rrmi 01.06.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 wiecie co paprotka to ma chyba drugi etatchciwa na pieniadze a co sie tak w rozkminianiu podoba? paniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 01.06.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 ....fajny jest Twoj stary..... nieskromnie stwierdzę, że od dawna o tym wiedziałem tylko dlaczego jareko ma akt własności mojej skromnej osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.06.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Czesc Dziadki no faktycznie bana mi dali , musiałem sobie drugie m dodac by wyjasnić całą sytuacje ! jakies dwa tygodnie temu napisał młodzik czy ten dodatek bedzie z czyms tam pracował , a że nikt mu pomoc nie chciał to zaproponowałem że mu posle te płytke i tyle ....okazało sie że płyty sie nie da wysłać wiec sprawe uważałem za zakonczoną ( co zresztą napisałem na tym wątku ) i pewnie jakis zyczliwy ten wątek skapliwie adminowi pod nos doręczył . Ktos tam sie jeszcze doł. do rozmowy i proponował bym to umiescił na necie zeby wszyscy skorzystali ( czego rowniez nie zrobiłem ) No to powodzenia Wam zycze i miłych nocnych rozmow ps. pewnie admin mnie juz nie odblokuje , a od nowa nie mam ochoty zaczynać wiec 3m sie ...Dziadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.06.2005 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 stary nie wpadaj w samouwielbienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 ups , normalnie myslalam , ze od swojego strego dostal , a skoro mowi , ze sam jest stary , to jego stary musi byc jeszcze bardziej stary , czyli wychodzilo mi , ze taki stary a fajny, czesc stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 jareko młodziku, co ja mam powiedzieć spoko - w naszym wieku roznica kilku lat nic nie znaczy - ja za trzy mam rowne 50 i co? Jeszcze dycham czasem nawet niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.06.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 to ja mam tylko osiem lat więcej i trzydziestoletni bagaż małżeński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 staruszku - miales juz spac i co? nalogowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 jareko -diagnoza brzmi mlodej krwi Ci trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 to ja mam tylko osiem lat więcej i trzydziestoletni bagaż małżeński nigdy mi sie to slowo bagaz niepodobalo, nie wiem dlaczego , jak jakis ciezar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 to ja mam tylko osiem lat więcej i trzydziestoletni bagaż małżeński mialbym wiekszy ale zaczal mi ciazyc - kto inny go teraz dziwga - ale o tym juz wiecie gdyz gadula ze mnie okrutny ale szczery a osiem lat to nie roznica - no chyba ze mialbym z Toba noc spedzic gdybys plec zmienil - szczerze powiem - ucieklbym hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 01.06.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Ja miałem spać tak wcześnie!! Coś pod rozwagę: Facet po strasznej popijawie budzi sie w domu, patrzy na zegarek - 14.00, zrywa sie z lozka, patrzy zastawiony stol, karteczka od zony "zjedz kochanie, w kuchence jest stek, gdyby co to zadzwon, urwe sie z pracy i wpadne". Siedzi biedak i duma, kac go nadal meczy. Nic nie pamieta !!! Po pol godzinie wraca ze szkoly syn wiec pyta go: - Co jest, przynioslem matce jakies kwiaty, moze pierscionek? - Nie tato, przyniesli cie koledzy, byles, no wiesz, ale jak cie mama rozbierala i chciala ci zdjac spodnie to sie darles na nia "precz dziwko ode mnie jestem zonaty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.06.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 tylko nie staruszku, tylko nie staruszku. nie jednego trzydziestolatka bym przeskoczył co do młodej krwi, to jareko być może by się przydała, ale nie wiadomo czy on by chciał takie kuracji na dłuższą metę? w tym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 pod rozwage , czyli to z doswiadczenia? dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 jareko -diagnoza brzmi mlodej krwi Ci trzeba mloda krew czesto malo ruchliwa - nie to co ponad 35 letnia - krazy ze ho ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.06.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 stary, stare ale dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 01.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A TO???Kłótnia małżeńska, zeszło na wypominanie wad teściów. Żona pyta:- No co złego zrobił ci mój ojciec?!- Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 tego nie znałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 ....co do młodej krwi, to jareko być może by się przydała, ale nie wiadomo czy on by chciał takie kuracji na dłuższą metę? w tym wieku W zawody stawac nie bede gdyz nie w tym rzecz - i dobrze wiesz Wacpan co powoduje ze nasze przypruszone siwizna glowy zainteresowanie w niewiastach wzbudzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A TO??? Kłótnia małżeńska, zeszło na wypominanie wad teściów. Żona pyta: - No co złego zrobił ci mój ojciec?! - Ciebie. zapamietam i jutro powtorze komu trzeba Biorac pod uwage ostatnie ciche dniw domu bedzie jak znalazl - a to sie p.o. Tesc ucieszy - moze zaprosi mnie na wodke w ramach odszkodowania za straty moralne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts