Gość 1950 05.06.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 chude laski to są dopiero teraz, chociaż Twiggi też była anorektyczką (dla młodzieży, Twiggi - bardzo sławna angielska modelka która nie rzucała cienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 05.06.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 a szczeki sobie nie obil? wszystkie zebiszcza mial? jakis stary model mam bo nie moge na internetku znalezc manuala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.06.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 agniesia to chyba musisz na takie F ustawić , np. FM może byc i takim pikankiem z boku pikać aż trafisz na brzęczace - ale to zła stacja może być, bo one mają mocny sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 05.06.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 ja maluchem zrobiłem całą przeprowadzkę w końcu lat siedemdziesiątych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 05.06.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 o mamo, selimm to byłam lepsza - wywiaozłam do lasu i jak sie drążek skrzyni biegów zbyt wtrącął to na mechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 05.06.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 1950 - a jak lodowke wsadziles do malucha? przeszukalam sprzet i co sie okazalo? zniknela antena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 06.06.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 wchodzę i co widzę 825 użytkowników na forum o, mamo - coś Redakcja za darmo daje ? czy jak ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 06.06.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 840 - kto da więcej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.06.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a ja w samochodzie nie mialam jeszcze okazji hmm ludzie sobie musza jakoś pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Przez bezkresną dal śnieżną, Poprzez żar i spiekotę, Przez pustynie bezbrzeżną, Poprzez kry, poprzez lody, Przez odwieczne zmarzliny, Poprzez bagna i wody, Nieprzebyte gęstwiny Poprzez leśne dąbrowy, Poprzez stepy i knieje, Poprzez mroczne parowy, W których nigdy nie dnieje I gdzie płoszą się sowy, Gdy złe jęknie lub strzyga, A dźwięk słysząc takowy, Serce w trwodze zastyga... Niezrażony ciemnością, Która mrozi głusz dziką, Sam na sam z samotnością, Co do szpiku przenika, Pełen hartu i woli, Podpierając sam siebie, Mając zamiast busoli Krzyż Południa na niebie Pokonując złe żądze, Wietrząc wrogów wkrąg wielu, Ufny, iż nie zabłądzę, Idę naprzód, do celu. Drogi mej nie wytyczy Ni głos werbla, ni cytra, Póki starczy mi siły, Idę ..................................................................................po pół litra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 witam , czy mozna poprosic o swieze powietrz przesylka expresowa?no strasznie u mnie a jakie nagrody dzis tu rozdaja? milego dnia , kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 jest licytacja, kto Amerykańców naśladował, jeno, że w małym litrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 kto by pomyslal kroyena pobladzil!!!! selim , a Ty co tak palaczy nie lubisz u nas dzisiaj nie mozna dymu wypuscic , bo powietrze az geste bez AC smierc czy ktos tu dzisiaj przyjdzie wieczorowa pora? moze i jakis brunet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.06.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Palaczy nie lubie bo to są doły społeczne mieszkasz w N.Y. ?......jesli tak to wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.06.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 patrz kurde - nie wiedzialem ze ja dolem za przeproszeniem spolecznym jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Ty sie tak maly nie wymadzrzaj , bo jak sie te doly zbiora w gromadke , to bieda nie mieszkam w NY, ALE DZIS 98 DEGRISOW EVERYBODY NAKED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.06.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 no co ....to teraz juz wiecie ps. wystapiłem z klubu dokładnie rok i 4 miesiące temu ps.2 gdybym wiedział ze to takie łatwe to tyle bym z tą dojrzała decyzją nie zwlekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 jak latwe , chyba zartujesz czuje , ze wode lejesz tak czy inaczej zdrowi zyja dluzej , a palacze sie tak dlugo nie mecza w tym padole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 06.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 nie chce mi sie przeliczać ale na stopnie to ile to ? łatwe jak jasna cholera !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 mnie to ponury uswiadomil w tych stopniach , to Ci powiem ... albo nie policz sobie to przynajmniej bedziesz mial jakies zajecie , widze , ze sie nudzisz, chodzisz za zbytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts