paprotka 07.06.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 chłe, no to chiba jestem pierwsza - sto lat !! niech Ci się darzy i tam, i tu - i gdzie się zamarzy a tu prezencik PRZYJDĘ DO SIEBIE piosenka z repertuaru Magdy Umer muzyka: Włodzimierz Nahorny Zobaczysz, jeszcze z tego wybrnę, nie będzie dziury w niebie, pamięć - jak szybę - wytrę... Niech no tylko przyjdę do siebie. Wystarczy jedna chwilka, wystarczy jeden gest, a przyjdę, przyjdę do siebie.. Lecz gdzie to? Gdzie to jest? Zobaczysz, zajdę ja daleko - we włosach złoty grzebień... dłonie, jak białe mleko... Niech no tylko przyjdę do siebie. W jesieni lustrze bladym zastygnie strużka łez, i przyjdę, przyjdę do siebie... Lecz gdzie to? Gdzie to jest? Zobaczysz, jeszcze mnie zawołasz, jak ja wołałam ciebie... Przerwiesz daleki wojaż, za hamulec szarpiesz w potrzebie... Wystarczy jedno słowo. Wystarczy jeden gest, i przyjdę, przyjdę do ciebie... Lecz kto to? Kto to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2005 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 dzieki paprosiu prezencik sie podoba , tyle , ze w takim dniu to po przeczytaniu takiego prezenciku troche sie w glowce zamieszalo och juz nie powroca tamte lata , kiedy dzisiejszy wiek na polowe mozna bylo podzielic normalnie czuje klej od rozklejenia , ide se zajaram , na zdrowie dobrze , ze u mnie jeszcze 7 czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.06.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 rrimi, no nie rycz, gooopia, nie ma o co ja depresję urodzinową przechodzę już w listopadzie ale co tam - poźniej rok z głowy moja babcia said że to chodzi o to, żeby się na koniec bujnąc w fotelu w spokoju olimpijczyka i pouśmiechać : ale miałam fajne życie , tych kochanków podliczyć, te miejsca magiczne, te zdarzenia tragikomiczne itepe itede pal, pal selim, widzę nie dał licencyji ( zestrachał się bana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2005 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 http://www.superexpress.pl/_gAllery/kuchnia_old/tort_makowy_wb.jpg a co tam , po kawalku? Twoja Babcie to madra byla babka na rozpaczanie mam jeszcze kilka godzin ponuremu tylko trza kawal odlozyc na bok , bo zeby nie On to by nie bylo tego tortu ale sie oslucham dzis lacrimosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 07.06.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 no to luuuu po kawałku to ja z kwiatkami http://img300.echo.cx/img300/8417/83441np.jpg maki - do Ciebie pasują, własnie zaczynaja kwitnąć i dobre na sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.06.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 dzieki , piekne kwiaty,prosze wrzuc w kaaze czy co tam masz LACRIMOSA SPRAW SOBIE Mozarta Requiem, schakal , infernoi jeszcze day of tearsno nie moge , posluchaj ale , ze selim na torta nie wpadl to sie rozczarowalamagniesia , 1950? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Szczęscia Zdrowia Pomyslnosci a na wieczor pełno gosci ps.zasneło mi sie wyjątkowo wczesnie wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 08.06.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 miałem tak samo [co nie znaczy, że ten tego.. ] po polnocy zapraszam na urodzinki 18 koncze Ooooo !!! Sto lat, sto lat [i nie pytaj mnie, czemu tak Ci życzę źle ] Masz tu doniczkowe, dłużej postoją http://www.pocztakwiatowa.pl/if2/img/pic/1/0/2/8/28_11049288351.jpg A tu masz siurprizę stosowną do wieku DZIĘKI za torta.. to jest to, co tygrysy lubią najbardziej PS: Rozbujał mnie ten Sedaka... zaraz dopiszę jeszcze... Świetne teksty "Oh! Carol, I am but a fool Darling I love you though you treat me cruel You hurt me and you made me cry But if you leave me I will surely die" [polisz translejszyn baj glumy siksty fri ] Oh Ty Karol, jaki ja żem durny głos na SLD znów wrzucił ja do urny Wiem że mnie porzucisz.. do pięt ci nie dorastam... Ale gdy to zrobisz, chyba się pochlastam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 No to wyslemy Ci jakiegos tlenionego blondyna, który dostarczy Ci plasterki wspomagające rzucenie palenia ....ewent. Ci je przylepi w dowolnym kawałku ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 08.06.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 ja bardzo przepraszam ale mnie wczoraj praktycznie nie było na forum a tak w ogóle to przykro mi że posądziłaś mnie o takie rzeczy http://www.kwiaty.com.pl/kwiaty/foto/1aechmea.jpg http://www.kwiaty.com.pl/kwiaty/foto/1anturium.jpg http://www.kwiaty.com.pl/kwiaty/foto/1stefanotis.jpg starałem się o takie bardziej trwałe młoda jesteś, nie rozumiem o czym wyżej piasałaś najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.06.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dzieki za zyczenie i kwiaty selim czy z tym blondi to na powaznie? gosci raczej nie bedzie , bo ja taki sobek jestem troche w piatek moze jaka flaszke wypijemy? wirtualnie? ciekawe czy ktos procz nas ponury sluchal ja spac nie moglam przez tego schakala a moze w tym wieku sie juz gorzej sypia kto wie? u nas jest tak goraco , ze nawet siedzac mozna sie spocic , albo jeszcze gorzej piekne te kwiatki , nie mowiac o piosence , szkoda , ze przeterminowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Rrmi, Ty wszystko wiesz, nawet to, co chcę powiedzieć..... ...dobrze Ci w duszy gra, wierz mi.... Dla Ciebie http://www.flowerstospain.info/images/mix100fr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 rrmi -podobno raz sie zyje wiec jak tleniony blondyn czy wolisz ciemnego macho ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.06.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Witaj R - duuuuzo zdrowia, cierpliwosci i wielu udanych audycji Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 No i znow naszlo mnie na wspominki - dla mnie kultowy tekst mej mlodosci Kiedy byłem, Kiedy byłem małym chłopcem, hej, Wziął mnie ojciec, Wziął mnie ojciec i tak do mnie rzekł: Najważniejsze co się czuje, Słuchaj zawsze głosu serca, hej. Kiedy byłem, Kiedy byłem dużym chłopcem, hej, Wziął mnie ojciec, Wziął mnie ojciec i tak do mnie rzekł: Głosem serca się nie kieruj, Tylko forsa ważna w życiu jest. Wicher wieje, Wicher słabe drzewa łamie, hej, Wicher wieje, Wicher silne drzewa głaszcze, hej. Najwazniejsze to być silnym, Wicher silne drzewa głaszcze, hej. Niestety wyglada na to ze wciaz malym chlopcem jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.06.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 czemu chlopcem, czyzby kregoslup Ci polamalo - byle nie moralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.06.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 dzwiecza mi slowa ojca Wziął mnie ojciec i tak do mnie rzekł: Najważniejsze co się czuje, Słuchaj zawsze głosu serca, hej. W zestawieniu z terazniejsza pogonia za kasa i ocenianiem innych przez pryzmat zawartosci portfela i ilosci kart kredytowych to ja wciaz z innej epoki jestem A teraz slucham sobie Mira Kubasinska & Breakout - "Mira" echhhhhh.....mialem wtedy 13 lat jak zajezdzilem krazek na Bambino i musialem nowa sobie kupic - juz "stereo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 Moja mama przywozila calej rodzinie winyle z Bitelsami z CCCP ale wspomnienia ale jaki wtedy mielismy adapter to za chiny nie pomne pamietam jeszcze takie cudo szpulowe, to byl sprzet pierwsza klasa, i moglismy sie nim bawic w pstrykanie i krecenie przelacznikiem, grat jakich malo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.06.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 no a gdzie ta nasza solenizantka ....no tak pewnie przesyłka juz dotarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 08.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 taaaa.....akurat Bitelsi to nie to co mnie rajcowalo - wolalem Hendrixa, Stonsow czy Davisa- choc ten ostatni to inne klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts