rrmi 06.06.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 lacrimosa? to ostatnie cudo jakie Pan Piotr dla nas odkryl , przynajmniej ja wczesniej nie znalam z tym drutem , to dlatego , ze sama spalas , to sa takie skojarzenia spowodowane brakiem kazdy moze tego doswiadczyc, takze nie musiasz korzystac z porady , no i nie ma sie czego wstydzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 06.06.2005 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 hihi, gdzie ja sama spalam? doktorzy chyba dorabiaja prywatnie ''gdzie oni sa?'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 czasem czlowiek niby nie sam, a samotny , agniesiu doktor dzisiaj tylko chwile przyjmowal, i to niechetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.06.2005 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 bry czór a może eń bry ? to ja, Wasz wesoły sanitariusz rozbiła się butla z gazem rozweselającym i nie jestem za bardzo w formie Aha, ktoś pytał o weather report - pliz: 98 degrees Fahrenheit = 36.6666667 degrees Celsius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 haj ponury , czy chcesz powiedziec , ze naprawde dzis ponury jestes? nie ludz sie , jutro moze byc jeszcze gorzej , ja wczoraj bylam nad jeziorem i w gorach , w tak pieknym miejscu , ze jak zdjecia ogladam to nie moge w to uwierzyc wiecie co te forum to dalej jakies zasapane po ty porannym sprezeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.06.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Erie czy Ontario ? A może u misia Yogi w Yellowstone ? Chwal się, daj liznąć American dream ...nie wiem sam, co robić mam, oczy się kleją a robota nie zrobiona.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a Wiesz zaskocze Cie , bo 30 min od domu , gora byla taka wysoka , piekne widoki , posle Ci zdjecia na maila, popatrz , kazdy uwaza , ze tu beton , a to nieprawda i pracuj , pracuj praca daje sile tylko nie wiem do czego, zaraz wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.06.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 a Wiesz zaskocze Cie , bo 30 min od domu wiesz że to jest charakterystyczne dla cywilizacji zachodniej ? podawanie odległości w jednostkach czasu czekam na Wonderful Hill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 nio , ale ja jestem z cywilizacji wschodniej musialam syna przepytac z vocabulary, koniec roku i same testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.06.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Dotarły, ładne.... wczoraj też było tak gorąco ? jest wrażenie, jakby powietrze falowało, zwłaszcza na tym ostatnim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 tak bylo ok 100, , masz tam jeszcze cos z folkloru inside the city , inside Big Apple byles tu kiedys? co do upalow to to tak wyglada , ze siedzisz i nic nie robisz a pot kapie po przyslowiowych .. nie mozna zasnac bez AC NIEMOZLIWE zycie wtedy wyglada tak prosto , z domu do auta z auta do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.06.2005 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Śliczne to Czy to w głębi na środkowym to Empire State Building ? Te chałupy, pani, wysokie takie... łogromne... Nie byłem, marzę by mieć kiedyś kasę i czas na półroczny roaming po tym kraju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 bardzo przypadkiem je wybralam , staralam sie , zeby swojej michy nie pokazywac , bo nie ma czego , wiec nie wiem , ale raczej nie teraz tez mysle jak mozna zyc i tego nie zobaczycpieknie tu , zielono , wysoko, szybko , wolno , jak kto chce Central Park jest przepiekny , maja tam Zoo , w ktorym jest krowa , taka jak w Polsce ale zycie nie jest takie jak tam , u nas niby mozesz miec wszystko , ale ..to nie domprzed Bozym NARODZ sa takie piekne szopki na 5th aveoj duzo mozna opowiadac , do rana , a Ty jaks masz robote chybaposle Ci jeszcze z widokiem na Empire od mojej strony , lepiej widac, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.06.2005 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 dzięki dzięki.... normalne thanksgiving Ci tu zrobię zaraz tak, mam robotę.... ..jak uderzyłem drugi raz nosem w biurko , to otworzyłem okno i wszedłem na Forum. I efekt - mam sił na jakies 1,5 godziny jeszcze, powinno starczyć Air Condition niepotrzebne - jest milutki chłodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 no to pracuj tam a garb sam Ci wyrosnie, ponuraku zaraz dostaniesz ta Emp sprawdzilam , na tym srodkowym to nie ESB , ale Ty nie mozesz tego nie wiedziec , jaja facet normalnie po nocy robi , nic to , zapale , niech se selim pogada a na tym zamglonym to tak na srodku tych wiezowcow , bylo WTC DLUGO Z TEGO MIEJSCA GZDIE BYLO ROBIONE ZDJECIE BYL NIEPRZYJEMNO ,ups ciepriacy widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Rajska depesza fajek nie pale. Zmądrzałam. rrmi (cokolwiek to znaczy) ...nad łozkiem sobie to powies ps. paliłem około 30 dziennie , dojrzewałem moze z rok do tej decyzji wstałem rano i postanowiłem the end .....i tak sie trzymam do tej pory ps.2 jak bedziesz chciała to Ci zdradze sekret ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 chciałem tylko nadmienić ze po wystąpieniu z klubu ORGAZM wzrasta DOŁY SPOŁECZNE -Oh No, Oh No, Oh No................... . WYZWOLENI -Ahh, If you take it out, I'll kill you.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 chciałem tylko nadmienić ze po wystąpieniu z klubu ORGAZM wzrasta to jest argument , dawaj przepis milego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 nie ma lekko , musisz dorosnac do tej decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 po polnocy zapraszam na urodzinki18 koncze gorzej , ze tortu nie ma , no i butelek z red ...sikami co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts