_Piotr 07.10.2002 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Mam piwnicę, w której generalnie panuje raczej wilgoć i niska temperatura... Zamierzam trzymać tam węgiel i zastanawiam się co pod niego podłożyć, żeby wilgoć nie dawała mu się zbytnio we znaki... Czy ma sens położenie na podłodze folii paroprzepuszczalnej, takiej jak przy ocieplaniu poddasza?Gdybym miał - położyłbym pewnie jakiś stary gumolit, choć to też nie wiem czy jest dobry pomysł... Ale gumolitu nie mam, a folia nie jest droga...Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2002 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 A widziałeś kiedyś składy węglowe przy elektrociepłowniach ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 10.10.2002 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Tam to dopiero trzeba folii :smile: Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts