Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mloda krew czesto malo ruchliwa - nie to co ponad 35 letnia - krazy ze ho ho ho ;)

Masz rację :nie dość, że młode to i leniwe ( nie zawsze oj nie zawsze) - to taka jeszcze zakochać się może w człowieku porządnym i a na dodatek potem do ślubnej wydzwania :-?

taaaaaa.....wesola

jest p.o. tesc

jest p.o. tesciowa

jest p.o. zona

jest - syn - juz nie p.o. :) (na szczescie - choc kto to wie tak do konca ;) )

jest najblizszy kumpel - pierwszy maz mojej pierwszej zony

aaaaaa............

przypomnailem sobie - nie tylko byl pierwszym mezem mojej pierwszej zony - byl takze pierwszym kochankiem mojej pierwszej kochanki

ale pogibane to zycie mialem :lol: i coagle mam ale o tym opowiadac - wybaczcie - nie bede :)

..nie zawsze oj nie zawsze...

Ale są i takie:

Wejście do baru ze striptizem, ochroniarz, kilka młodych panienek. Ochroniarz mówi:

- Niepełnoletnim wstęp wzbroniony!

- Wyluzuj, my tu do pracy przyszłyśmy.

Nigdy nie wiadomo kto sie napotoczy na drodze .. :roll:

no paprotka to sluchasz moj dyvision bell trzeba uwazac , piekne , ze az koty mecza , slyszlas clouster one , pierwszy na plycie?

ale ten kawal z tesciem jest dobry

drugi tez

ale Wy macie zdanie o dziewczetach, nie moge normalnie wychodze i krzyzyk na droge

Gość 1950

jareko niewątpliwie:

UROK OSOBISTY

UROK OSOBISTY

UROK OSOBISTY :lol: :wink:

doświadczenie - ten bagaż życiowy powodujący, że nie przywiązuję dużej wagi do pierdół a co się z tym wiąże wyrozumiałość, wynikająca z lenistwa i czystego wyrachowania.

czy warto kruszyć kopie o głupstwa? nie warto.

tutaj posłużę się starym aforyzmem "życie jest jak koszulka niemowlęcia, krótkie i obesrane" :lol:

dlatego to moje doświadczenie mówi mi że nie warto rozmieniać się na drobne, jeżeli jest jakaś sytuacja konfliktowa to nawet mając rację warto ustąpić jeżeli się widzi że stawianie na swoim niczego nie zmieni a tylko zaogni sytuację.

i to wszystko powoduje mimo siwych skroni posiadając niewątpliwie dużo uroku osobistego (nie ma jak skromność):lol: można wzbudzać zainteresowanie :wink:

1950 tak troche gadasz , ze brzmi to jak dla swietego spokoju , ja tak nie moge

no ja tez od jutra na diete , to i lodow dzisiaj musze pojesc

tym bardziej , ze mam lustro

ale te mlode tu u mnie to gorsze niz stare z tymi brzuchami , powaznie