Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

28 godzin od zaistnienia a juz prawie 1500 osob go czytalo - niezle :)

Ciekawe, ile razy zajrzała tu Redakcja? :lol: :lol: :lol: No bo temat jakby też z tych .....hmm.....bardziej budowlanych :lol:

No jasne ze budowlany :) Czyz nie buduje? :lol: sadze ze zajrzala nie raz ale wczytujac sie w posty nie doszukala sie niczego zdroznego - wszak polemika prowadzona jest w sposob wyjatkowo kulturalny - nie tak jak czasem bywa w watkach z budowaniem zwiazanych

No tak minęło kilka dni i chyba już nieco ochłonęłam.Ale nie wiem jak zareaguję jak spotkam go znowu.Jak zareaguje mój organizm :oops: .Jeśli będzie to znowu szaleństwo,poddam się mu z pewnością,nie chcę potem marzyć o czymś niespełnionym a jeśli moje reakcje będą już spokojniejsze ,może sam spacer brzegiem morza wystarczy?

....może sam spacer brzegiem morza wystarczy?

Taaaaa.....akurat uwierze w cuda ;)

Cieple morze......

zachod slonca..... ..

cieple fale omywajace stopki........

dotyk dloni.....

musniecie warg......

taaaaa......

i po tym wszystkim do dwu oddzielnych pokoi hotelowych?

Bajki dla dzieci nadaja o 19:00 :lol: (TVP-1)

Gość M@riusz_Radom

No taa. ... bzykać .... to się chcą wszscy .. a ROBIĆ nie ma komu ;)

Donna - oddaj mu się koniecznie. Potem oddaj się kazdemu facetowi którego spotkasz.. Potem napisz "do specjalistycznej" prasy i podaj swój numer kontaktowy - kto wie, może jakiś facet zrobi Ci dobrze tak jak nigdy dotąd ? Jak tego nie zrobisz to ryzykujesz, że Twoje marzenia pozostaną niespełnione ;)

To nic, że taka "poszukująca" kobieta jest nazywana niekoniecznie poszukiwaczką ale cóż, coś za coś ;)

Gość M@riusz_Radom
Spacer brzegiem morza całkiem nieźle rozbudza żądze 8) :wink:

Nie, spacer brzegiem morza to tylko strata czasu który można zagospodarować w nieco bliższych kontaktach, choćby jako wstęp do "właściwego" :lol:

Spacer brzegiem morza całkiem nieźle rozbudza żądze 8) :wink:

Nie, spacer brzegiem morza to tylko strata czasu który można zagospodarować w nieco bliższych kontaktach, choćby jako wstęp do "właściwego" :lol:

Dla niektórych "wstęp" jest trochę dłuższy 8) i bardziej wysublimowany :D