Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czesc Dziadki

no faktycznie bana mi dali , musiałem sobie drugie m dodac by wyjasnić całą sytuacje !

jakies dwa tygodnie temu napisał młodzik czy ten dodatek bedzie z czyms tam pracował , a że nikt mu pomoc nie chciał to zaproponowałem że mu posle te płytke i tyle ....okazało sie że płyty sie nie da wysłać wiec sprawe uważałem za zakonczoną ( co zresztą napisałem na tym wątku )

i pewnie jakis zyczliwy ten wątek skapliwie adminowi pod nos doręczył .

Ktos tam sie jeszcze doł. do rozmowy i proponował bym to umiescił na necie zeby wszyscy skorzystali ( czego rowniez nie zrobiłem )

No to powodzenia Wam zycze i miłych nocnych rozmow

ps. pewnie admin mnie juz nie odblokuje , a od nowa nie mam ochoty zaczynać wiec 3m sie :wink: ...Dziadki

to ja mam tylko osiem lat więcej i trzydziestoletni bagaż małżeński :cry: :cry: :lol:

mialbym wiekszy ale zaczal mi ciazyc - kto inny go teraz dziwga - ale o tym juz wiecie gdyz gadula ze mnie okrutny ale szczery :)

a osiem lat to nie roznica - no chyba ze mialbym z Toba noc spedzic gdybys plec zmienil ;) - szczerze powiem - ucieklbym hehehe

Ja miałem spać tak wcześnie!! :o Coś pod rozwagę:

Facet po strasznej popijawie budzi sie w domu, patrzy na zegarek - 14.00, zrywa sie z lozka, patrzy zastawiony stol, karteczka od zony "zjedz kochanie, w kuchence jest stek, gdyby co to zadzwon, urwe sie z pracy i wpadne".

Siedzi biedak i duma, kac go nadal meczy. Nic nie pamieta !!!

Po pol godzinie wraca ze szkoly syn wiec pyta go:

- Co jest, przynioslem matce jakies kwiaty, moze pierscionek?

- Nie tato, przyniesli cie koledzy, byles, no wiesz, ale jak cie mama rozbierala i chciala ci zdjac spodnie to sie darles na nia "precz dziwko ode mnie jestem zonaty"

Gość 1950

tylko nie staruszku, tylko nie staruszku. :evil:

nie jednego trzydziestolatka bym przeskoczył :lol:

co do młodej krwi, to jareko być może by się przydała, ale nie wiadomo czy on by chciał takie kuracji na dłuższą metę? :wink:

w tym wieku :o

A TO???

Kłótnia małżeńska, zeszło na wypominanie wad teściów. Żona pyta:

- No co złego zrobił ci mój ojciec?!

- Ciebie.

zapamietam i jutro powtorze komu trzeba :) Biorac pod uwage ostatnie ciche dniw domu bedzie jak znalazl - a to sie p.o. Tesc ucieszy - moze zaprosi mnie na wodke w ramach odszkodowania za straty moralne?