agniesia 04.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 agniesia - skoro w maluchu mozna to panda, z racji tego ze wieksza, tyz [/b] hihi, ale co mozna? bo nie napisales, ja taka mloda i nie wiem co gdzie mozna R - np pospac, polozyc sie, aerobik powiczyc, albo Rzepe poczytac, ale ona jest wielka po otwarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 pic piwo na przyklad bzykac na przyklad czytac ksiazke na przyklad kochac sie na przyklad wiele ciekawych rzeczy robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Jareko - bzykac chyba ustnie lub z pomoca pszczoly, a kochac sie - to chyba tylko chudzinki o niskim wzroscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 bzykac chyba ustnie to zawsze jakies rozwiazanie mam na mysli rozmowe oczywiscie jareko co tak dzisiaj nie zrzedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Pszczółki Maji się naogladali i teraz mają temat wracajac na tory zdrady... czy w Pandzie mozna cos innego robic niz siedziec? Można wcisnąć pedał gazu i pojechać gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 i ponury zaczal wierszem gadac... ladne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 hey! rrmi o mnie mówisz coś o myszach a sama umawiasz się z Leonem na Jasia Wędrowniczka, niekonsekwentna jesteś, no ale czego można się spodziewać po kobietach? agniesia gdzie i kiedy zadjesz egzamin? pytam tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 witam 1950i o zdrowie pytam Ale jak widzisz Leon zignorowal moje wprosiny , no a po wczorajszym to ja juz dlugo nie bede spozywac tak dzisiaj caly dzien czytam dzienniki budowy , wlosy mi sie jeza a Ty dzisiaj zdradzasz czy tylko jakies tam male polowanko , nie powiem na co.. sie znalazl , po kobietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.06.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 byłem pracowity cała sobota na ogrodzie, totalna demolka, nowa koncepcja urządzenia ogrodu za który kiedyś wziąlem pierwsze miejsce, (zawsze twierdzę że skromność to moja mocna strona ) teraz jestem trochę zmęczony i pewnie niedługo pójdę spać ale nie jestem przekonany do tego w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 zuch chlopiec, jakbys szedl spac to dobranoc , ja tak troche latam , chyba trzeba sie na powaznie wziac za szkolenie , bo wielki dzien powrotu coraz wiekszymi krokami nadchodzi paprotka to pewnie na dykotece, bo sie nie odzywa i selim mi tu miga na GG szczerze ?to strach sie wpisywac , bo mozna byc posadzonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 04.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Jareko - bzykac chyba ustnie lub z pomoca pszczoly, a kochac sie - to chyba tylko chudzinki o niskim wzroscie no bez przesdy - karakan chyba nie jestem 182cm wzrostu ale maluch hmmmm...... pieknie zaprzec sie tu i uwdzie mozna Choc ja z wiekiem cenie sobie coraz wieksze wygody heheheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Czołem Dziadki Paprotka pewnie poszła kotlety tłuc jutro na obiad albo ogląda Brazylijskie seriale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 selim czyżby Ci się znowu pazury wyostrzyły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 dzisiaj to drinken drinken tylko .....a pazurki no coż zawsze zwarte i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.06.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 i tak oto koty schodzą na psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.06.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a witam kolezeństwo ja już ząbki umyłam , więc pić nie będę ani żadne takie sprosności dzień na działce łupie w krzyżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.06.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 te, selim - jak patrzę na Twą emblematową, sromową gebę to Ci powiem że żadna by z Tobą nie teges - no, chyba ze po ciemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 04.06.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a tak w ogóle to czy my sie widzimy jutro tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 dzisiaj to drinken drinken tylko .....a pazurki no coż zawsze zwarte i gotowe lepiej nie , bo bedziesz sie czul jutro jak ja dzisiaj a kolezanka to sie wyspowiadala czy jak , ze taka swieta sluchajcie ja to sie boje tu pisac , bo ktos o te korzysci posadzi widac , ze kolezanke te kryze zlamali, co? ze tak spac poleciala selim nie martw sie tym co paprotka wygaduje , niektore lubia po ciemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts