Gość 1950 05.06.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Tak sie zastanawiam czy onanizm to tez zdrada ..to tak teoretycznie tylko Paprotka nie podoba Ci sie moja buzka Eeee tam kobiety zawsze tak gadają zeby zwrocic na siebie uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 selim a czy to nie pora na popoludniowa drzemke? udanej niedzieliPanie i Panowie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Dzieki i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 oooooooooo , to Ty mozesz byc niezadziorny? madralo mala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 ale tylko w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 uspokoiles mnie , zaczelam sie martwic , ze moze chory jestes ufffno u mnie to juz z grubej rury daje upal, za goraco na krotkie gacie a ja madra zeberka w piekarniku pieke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.06.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 smacznego! narobiłaś mi ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 na zeberka czy na upal? milego dnaia 1950 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.06.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 rrmi na żeberka i do tego chłodny browar, gdzieś już pisałem że w upały nie funkcjonuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.06.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 pamietam juz , ja nad jeziorko spadam , wiec do uslyszenia i pilnuj selima , bo sie znowu rozchodzi a tu film z J. MALKOVICZEM, trudny wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 rozchodzi dzisiaj miałem pierwsze spięcie na budowie , elektryk sobie zaspiewał 60% wiecej niz było umowione, a na pytanie czemu mnie tak stawia przed faktem dokonanym odpowiada ze nr.do mnie mu gdzies wetło ... no cóż zdarza sie, mnie wetło kase i nr. jego kom... w czwartek mam miec licznik a ten jak odjezdzalem to skrzynke demontował i ryczał ze kabel wykopie.....tak se mysle ze chyba też mu cos wykopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 A moze chlopcy z placu broni.Nawet na pewno R.I.P. Boguś ... polski Lennonie..... >> * no tak no tak Konranocka też kochała tylko jak Irlandię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 ...bry czór... ..a ktoś słucha Kaczora dzisiaj ? DAWNO nie było tak dobrego Minimaxu.... ..macie jeszcze blisko 40 minut.... ......wykorzystajcie je mądrze........ [PS: Irlandia zaraz wpłynie do kącika] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.06.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Paprotka nie podoba Ci sie moja buzka no spójrz tylko : zakola Ci się sypia, zez zbieżny znamianuje nadmierną koncetrację na sobie, ubytki w paszczęce pokrywają zacisnięte ust korale - no źle rokuje, no źle Eeee tam kobiety zawsze tak gadają zeby zwrocic na siebie uwagę tam, gadasz jak kobieta chce skupic na sobie uwagę zapala papierosa zakladając nogę na nogę oraz nie zakłada majtek - nie mówili Ci ??? Tak sie zastanawiam czy onanizm to tez zdrada ..to tak teoretycznie tylko a co, przeczytałeś w końcu tego Sapkowskiego ? a tak w ogóle - to dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 witaj ponury żniwiarzu własnie miałam prosic o jakies brzeczydło - tak jestem nawalona festyniarstwem dzisiaj że cicho u mnie a ta trójka to na jakich cyferkach teraz jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Paprotka Ty chyba lecisz juz na mnie tylko jeszcze o tym nie wiesz Sapkowskiego? eeee ja za leniwy na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.06.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 W stolnicy 98,8 FM dla reszty świata tutaj http://www.radio.com.pl/trojka/ramowka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.06.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 ło matko - to te dorzynane dojcze ludzie ??? he ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.06.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 jak kobieta chce skupic na sobie uwagę zapala papierosa zakladając nogę na nogę oraz nie zakłada majtek - nie mówili Ci ??? ....nie, mi np. nie mówili.... mi POKAZYWALI........ ...no i sami się gapili [aż im z wrażenia gruczoły wyrabiały 500% normy] ło matko - to te dorzynane dojcze ludzie ??? he ?? PROFANKO !!! to Lacrimosa..... ...zostań do 24, nie pożałujesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts