia jeden taki zostawil jej kase przy rozstaniu. Jak na tamte czasy duza kase na dodatek w twardej walucie. Zaswitalo i teraz calkiem niezle sie jej powodzi choc narzeka na spadek "frekwencji" "zatrudnia" od 5 do 10 dziewczyn ktore same do niej przyszly. Nikt ich nie zmuszal. Czesc z nich to super atrakcyjne kobiety w srednim wieku majace nawet dom i rodzine. Robia to dlatego ze sprawia im to przyjemnosc jak maja wladze nad facetem. To on plaszczy sie, musi wydac kilka setek by moc z nia byc. Fakt - to juz wyzsza polka kontaktow i kasa inna niz przyslowiowa stowa na pigalaku. Zaprasza mnie czasem do siebie i jak juz sie spikniemyto gadamy godzinami. Jejku - jakie fajne sceny czasem opowiada. Moznaby nie jedna ksiazke napisac.

nie jest pazerna - przy tej stawce za godzine zadowala sie raptem 10% - reszta dla dziewczyn i to co ekstra takze. Sadze ze jako pierwsza wprowadzila na rynek uslg tego w polsce pojecie callgirls - i nie mowie tu o zwyklej agencji co dowioza jakiegos tam kaszalota (bez urazy drogie Panie) ktory akurat "przestoj" ma - to naprawde wyzsza szkola "jazdy". Sfery biznesowe rzadowe i te pe. Bo i kogo byloby stac wylozyc do 3 tys za noc?

Echhhh..... ze tez nie urodzilem sie kobieta z charakterem dziwki ;)

Gość 1950

no wyrugowałem młodzież z kompa a tutaj o uposażeniach mowa.

dobry sposób na zarabianie, mówisz panie w średnim wieku, właścicielka widocznie widziała film "Piękność dnia" i wyciągnęła wnioski

kurna ...za trzy koble to wszystkie laski na drodze krajowej z katowic do warszawy są Twoje :lol: ...tylko Żuczka z przyczepką i wio do sejmu , i tak w paszczu po 500 a w pipu 1000 ...niezły interes bedzie ( ma ktos Żuczka , najlepiej na gaz ) ?

biznes jak kazdy inny , jest popyt , podaz , czy ja wiem , chyba jednak nie widze sie jako burdel mama , choc jak dobrze pomysle c to kas rzeczywiscie duza , ciekawe co by moj starszy powiedzial , ze tez On tu nie zachodzi na ten watek

czekaj czekaj - ekonomista ze mnie jak z kapcia łyżywy, ale

10% z 3000 to czysta jest , tak ?

razy , no powiedzmy w sezonie te 10 = 3000 od grzywy razy przeciętnostosunkogodzinę pi razy futryne 5 :) to daje ( zero mam w pamięci )... to daje 30 0000 , burdel targiem misięcznie to daje 30 tysięcy ?? minus koszta , minus ZUS, księgową, reklamę i tamtaramtam -niech ma 15 w twarz :o

i za co ??

no nie , panowie, wysiadam :cry:

ile musi moje siedzenie wycierpieć żeby tyle zarobić :o