Gość 1950 31.05.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 nie wiem czy zauważyłeś,skończuła się donna, skończyły się gorące dyskusje na temat, zdradzać czy nie zdradzać.czasami aż iskrzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 no to co ..moze o konstytucji pogadamy skoro Pań nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 31.05.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 selim nie odpowiedziałeś na pytanie, nie uchodzi starszych lekce sobie ważyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 no ja sem blisko ostravy usadowiony ...a ty chyba koło czeczota gdzies ? ps. jak mi chcesz te pifko postawic to może w tym skansenie Pszczynskim ..jak na dziadka przystało ps. niestety nie mam rezerwowego wiec temat konstytucji legł w gruzach bo po trzezwemu sie nie da o tym nawijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 31.05.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 wedle Piasta a nie Czeczotta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 lece spać , bo mi akumulatory siadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 31.05.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 mam ladowarke ale chyba nie tylko na ciebie przyszedl czas i ladowarka nie pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 witam witam - ja dziś na posterunku do pólnocy hop hop czy ktos tu zdradza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 haj paprotka, jak tam Twoj szef? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 01.06.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Odeszliscie od tematu początkowego. Ciekawe, że tak sie fajnie gwarzy, jakby to bylo cudnie, ale jakoś nikt nie stawia sam siebie w sytuacji rogacza. Moim zdaniem donna powinna nie jechac na konferencje, albo jechac i to zrobic, ale natychmiast zerwac, albo życzę jej okresu w tym czasie, co ja wyłączy z tych spraw. Warto wlasnego chlopa robic w jelopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Przekorku, Donny juz dawno nie ma .A watek istnieje , bo czasem ktos wpadnie glupoty po...opowiadac, zapraszam , czynne od wieczora, tematy dowolne a co Ty taki dzis latajacy?bajdelej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 01.06.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 O, a czemu jej nie ma? Od kiedy? Co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 ja tez nie wiem , duzo bylo tego czytania , nawet nie pamietam do kiedy doszlam , moze paprotka bedzie wiedziala , zaraz tu pewnie zajrzy , mysle , ze inna sprawe rozkminia, z tego co widzalam haj paprotka gzdie jestes nowy sie trafil , a Cie tu nie ma tak czy inaczej watek zrobil sie o wszystkim, mozna tu wyluzowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 i o to chodzi wlasnie by wyluzowac sie a na luz najlepsze sa kobiety wino i spew (dla samca oczywiscie ) a watek ciagle zahacza o lozeczko - wszak pora pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 czesc doktorku, jak tam dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 otrzymalem to dzis od staruszka Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają ............. narkotykom powiedz NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 ale to co mi przyslal: Życie jest piękne dopiero wtedy, gdy koniak, który pijemy jest starszy od kobiety, z którą śpimy. jest strzalem w dziesiatke Dzieki stary :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 a mozesz sobie odpowiedziec tak na wszystkie pytania? fajny jest Twoj stary, ja nic nie mam na ten dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 po co - skoro juz na pierwsze odpowiedz brzmi - NIE i tak naprawde tylko na jedno brzmi - tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 01.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 To Wam zapodam mój ulubiony aforyzm:To nie zmartwienie jesli kobieta jest piekna. Zmartwieniem jest, gdy ona o tym wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts