Zdziebdzio 12.04.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 czy ktos budowal albo mysli o tym projekcie? http://www.apa-domy.com.pl/efekt_left.php?sh=768&id=td1&nazwa=Laguna&dzialka_x=&dzialka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 18.04.2005 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 halo, napiszcie prosze dwa slowka co myslicie o tym projekcie. Jak na razie to ze wzgledu na niezbyt wysokie koszty prowadzi w rankingu Ale potrzebuje Waszego swiezego spojrzenia, bo ja z tym projektem zasypiam i juz sama nie wiem co jest w nim do poprawy zeby byl lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 18.04.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 fajny projekt ale niestety nie ma garażu a jak budowac to z garażem i małym pomieszczeniem gospodarczym, bo gdzies trzeba trzymać narzedzia i kosiarke i rower itp.Sam domek bardzo fajny, dobry rozkład pomieszczeń dosyc ustawny, osobna toaleta rodziców, duza kuchnia. Ale sam projekt bardzo drogi mozna znależc podobne ale tansze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 19.04.2005 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 rzeczywiscie projekt jest dosc drogi, sama sie zdziwilam widzac jego cene garaz albo dobudujemy do Laguny albo postawimy osobny. Gdzie widziales podobne projekty do tego, czy miales cos konkretnego na mysli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karas 20.04.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Mi sie bardzo podoba,jest naprawde fajny.http://www.apa-domy.com.pl/laguna/dom0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.03.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 Tez sie nad nim zastanawiam co prawda nie obylo by sie bez zmian w wz mam min 35 stopni dach wiec musiala bym podniesc . i poszerzylabym jadalnie o pokoj Na razie podoba mi sie ten i plejada z domusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts