paprotka 02.06.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Yes, yes !!!!!!!!!! - a teraz slyszysz ??? - Gabriel i Kate Bush Dont give up ??? - uch, jakie mnie ciary przechodzą rrimi - wal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Human - ech taki polski pamietasz ?? zespól - no, taki , ale ta wokaliza - bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 "Kiedy idziesz ulicą i poruszasz się tak" ..tak ? ..Hendrix... i Purple Haze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 rrimi- ja jestem - to kiedy pijemy piwo vel herbatę vel cokolwiek ?? kiedy będziesz w Ojczyżnie ??? radyjka posłuchasz, pownerwiasz sie troche na life - wierze ze bedziesz szczęśliwa - no bo jak inaczej ?? - w Ojczyznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ponur to jet normalnie jednocesny orgazym + no wiesz o co mi chodzi, no tak, tak, tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 T. LOVE"Wychowanie" Dziękuję mamie i tacie za opiekę Za ciepło rodzinne i kłótnie przy kolacji Dziękuję szkole za pierwsze kontakty Za dzikie wakacje i nerwy w ubikacji Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Nie deptać flagi i nie pluć na godło Cześć, gdzie uciekasz? Skryj się pod mój parasol Tak strasznie leje i mokro wszędzie Ty dziwnie oburzona odpowiadasz: "Nie trzeba" Uciekasz w swoją stronę, bo tak cię wychowali Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Nie deptać flagi i nie pluć na godło Wydaje mi się, Ze jesteś gdzieś daleko Tak mi się tylko wydaje, bo właśnie ciebie nie ma Tak bardzo chciałbym, abyśmy zwariowali Tak bardzo chciałbym, lecz tak nas wychowali ..rany...jaki ja stary jestem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 mialm na mysli koleracje forumowa, oczywiscie ynw mi sfiksowla klawiatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ...ależ ja to lubię Scott McKenzie "San Francisco" If you're goin' to San Francisco Be sure to wear some flowers in your hair If you're goin' to San Francisco You're gonna meet some gentle people there For those who come to San Francisco Summertime will be a love-in there In the streets of San Francisco Gentle people with flowers in their hair All across the nation Such a strange vibration People in motion There's a whole generation With a new explanation People in motion, people in motion For those who come to San Francisco Be sure to wear some flowers in your hair If you come to San Francisco Summertime will be a love-in there ..pościelówy się zaczęli....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 no nie bardzo to moj hymn too - Jarocin podobno sie reaktzwuje lada chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Oto ja.... Amirian takie fajne piesni pisal Pilichowski _ ech ten basik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.06.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Witajcie, to mile, ze jeszcze mnie pamietacie A San Francisco lubie bardzo - ale to raczej placzka niz poscielowa dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 agniesia no fajnie ze jestes _ spoko nie lam sie ja nie jeydye od 10 lat dama, kurka jestem + woziom mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.06.2005 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 pic nie moga na imprezach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 no widzicie - przez nałogi mężczyzn zdobycie nowej sprawności jak w banku cocaine ? ...jak nic nas zbanują jutro...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 oklaski- Queenn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ..we will rock'n'roll you.. postem o drugu [wcale nie przyjacielu ] przekroczyłem magiczne 3000 points... ..TILT.. pora umierać.. I ain't afraid of no ghost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 papierosy mi sie skonczylz, piwo sie skonczylo _ muyzka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 no, ale uchlastali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 mnie juz nie chca wozic, bo pic nie moga na imprezach cykory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ponury gratuluje co czujeszy, chlopie ? bluesa-??????? - Gary Mooore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts