ponury63 01.06.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 bry czór RRMI, Cure = Joy division ? Koty CI narozrabiały w łepetynie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.06.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 rrmi masz rację nie ma nic cenniejszego niż świety spokój.po co sobie nadaremnie ciśnienie podnosić, jeżeli to niczego nie zmienia.ważna jest celowość tego co się robi, jeśli coś jest bezcelowe to szkoda energii a tak czasami w małżeństwie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 powalczyc o swoje trzeba by twarz zachowac chocby przed samym soba - tak sadze i walcze bo pod pantoflem jakos mi ciezko jest - wiadomo - jam strzelec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 haj ponury , przeciez nie ukrywalam nigdy , ze grasuja, cale tabuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 rrmi masz rację nie ma nic cenniejszego niż świety spokój. po co sobie nadaremnie ciśnienie podnosić, jeżeli to niczego nie zmienia. ważna jest celowość tego co się robi, jeśli coś jest bezcelowe to szkoda energii a tak czasami w małżeństwie bywa _________________ generalnie sie zgadzam, male ale ale niewazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.06.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 jareko to wcale nie świadczy że jesteś pod pantoflem, to jest właśnie mądrość życiowa, powiedz po co się szarpać gdy to nie przynosi efektów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.06.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 rrmi życzę smacznego dobranoc, nastąpiła zmiana warty, pojawił się "ponury" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 wiecie co ?dostalam teraz na GG od selima , ze Go znowu zbanowali, ZE WOGOLE NIE MOZE WEJSC 5269835 (18:18) wklei³em wam na watku zdrada wyjasnienie . . selim niestety mnie juz ca³kiem zablokowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.06.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 do mnie też napisał powyżej wkleił post z wyjaśnieniem. a tak już fajnie mu pazury się stępiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.06.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 słuchajcie jestem tak podjarana ( tak sie chyba w tym akademickim slangu mówi ) ze zupełnie Was nie czytam wyobrażcie sobie : - leci Robeta Flack - potem cos - potem jakis mało znany balladowy numerek The Purple - potem Robercik Plant zawodzi miłosnie ( ale tego nie znałam) - i na to wskakuje kasia Nosowska z "musze to to przetrwac, musze, przeczekać..." no normalnie zbieram szczęke jakie to jest kompatybilne historycznie i wzruszeniowo no dobra, dobra, z okazji Dnia Dziecka podlewam się też zdziebko , tyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 MILYCH SNOE I NIE ZYCZ SMACZNEGO TYLKO ODRADZ JEDZENIE, ups kaps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 jareko to wcale nie świadczy że jesteś pod pantoflem, to jest właśnie mądrość życiowa, powiedz po co się szarpać gdy to nie przynosi efektów? wbrew pozorom przynosi alez oczywiscie nie ma sensu wszczynac bitwy gdy efekt koncowy - znaczy kapitulacja - jest z gory przesadzona - szkoda pary by w gwizdek ja pchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 mysle , ze paprotke rozumiem i zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.06.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 i zawsze można się postawić z pod stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 za maly mam stol - nie zmieszcze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.06.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 w sprawie selimcia -no co jest ?? - powaznie narozrabiał?? - niech przetrzeźwieje o rany, sorry, ale tera leci Lets Dance Bowie, które uwielbiam i mnie unosi no, to wracając do tematu- co też ten niesforny wyrabia ?? chłopaki weźta go na stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 01.06.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 kochani - pieknie sie gaworzy ale karawana idzie dalej - czas do lozeczka gdyz jutro tez dzionek jest - papapapa caluskow 102 dobranoc all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.06.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 cześć ponury - alesmy sie spiknęli pod tym prychem, co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.06.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 branoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.06.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 och, rrimi - bo ja jakas zakręconą jestem ( i taka mala ogólnie ) a wiesz ze się szef do mnie nie odzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts