Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

o krok od zdrady ?

donna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

rozchodzi :roll:

dzisiaj miałem pierwsze spięcie na budowie , elektryk sobie zaspiewał 60% wiecej niz było umowione, a na pytanie czemu mnie tak stawia przed faktem dokonanym odpowiada ze nr.do mnie mu gdzies wetło ...

no cóż zdarza sie, mnie wetło kase i nr. jego kom... :evil:

w czwartek mam miec licznik a ten jak odjezdzalem to skrzynke demontował i ryczał ze kabel wykopie.....tak se mysle ze chyba też mu cos wykopie

Paprotka nie podoba Ci sie moja buzka :evil:

no spójrz tylko : zakola Ci się sypia, zez zbieżny znamianuje nadmierną koncetrację na sobie, ubytki w paszczęce pokrywają zacisnięte ust korale - no źle rokuje, no źle :lol:

Eeee tam kobiety zawsze tak gadają zeby zwrocic na siebie uwagę :lol:

tam, gadasz :lol: jak kobieta chce skupic na sobie uwagę zapala papierosa zakladając nogę na nogę oraz nie zakłada majtek - nie mówili Ci ??? :o :lol:

Tak sie zastanawiam czy onanizm to tez zdrada :roll: ..to tak teoretycznie tylko :wink:

a co, przeczytałeś w końcu tego Sapkowskiego ? :wink:

a tak w ogóle - to dobry wieczór :)

jak kobieta chce skupic na sobie uwagę zapala papierosa zakladając nogę na nogę oraz nie zakłada majtek - nie mówili Ci ??? :o :lol:

....nie, mi np. nie mówili.... mi POKAZYWALI........

...no i sami się gapili [aż im z wrażenia gruczoły wyrabiały 500% normy]

ło matko - to te dorzynane dojcze ludzie ??? he ?? :o

PROFANKO !!! to Lacrimosa..... :)

...zostań do 24, nie pożałujesz....