selimm 05.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Ponury z Ciebie tez jest niezły model .....widziałem tu gdzieś Smutną Lidke - to Twoja wife ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.06.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Paprotka Ty chyba lecisz juz na mnie tylko jeszcze o tym nie wiesz Sapkowskiego? eeee ja za leniwy na to Kofany ( od Kofana Onana, of course, op. cit. Renata Beger ) ja lece na Twe przyłacze (jak Cię elektryk do cna nie wydoi) choć w zasadzie jakeś leniwy na to to zaprzestańmy o, ta truskaweczka juz mileńka - tego mi dziś trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.06.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Ponury z Ciebie tez jest niezły model .....widziałem tu gdzieś Smutną Lidke - to Twoja wife ? ...nie, ale merytorycznie mi odpowiada [wiecznie smutna kobieta - to jest coś ! człowieku ! zadanie na całe życie ] dobra, podreptam do kącika.... z/w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.06.2005 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 PROFANKO !!! to Lacrimosa..... .... lakrimoza, smoza, osmoza, schizma Wielkiego Cesarstwa Niemieckiego - łupnęłi jak w rzezni na grinpisowca ...zostań do 24, nie pożałujesz.... zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.06.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Smutną Lidke - to Twoja wife ? no co Ty, - jakis terror prostych skojarzeń ? ja obstawiam Olkę Kaczkowską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 przyłacze mam nowe, druty z izolacją ... kobieta to raj dla oczu , piekło dla duszy, a czysciec dla kieszeni ps. podobno po pazurach poznajemy lwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.06.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 po pazurach poznajemy KOTA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 ...nietrafka ...cichosza, bom ja nie samotny white Old Spice ...sie wyda, że ja po nocy posłuchanki sobie robię i po co mi silent days, hę ? PS: osmoza A symbioza nie ? ...jesteśmy Benedyktyni, pracować bardzo lubimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 05.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Wam to Redakcja powinna nowy dzial udostepnic: "Rozmyslania okołopółnocne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Czesc Dziadek co to Masz za Żabe na tej focie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.06.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 daj spokój z ta kobietą - ja sie tylko przebrałam - lubię kwasne jabłka o smaku śliwek ( robaczywek ) a wiesz, że dowiedziałam się dzisiaj ( spotkanie z ciekawym człowiekiem ), że koty zagryzają króliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a Dziadki powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą ......na dole chce sobie cos takiego strzelic ....no i ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 miało byc jeszcze miau! na koncu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.06.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 ..pierwsze śliwki robaczywki a wiesz, że dowiedziałam się dzisiaj ( spotkanie z ciekawym człowiekiem ), że koty zagryzają króliczki ..znaczy jak.. Selimy jedzą te malowane lale z 'Playboya' ? a propos: - Panie Witku, dzisiaj odbędzie się u nas spotkanie z ciekawym człowiekiem. - O ! A kto to będzie ? - No proszę, sam pan widzi, jaki pan ciekawy... Selim, samo 'miau' styknie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.06.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 cześc chłopaki ( tak wiem, wiem 1950 - gdzie jest agniesia ) ponurstwo - chociaz łuk napięłam - silent days to rrimi specjalistka - no dobra juz cicho Przekorek - zapoznałam się z Twoim bólem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 z Playboya no cóż ..z braku laku ...choc kazda jest dla mnie tabu gdy brak powabu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.06.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 widzisz kocie, to nie żaba, ale moja stareńka suka, króra zawsze sobie popuści z radości jak przychodzę do domu. ale też małe zwierzę, tak jak kot paprotka kobieta bez majtek tak, z papierosem nie. mam nadzieję że nie palisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.06.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 no, byleby to nie był łuk Erosa ...czy my się wystarczająco mocno trzymamy topic'u ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 05.06.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Paprotka tylko doły społeczne palą !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.06.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 nie jak chcesz sobie kupic takiego kłapouchego króliczka w kolorze biszkoptowym ( syn chce) a masz w domu starego kota ( nie widzę tu anologii ze selimem ) to będzie kuku o, Jarocin się skończył, Walter namieszł ??? moge wam jeszcze opowiedziec o modliszkach, boa dusicielach i tych, o jeny, takie pajaki jadowite - no na py się zaczynają .. kurde, zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts