rrmi 01.06.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 a ja to tak sobie mysle , ze bym chciala , zeby ponury o cos wkoncu zapytal , bo narazie to tylko odpowiada selim mi wyskoczyl na GG, ZOBACZE CO TAM pogniewal sie ? moze nienadaza za Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 01.06.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Równiez pożegnam już najwytrwalszych- papapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.06.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witajcie wszyscy razem i każdy z osobna Paprotka Korci mnie riposta dla G2, ale mam 'Tatra Mocne' - co se bede humor psował. Nic nie dotrze, ale zawsze mnie wkurza brak konsekwencji i wywałka na badziwiastych odpowiedziach. Zagram Wam coś AFI - Just Like Heaven (cover, oryg. The Cure) I fragment Kowalskiego The Smiths - What Difference Does It Make ..moje serce.... buuuuuuuuuuuu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 a Ty stary liczysz , ze wygrasz cos w konkursie u jareko?nawet nie odpowiedzial jakie sa nagrody dobranoc paprotka plasasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.06.2005 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 o CÓŻ mam zapytać ? [good ? ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 dzieki za kowalskiego , a co , ze tak sie przypomne w kwestii.JD. OJ SUPER , MALO za malo mi sie wydaje teraz naprawde , ze on cos ma wyobraznie ten G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 tak mi sie powiedxialo , dla podtrzymania no nie wiem o zdrowie? ale szwankuje zegarek masz , to i o czas nie pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.06.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 no musisz poszukać J D to ponad 20 lat temu bodaj w 1980 Ian Curtis sie powiesił po obejrzeniu filmu "Stroszek" Wernera Herzoga.. J D jeszcze raz.... ..i karaoke... When routine bites hard and ambitions are lowAnd resentment rides high but emotions won't growAnd we're changing our ways taking different roadsLove, love will tear us apart again Why is the bedroom so cold turned away on your side?Is my timing that flawed our respect run so dry?Yet there's still this appeal that we've kept through our livesLove, love will tear us apart again Do you cry out in your sleep, all my failings expose?Gets a taste in my mouth as desperation takes holdWhy is it something so good just can't function no more?Love, love will tear us apart again i jeszcze sam Ian Curtis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 no to o to mi chodzilo i jescze cos podobnego , ja nie mam juz w tym wieku glowy do tyt, dziekimusze powiedziec o jezuposzukam , poszukam mocniejszych kawaleczkow , pamietam inna wersje to do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.06.2005 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 no to juz naprwdę z Wami jestem - nawet do rana, a co - robote zaczynam dopiero o 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.06.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 RRMI spłakana opuściła nasz House of the Rising Sun ..mocniejsze J D ? a pewnikiem tak, cały 'Closer' to samozamykacz Paprotka, gdzie to twoje hiciorskie radyjo nadaje ? Słucham Marcina Jopka w Trójce. A chyba dorżnę się do 4 rano przy Klaciaku. Uwielbiałem Róże Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.06.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Korci mnie riposta dla G2, ale mam 'Tatra Mocne' - co se bede humor psował. Nic nie dotrze, ale zawsze mnie wkurza brak konsekwencji i wywałka na badziwiastych odpowiedziach. z za to ... afekt czuję do Cię , ponury ja tańcuję z tyskim - a wiecie, że to nawet całkiem dobre jest Zagram Wam coś AFI - Just Like Heaven (cover, oryg. The Cure) własnie słucham - pyszne, dzieki, ale fajnie , odłaczyłam sie od akademickiego - a leciały takie miksy jak TSA obok Never ending story - playlistaman musi być poryp nieziemski- podoba mi sie ach, ponury, afekciara ze mnie, dziękuje Ci za wanting Anders - juz dawno mi brzęczy przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.06.2005 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 ponur - we Warszawie zaczęli dzisiaj - wiem z bliskich zródeł - na razie mnie zachwyca ale podobno misje majo - audycje jakies czy co - zobaczymy do 6 rano jadą playlistą ( 6 tys utworów, nie 300 obowiązkowych hiciorów - pump it up - musi bedzie dobrze ) ustaw sobie, ciekawam Twoje recenzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 01.06.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 nie, słuchajcie, ciesze się jak dziecko - teraz puscili Dire Strais kto pamieta jeszcze takich brachów ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.06.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 z za to ... afekt czuję do Cię , ponury ja tańcuję z tyskim - a wiecie, że to nawet całkiem dobre jest ... no pięknie..... afekt.... i błyszczące modre oczka ? Nie było w sklepiku pode bloczydłem Dębowego... jak to peregrynacja po rynku niedocelowym potrafi dać wyraz na pysiu leciały takie miksy jak TSA obok Never ending story - playlistaman musi być poryp nieziemski- podoba mi sie .. kiszone ogórki z miodem ???? ustawię, choć Jopek ładnie smuci dzisiaj.... ach, ponury, afekciara ze mnie, dziękuje Ci za wanting Anders - juz dawno mi brzęczy przyjemnie cieszę się - urzekła mnie ta płytka od pierwszego nagrania. Sade jest wielka, isn't she ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 a czy ja moge sie jakkolwiek podlaczyc pod to paprotko? pomysl o bratniej duszy zza oceanu, please... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.06.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 ..o w mordę..a 94 działa ? ..chyba tak......... coś mówili o terminie 01.06.2005. że to very ważna data.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.06.2005 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Imagine ? now ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.06.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 RRMI, nie beczeć... masz miast chusteczki http://www.radiopol.com/ Human ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.06.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 masz racje ponury tradycyjnie juz ,caly closer with the eternal ale macie z tym radyjem zarabiscie, a my sie tu musimy meczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts