paprotka 25.05.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 iii tam ja dzis piffko i czipsy i ole ole ole ole szalik w gó- rze, ole ole nic to, żartuje sobie, w tajemnicy wyznam, ze kibic zasnął przed karnymi to co - podręczyć go rano ??? usia siusia, ale jestem w figlarnym nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.05.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 taaaa....1950 - jak widze podobnie odbieramy taka "przyjemnosc"no dobrze - sadze ze wtaek panienek przy drodze wyczerpalismy tym samym a dalej sie nie zaglebimy bo nawet jesli kiedykolwiek ktos z "uslug" takiej skorzystal to nie wyjawi nam swych pobudek Odchodze - ide sobie herbatki zrobic i zajarac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 TEZ TAK MYSLE , TYLKO MI SIE TYLE PISAC NIE CHCIALO ale z tym przymusem to jednak bym podyskutowala . tak czy inaczej nie moja rola jest innych oceniac. Dodam , ze jak nie mialam na chleb , a bylo i tak , nawet mi to do glowy nie przyszlo, skad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.05.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 paprotka nie bądź sadystką, widocznie był zmęczony albo zmęczyłaś go pifkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 zaraz i ja wroce , musze skoczyc w sprawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.05.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 jareko jara, paprotka pifkuje, rrmi poszła sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.05.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 moja kolezanka z lawy szkolnej juz od wieli wielu lat jest burdel mama. W czasach licealnych byla hmmm.... jak to sie mowi - latwa lekka i przyjemna. Po prostu lubila sex i wtedy czynila to bezinteresownie. Pozniej krzatalcila sie dalej ale ciagle to z jednym to z drugim az pewnego dnia jeden taki zostawil jej kase przy rozstaniu. Jak na tamte czasy duza kase na dodatek w twardej walucie. Zaswitalo i teraz calkiem niezle sie jej powodzi choc narzeka na spadek "frekwencji" "zatrudnia" od 5 do 10 dziewczyn ktore same do niej przyszly. Nikt ich nie zmuszal. Czesc z nich to super atrakcyjne kobiety w srednim wieku majace nawet dom i rodzine. Robia to dlatego ze sprawia im to przyjemnosc jak maja wladze nad facetem. To on plaszczy sie, musi wydac kilka setek by moc z nia byc. Fakt - to juz wyzsza polka kontaktow i kasa inna niz przyslowiowa stowa na pigalaku. Zaprasza mnie czasem do siebie i jak juz sie spikniemyto gadamy godzinami. Jejku - jakie fajne sceny czasem opowiada. Moznaby nie jedna ksiazke napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 25.05.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 1950, wyszeptam mu na uszko - niech ma sny kororowe a pifko grzecznie od 21 jedno tyskie - a patrz co z człowieka robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 25.05.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 jareko przepraszam za dociekliwość : a wiele ma uposażenia ?? tak, pytam - w końcu to kierownicze stanowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.05.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 nie jest pazerna - przy tej stawce za godzine zadowala sie raptem 10% - reszta dla dziewczyn i to co ekstra takze. Sadze ze jako pierwsza wprowadzila na rynek uslg tego w polsce pojecie callgirls - i nie mowie tu o zwyklej agencji co dowioza jakiegos tam kaszalota (bez urazy drogie Panie) ktory akurat "przestoj" ma - to naprawde wyzsza szkola "jazdy". Sfery biznesowe rzadowe i te pe. Bo i kogo byloby stac wylozyc do 3 tys za noc? Echhhh..... ze tez nie urodzilem sie kobieta z charakterem dziwki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 ale Ty jareko masz marzenia , zadyszana ale juz jestem , i papieroska przy okazji zapalilam paprotka czy Ty znowu parzysz te siki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.05.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 no wyrugowałem młodzież z kompa a tutaj o uposażeniach mowa. dobry sposób na zarabianie, mówisz panie w średnim wieku, właścicielka widocznie widziała film "Piękność dnia" i wyciągnęła wnioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.05.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 kurna ...za trzy koble to wszystkie laski na drodze krajowej z katowic do warszawy są Twoje ...tylko Żuczka z przyczepką i wio do sejmu , i tak w paszczu po 500 a w pipu 1000 ...niezły interes bedzie ( ma ktos Żuczka , najlepiej na gaz ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.05.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 oj selim, zjawiłeś się i muszę Ci powiedzieć jeszcze coś z tego selima który miał dwucyfrówke z przodu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 biznes jak kazdy inny , jest popyt , podaz , czy ja wiem , chyba jednak nie widze sie jako burdel mama , choc jak dobrze pomysle c to kas rzeczywiscie duza , ciekawe co by moj starszy powiedzial , ze tez On tu nie zachodzi na ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 25.05.2005 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 no coz - powoli stawki zaczynaja byc u nas zachodnie no dobrze - o uposazeniu juz bylo, o zawodzie tym takze - na co teraz przyszla kolej? Selim - pierwszy raz cie tutaj widze Milo powitac - przylaczasz sie do grona dyskutantow czy z boku szyderca pozostaniesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 uklony selim , a Ty zdradzajacy czy zdradzany?bo to taki klub , ze albo albo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.05.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 zaraz zjawi się przśmiewca selim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 25.05.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 czekaj czekaj - ekonomista ze mnie jak z kapcia łyżywy, ale 10% z 3000 to czysta jest , tak ? razy , no powiedzmy w sezonie te 10 = 3000 od grzywy razy przeciętnostosunkogodzinę pi razy futryne 5 to daje ( zero mam w pamięci )... to daje 30 0000 , burdel targiem misięcznie to daje 30 tysięcy ?? minus koszta , minus ZUS, księgową, reklamę i tamtaramtam -niech ma 15 w twarz i za co ?? no nie , panowie, wysiadam ile musi moje siedzenie wycierpieć żeby tyle zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.05.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 a gdzie paprotka? czyzby zdradza wlasnie? tak na marginesie to nas wczoraj wszystkich z netu powyrzucalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts