ponury63 02.06.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 słyszysz to co ja ? ale to West Coast.... a nie East ? Virginia... no nie, RRMI...... to prywata będzie.. a to Ty jesteś guest who came for concert.. ...ładnie grają, panie doktorze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 o ja Cie ...slysze , moze i do mojego sie dokopie slyszysz muzyke , no zaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 oj prywata czy nie , a co to za concert jutro ?macie , ale fajnie , ja z muzyka jestem na bakier , mam swoje i niebardzo dopuszczalam co innego , ale teraz widze co trace , wiadomo , pan Piotr , super ja Was wczoraj widzialam troche na tej prywacie , ale nie moglam wejsc ja po polsku prosze , bo od rana do nocy tylko english Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ..śliczne to.... ..kiedyś miałem płyte, gdzi były same ragi indyjskie na sitar i tablę... wtedy nie byłem dośc dorosły do tego..... co masz swojego ? pochwal się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 to jeszcze nie Wiesz , division bell, kocham , ale i to wszystko czego wczoraj sluchaliscie , caly Stary Pan Piotr mozna rzec ale podoba mi sie tez albanska ludowa muzyka sluchalam kiedys , taka nieslychana generalnie co jakis czas kot zmeczy na cos innego , ale PF zwykle no ale przy tym mozna jajo zniesc? , supereczek , lepiej taka truskaweczka, Wiesz jak te truskawki potrafia meczyc? z pakistanu , o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Truskaweczki ? męczyć ? To zobacz te..... i utoń........ Strawberry fields forever http://vege.spinacz.pl/plik_ikonka/351.jpg wcale nie jajo, RRMI... nastrój potrzebny, tam nie ma prostej melodii i harmonii, nóżka sama nie chodzi pod biurkiem.. lubię, ale trzeba czas trafić na to... ...zresztą, czego ja nie lubię ? nawet country zniosę [choć wolę jajo ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 mozna by rzec , ze z luksusami wyjezdza nam Kaczor, ja napisze tak przed nastepnym minimaxem, moze sie uda, oj , zeby tak cos do mnie ten PAN przemowil z radioodbiornika,moze lepiej nie slyszales?: slyszysz tera z, co? dzieki za truskawki, moze samolotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ...nie, RRMI... jest pewien projekt większy.... jak będziesz grzeczna, wprowadzimy Cię a teraz cichosza, żeby nie zapeszyć ....ładnie grają... dawno nie było tak... dzisiaj lekko, ostatnimi czasy był i Iron Maiden, i Bruce Dickinson... kuźnia lekka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 na ja to country to nie oj sie robi coraz cieplej nastroj na wszysto , masz racje , ale ja mam cos takiego .ze jak zaczne sluchac to mi sie i nastroj zrobi hahah , niektorym duzo nie trza taki taki summer time bede grzeczna , przysiegam , ale poki co to pojaram , na wiadomosciach A GDZIE? DUZE LITERY ODPOWIEDNIE? aby nie na zla droge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 już się osmrodziłaś ? fuj..... mieliśmy polonistkę w ogólniaku, jedyną doktor wśród nauczycieli magistrantów... ...byla fajna, trochę egzaltowana.... ...zażyła nas w pierwszej klasie.. "jak już musicie palić podczas przerw, to palcie coś lepszego, a nie takie PROLETARIACKIE papierosy..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 rozumiem , ze kolega z tych rozsadnych i nie pali? poslalam znowu cos do Kaczora, szantaz tym razem czy masz kogos niewidomego w Rodzinie? czy tylko tak... to takie stare prawie jak ja, do jednego ten english sie swietnie nadaje , mozna rozumiec Wiesz co , ale sie tak wczoraj tego JD osluchlam, a moj Stary dalej daje a widziales mimi w przebraniu? ciekawe gdzie selim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 kolega z tych niepalących, ale ledwo od 10 i pół roku; jest i taki watek w tym dziale, szukaj widziałem, Przedwiośnie znów na ekranach ..a Selimek to tak za friko właściwie... co do niewidomego - nie, po prostu widziałem kolejny raz, jak niewidomy nasłuchiwał skąd nadchodzą ludzie, pytał o coś, potem próbował znaleźc poręcz autobusu... ...i nikt mu, k.... nie pomógł !! ja nie mogłem się ruszyć, wiozłem ciężkie paki... albo czasem taki pomagacz ujmuje niewidomego pod rekę i pcha przed sobą... ..a starczy by on szedł pół kroku za nami, a idzie tak jakby widział.. więc ten link jest edukacyjny.. ...masz mały prezent w kąciku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 thank you for gift, but ..zawsze mam go pod reka i w ciagu kilku sec moge sluchac , jeden z moich ulubionych , najlepszy jest poczatek , i ta egzotyczna muzyka , w gladiatorze jest podobda , oj jak ludzie ladnie o Tori gadja , we wdzianku blues? Ja nie moge spokojnie mysle o takich sytuacjach jak piszesz , czy to niewidomy czy jaki inny , najgorsze , ze mam wtedy taka jakas dziwna ssawe w zoladku , zeby sie od ryczenia powstrzymac patzr watek filmowy o placzce, taki typ, ja mam ciekawe doswiadczenia w temacie jakania , zaraz dam linkhttp://www.jakanie.istorm.pl/index.php no , no dzisiaj widze sie pan Piotrek rozkrecil, dla takiej muzyki rzeczywiscie warto jutro wypic 8 kaw czarnych chyba tez sobie to na stle dolacze , bo wiem jak logopedzi z ludzi zdzieraja a tu raz i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 czy Ty to samo slyszysz? matko boska , o ja Cie , caly srodek mi sie , no Wiesz szkoda , a moze dobrze , ze to jutro wieczor szklankowy , bo by bylo piorunujace a kolega , ze tak zapytam , popije czasem co dobrego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 teraz z rzadka piwo.... ...ja już swoje w życiu wypiłem ...za kilkanaście dobrych żywotów ze środkowej półki..... piękne to... głos wokalisty mi czasem nie współgra, ale po 3, 4 przesłuchaniu się wyrówna... ...dobre to, nowe.. świeże.... tchnie wiosną....... dzięki za link, jutro poczytam... w rewanżu link do wywiadu z Tori... i Pan Piotr tez tam obecny, a jak.. w końcu friend Pani w Kapelusiku... http://www.sonymusic.pl/specjaly/page/wywiady/id/65 ..dopiero oswajam się z Tori... prawie nic nie znam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 jak masz kogos z tym problemem to mozna Go uszczesliwic ,jutro ..masz racje , bedzie brzmialo inaczej, juz pewnie spac pojdziesz czy jakas robota jeszcze po nocy? ja to mam dobrze z tym czasem ja tez za Nia nie przepadam , ale kocham jak On o Niej opowiada, dla mnie jest za swieza oj ja wysiadam , dobrze , ze sluchasz , bo niemoglabym jutro opowiedziec , slow by zabraklo, uuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.06.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 około jedenastej zasypiałem przed monitorem... musiałem się BARDZO trzynmać, by dotrwać do północy... organizm był przeciwny zarwaniu 3 z kolei nocy ..co do Tori - ja Jej jeszcze nie znam, ale podoba mi się.. ..mogę zacząć przepadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ale to bylo ,mocne , tylko sam nie przepadnij, jak idziesz to dobranoc nie do wiary lakrimoza? dobrze rozumiem ?nie slyszlam wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 03.06.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 ...muszę.... bo zaraz padnę..... zostawiam Cię ze Stelmachem, warto - czasem, jak na mnie, trochę za duzo Depeche Mode ...ale bywają całkiem niezłe utwory... dzięki i dobrej nocy ...a to co słyszeliśmy....... dobrze, że w okresie reklam i papki muzakowej zdarzają sie utwory po 25 minut... TAKIE utwory...... ...pokłon twórcom, pokłon Stwórcy, niech się stanie świt..... Lacrimoza to na samym końcu, ta suita to Dream Theatre... >> http://www.dreamtheater.net/ "OCTAVARIUM" - wyjdzie za 4 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2005 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 dzieki wiedzminie , , powiedzmy rodzaj meski od wiedzmydobranoc a tu tez Tori bedzie tez sie ciesze na takie utwory i poprosze o namiar na tenze wlasnie 25 minutowy, bo mi sie pomieszalo u Stelmacha duzo polskiej muzyki slysze urodzeni mordercy... nie mam pojecia co to , ale mi sie bardzo podoba trzymac w rekach przeznaczenie pamietam , mowil zapamietajale to nie byl film qrcze ile ja stracilam , przez to zamkniecie it's time to move on anyway-Mama loves her babyand daddy loves you tooand the sea may look warm to you babeand the sky may look blue moze to jednak ja juz z tym zostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts