paprotka 06.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 no tak kroyenna to się chyba zawieruszył - ale nie zdradził czy naśladował , choc taki teknotrata to musiał na przyspieszenie i inne zębatki dziewczyny rwac - co nie ??? witaj rrimi, witaj jareko - doły społeczne cześć selimm - ex-dole chciałam zauwazyc że "rzuciłam palenie" jest pod zdradą , jakby co to ja - margines Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 czesc tak przegladam i widze , ze wesolo tu bylo gumki , lateksy , do ust widze , ze powoli wracamy na wlasciwe tory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 gumki? latexy? cos kurde przeoczylem czy co? do ust widze? czy aby na pewno mialo byc widze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 i jeszcze ktos byl , o numerach w samochodzie to juz sam Wiesz ja tam w aucie to ksiazki czytam tylko ja nie widzialam , tylko czytalam to patrzylam , ale nie moglam zobaczyc, bo wiadomo , juz czlek nie domaga jak co to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 06.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 oj cicho tam próbowalismy rozładować agniesi akumulatory przed egzaminem - ale jak wiadomo wycieraczki to też cyce, panie, cyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 jareko to sie przestraszyl i zaczal dopisywac , boi sie posadzenia o nabijanie ja slyszalm , ze to zderzaki przeciez , Ty masz paprotka skojarzenia ale to Ty bylas bez majtek czy agniesia? tak z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 06.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 jak tam, jareko, samopoczucie ?? bo u mnie dziś pod psem szef chce sie ze mna widzieć , robota, którą w piątek z koleżką rzeźbilismy w całości do kosza - abarot to samo od nowa, ech a rrimi ??? uch jak gorąco - a poza tym - wszyscy zdrowi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.06.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 cholerka - to jakis zacofany jestem - to cyce mi deszcz z przedniej szyby zgarniaja? A w takim razie to co dotykam ..... takie cieple..... sterczace..... twardniejace ... to wycieraczki? Cholerka - musze sobie okulary sprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 06.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 do nastepnej reklamy w polsacie by by by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 06.06.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 tu są cyce, panie, strona 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Słuchaj, czy patrzysz swojemu mężowi w oczy podczas stosunku? - Hmm... Raz spojrzałam... Stał w drzwiach. _________________ posikam sie jak już muszę brać coś do ust to lubię żeby to było dobrej jakości" ( o francuskich papierosach ) nie wytrzymam , pamietam to chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 06.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 R - chyba przeoczylam, gdzie kto nie mial gaci? Paprotka - cyce, hmmm jakas gwara cycus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 czesc agniesia dobre to z tymi papierosami fr, co? majtek to chyba Ty nie mialas , ja juz nie wiem jak egzaminy? moze wykorzystaj jakos wzorajsza lekcje o tym co mozna....? no ale to by bylo lapowkarstwo, naturalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 06.06.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 zeby jeszcze bylo z kim a tam same dziadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 nie wiem , ale czasem taki dziadek , a w jakim wieku facet to dla Ciebie dziadek? Wiesz , czasem Ci starsi maja wieksza wyobraznie, czy jako starsza kolezanka mam wytlumaczyc? i pamietaj mozesz zyskac tylko prawo jazdy a czy cos stracisz to sama Wiesz ja sie tylko domyslam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 06.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 poprosze, starsza kolezanko wytlumacz - bo ja taka niewinna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 nic nie poradze ,zejakos Ci w ta niewinnosc nie wierze co do dziadkow ? ok 70? to moze kup viagre, bo widze , ze sie zastanawiasz ogladalam wczoraj pulp fiction no normalnie ten taniec w restauracji jest odlotowy , chyba dlatego nie tancze , bo tak nie umiem ten film vhyba nie byl wymyslony przez czlowieka , jest zarabisty, najlepszy tarantino's movie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 06.06.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 viagre, no i znowu kobieta ma placic? eee, to ja nie chce, kobiety zawsze najgorzej wychodza, w rozniastych interesach... powiedz czego sluchasz dzisiaj, ja niestety nie mam anteny - chociaz tyle sie dowiedzialam, chyba jakiegos druta wsadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 nie , no ja mam jednak dzisiaj dziwne skojarzenia druta wsadze agniesia opamietaj sie SAMA W DOMU ZNOWU?????????????? slyszlas lacrimose? no i jak zwykle PF MONOTONNA JESTEM A u Ciebie co tam , jak piaseczek na plazy? i zadnego faceta dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 06.06.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 łomatko z córką, druta wsadze, to ja napisalam cos takiego? a co to jest lakrimoza? utwor, audycja? ech, piaseczek... teraz pada codziennie, temp spadla z 34oC do 14oC, musialam zalozyc wiosennojesienna kurtke, bo myslalam, ze z zimna padne, ogrzewanie wylaczone, dzis spalam pod 2 koldrami, normalnie syberia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts