ponury63 02.06.2005 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ...że jestem 10 razy bardziej posunięty w postach od Ciebie [wciąz ten głowny topic jednak wyłazi ] Paprotka Dołączył: 27 Gru 2004 Posty: 303 ponury63 Dołączył: 09 Mar 2003 Posty: 3001 Sarah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sarah nie martw sie, ja tez pzekraczam od dawna szukalam ....like you Sarah... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 paprotka _ dywizjon _ polskie o, nie !!!! The drzwi , brrrrrrry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ...Riders of the storm... święto jakie dzisiaj czy jak ?? ...a tak, Ty wolisz Windowsy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 parkiet zjadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.06.2005 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ponury - gratulacje oj Paprotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 o widzisz, jak ten gosc jezdzil po klawiszach w deszczu to ja moglam chociaz siusiu zrobic - juz koncza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dzięki. ..zdaj przed lipcem, najlepiej za następnym podejściem... ..typowe pytanie na zażywkę: - W którą stronę odbywa się ruch na rondzie ? - No... ten tego... w prawo... - Nie zdała pani. W kierunku oznaczonycm strzałkami O, Ela ! [Zapendowska ???] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 agniesia bylas naprewde fajna dyiewcyzna - oj nie daj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 01:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Shine on you crazy diamond... ..piekne... idealne na zasypiankę po takim wieczorze dzięki i dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a mnie serwer ładował długo - ma coś przeciwko polskim pilotom, czy jak ??? tera leci I missing you rrimi, gdzie jestes ??? o, nie na dobitkę Je t`aime ze stosowna dyszanką - playlistman musi o czwartej nad ranem szczytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 02:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 szukalam sznurka , tak sie osluchalam Joy Division , ale ok wyrzucilo mnie z netu , teraz czytam , zazdrosc mnie zzera , wiem co mysleliscie sluchajac takiej czekolady i jedzac takie nieplastikowe truskawki dobrze ponuraku , ze przypomniales ..dziekuje mamie i tacie sade ?yes , she is Gary? dire straits? dziekuje Ci paprotko za to co powiedzialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 02.06.2005 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 rrimi ja bym poiciągnęła bardziej pod serce, ale sie wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 oj paprotka, co do popitki to nie ma sprawy , przeciez sie do Ciebie wprowadzimy jak wrocimy z cala rodzina , to bedzie czas , wkoncu ktos musi mnie przygarnac na troche , a ze my we trzech.. potraktowalam to jako zaproszenie no i nie wstydz sie jestesmy dorosli, polej miodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ahoy, dobry wieczier RRMI, www na Trójkę nastawione ? dziś wersja czwartkowa, 2 hrs i szkółka 40 letnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 wieczorek , nastawione , jak tam po wczorajszym , ale zescie tu grzeszyli z paprotka jadles dzisiaj truskawki?ale mam ochote , chociaz jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No to kliknij w zdjątko i weź małą siekierkę Masz dwie, a co mi tam.... pokażę Amerykańcom, że truskawek ci u nas w bród http://vege.spinacz.pl/plik_ikonka/367.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 no tak te sa monitorowe , my tu (amerykance) mamy plastiki , a ja chce choc powachac, ale dzieki mysle , ze szef paprotce nie odpuscil, gdzie ona poplasala dzisiaj? cos ja nie wiem kto to gra, brzmienie znajome , chyba, o no tak caly dzien opowiadalam dzisiaj kawal starego, ale mialam ubaw z tlumaczeniem ja i tak narazie ciesze sie glosem , ...Panie Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 mówię Ci, pisz Mu maila... że xxx lat go nie słyszałaś.... że to i tamto [wyobrażam sobie co...] i że w ogóle ....ależ zapowiedział... oczy na zapalki... a ledwo siedzę dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 napisalam , ale takie byle co , jestem w tym stanie co , kolezanka wczoraj , lepiej nie wyobrazaj sobie, poprosialam , zeby Cie pozdrowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts