rrmi 28.05.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ale pytasz o sex malzenski na swiezym powietrzu czy ten poza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.05.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 deszczowa, chłodno, wilgotno, jest się do kogo przytulić,albo przepiękna zima śnieg na świerkach za oknem, sielski obrazek a w łóżku tak ciepło i przyjemnie. odpada upał, przypomniał mi się dobry kawał:kadrowiec do Kowalskiego, Kowalski lubicie ciepłe piwo, no nie, a odpowiada Wam spocona baba w łóżku, nie Panie Kadrowy, - tak myślałem, macie urlop w listopadzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Czołem brygada Jareko seksik powiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 psik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 dobre 1950 , witam , witam w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.05.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 rrmi - a coz za roznica? Czy malzenski, czy z kochanka, czy grupa przyjaciol rozne figury geometryczne - czy orgia jak za czasow Nerona - jakiez to ma znaczenie? Kocyk, uwaga na mrowiska i inne robactwo i hop siup jaaazda na konika , srodek lasu czy nadmorska plaza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 musisz jareko zrozumoec , ze niektorzy maja jakies wymagania, nie kazdy jest taki pospolity, ze tak tylko kocyk , byle jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 slyszeliscie muzyke z filmu o Alim mohamedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.05.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 no tak - wymaganie - Sheraton z jacuzi i sluzba wokolo A tu mowimy o przyrodzie... nad glowa ptaszki spiewaja....romantyzm - wiesz o czym mowie rrmi? ROMANTYZM a pozniej reumatyzm jesli piasek na plazy byl wilgotny i zimny - reumatyzm i lumbago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.05.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 byłem teraz w wątku o Słowacji, i to mi odpowiada, warunki klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.05.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Kobieta wpada do ginekologa. - Panie doktorze proszę mi pomóc! - W zasadzie jest już po godzinach mojej pracy, więc proszę przyjść jutro. - Ale, panie doktorze ja nie wytrzymam, proszę mi pomóc! - A co się stało? - No, więc mrówka weszła mi tam gdzie nie powinna i chodzi, łaskocze mnie szczypie... no po prostu nie do wytrzymania! Proszę mi ją wyciągnąć! - Wie pani, jest już po pracy, narzędzia niewysterylizowane, nie bardzo mogę pani pomóc... - Ależ musi pan cos wymyślić... Błagam! Doktor po chwili namysłu: - No jest sposób, ale musi się pani zgodzić, bo jest trochę niekonwencjonalny... - Zgadzam się na wszystko, byle by ją wyciągnąć! - Pani się rozbierze i położy na leżance. Ja mam tu taki krem, który nałożę sobie na czubek penisa, wsunę je, mrówka przyklei się do kremu i ją wyciągnę. - Dobrze niech pan działa. Lekarz zrobił jak powiedział, krem, wsunął penisa i w tym momencie mówi: - Wie pani, ja zmieniłem zdanie. Ja ją po prostu zatłukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.05.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ale sie usmialam 1950 a ze tak zapytam , jako najprzyzwitszego , czy w myslach tez nie grzeszysz?i czy to grzech? o tym piasku to agniesia dobrze wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 1950 widze że lubisz sobie troszke .......wygrzać Oravice były chyba ze trzy lata zamkniete, gdzie to słyszałesz ze tam cos dobudowali ? bo to było maciupenkie jak ostatnio tam byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.05.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 nio i super ze rozbawilem ale jakos watku nikt nie podchwycil - seksik na lonie natury - wiec jak? Tylko ja tym najgorszym mam byc? Zeznawac i to juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 nie, to nie tak, wcale nie uważam, że jestem najprzyzwoitszy, raczej jestem tchorz, jak wspomniałem wiem co mam i nie chciałbym to stracić. być może gdyby były odpowiednie warunki to bym zdradził. nie wiem. jestem tylko menszczyznom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 no ja mysle , ze tu obcy zagladaja wiec nie wypada , czesc mlody 1950 no ja juz jestem taka ciekawa , jak kazda blondynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 tak wiec nawiazujac do doktorowego watku , warunki dobre sa w slowacji, czy chorwacji, na rozgrzanym piasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 28.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 selim, bardzo lubię się wygrzać. z Oravicami to był taki numer, że dwie gminy biły się czyje one są,jak widać doszli do porozumienia. a Tatry z drugiej strony są przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 28.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2005 ok - w takim razie dosc przesluchania - ide sobie TVN ogladac by by by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts