rrmi 03.06.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 kto ? i dlaczego mnie nasladujesz z tym rozkmninaniem? co tam? podsmiechujki se robi , widzial kto chlopaki widac zdradzaj , skoro nieobecni , jakie radio dzisiaj .. alez wczoraj Kaczkowski pieknie gral .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 03.06.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 bo grypsera jest the best ! kto ?? jak to kto ?? ten, kogo człowiek udomowił mężczyzna, czy cos, wojownik, czy coś, mąż czy cos - jakoś tak szło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 udomowiony mowisz? widzialas cezarego? to z grypserki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 03.06.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 cezary ?? a nie znam - to jakis polityk ?? a co to w ogóle jest - same dzisiaj zdradzamy ?? to co masz w podkładzie ? ja - jakąś osobistą nawaloną playlistę : Houk : transmision into you heart , Przygody Misia Uszatka, Roxanne, Ej , przeleciał ptaszek ( duety Santor) i Smack my bitch up Prodigy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 u mnie bardziej prozaicznie , odgrzewane golabki i kolega z flaszka , jak to w piatek a by sie pogadalo o tym i o tamtym..z tym i z tamtym na kolacje Joy Division poza proza to jeszcze ciche dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 03.06.2005 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 a co , Stary ofucony ?? andropauza postępujaca - da się leczyć, a bo warto chociaż ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 ofucony no ladnie , nie slyszalm tego , ale moze i malo co slyszalam przypadek klinicznytak zcy inaczej pocieszazc w szklance jest i to rodzaju meskiego jak pech to pech poszlam zapalic i usladlam na mokrej poduszce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 03.06.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 przestałam sie wygłupiać z tymi porządkami - włączyłam studenciaków - i co ?? - no Dire Straits - Your Latest tricks - uwielbiam to ( ten saksofon ) All the late night bargains have been struck Between the satin beaus and their belles And prehistoric garbage trucks Have the city to themselves Echoes roars dinosaurs They're all doing the monster mash And most of the taxis and the whores Are only talking calls for cash I don't know how it happened It all took place so quick But all I can do is hand it to you And your latest trick (...) a za nimi ? - co dalej jest, co dalej jest..., mów do mnie jeszcze... chyba Kobranocka ( ?? ) - skrzypki, piano, gitarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.06.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 ja mam dzisiaj gladiatora to Enya tak piknie spiewa moze nie powinnismy tyle pisac , bo juz ludzie gadaja , ze to dla korzysci nie wiem jakich ? szczerze to Wiesz gdzie mam te korzysci , o co to chodzi z tymi wpisami?ja chyba ze 2 dni temu zauwazylam , ze sie cos u mnie zmienilo dzisiejsza dyskusja uswiadomila mi co sie zmienilo , who cares? no paranoja dla maluczkich a gdzie nasz ulubiony doktoe zniknal doktorze?????????????????????????? no gdzie Ty sie podzialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.06.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a za nimi ? - co dalej jest, co dalej jest..., mów do mnie jeszcze... chyba Kobranocka ( ?? ) - skrzypki, piano, gitarki A moze chlopcy z placu broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Nawet na pewno R.I.P. Boguś ... polski Lennonie..... >> * Agniesia, jak prawko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.06.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 ech... zamiast lepiej, jest gorzej chyba sie nie nadaje na kierownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Fajny lekarz. Nostradamus prawie - wie, że za rok bedziesz zdrowa [przynajmniej na tyle, by móc pisać na Forum i jeździć ]. Nie cieszy Cię to ? Skoro narzeka na wszystko to chyba wszystko musisz poprawić A co do wyprzedzania, to chcieć to móc. Jeśli NIE MOGŁAŚ, to dobrze ze nie wyprzedziłaś. Z osłuchania się o różnych numerach podczas egzaminów znam i takie podpuszczające. - Proszę teraz wyprzedzić. - OK. - Nie zdał pan, tam był zakaz i podwójna ciągła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.06.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Siedzi dwóch starszych dziadków na ławeczce w parku i przechodzą dwie młode laski. Nagle jeden z dziadków do drugiego:- Podrywamy dupcie?- Eee tam, jeszcze sobie posiedzimy! ps. długo tak jeszcze bedziecie siedzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 - 17 lat, ale będę apelował ! ['Miś', scena w kiblu na komendzie MO] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.06.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Nostradamus - masz racje, powinnam sie cieszyc tylko znowu musze isc do niego, juz mam sciezke wydeptana na 3 pietro wracajac na tory zdrady... czy w Pandzie mozna cos innego robic niz siedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Posłowie pewnie mają za sobą lobby firm ubezpieczeniowych, które podniesie o 1000% składki dla szkół jazdy, co wpłynie na wzrost cen kursów 3 piętro ? Zgroza. Weź coś na wzmocnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.06.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 na wzmocnienie? kijek? do uzycia wewnetrznego pisz co mozna robic oprocz siedzenia za kierownica w malym samochodzie A propos 3 pietra - wole schody niz winde - winda tam jest ale nie chce korzystac. Nigdy nic nie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.06.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 agniesia - skoro w maluchu mozna to panda, z racji tego ze wieksza, tyz [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 agniesiu wiele rzeczy mozna robic w malym aucie , a na co mialabys ochote?opowiedz nam o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts