Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C94 WŁAŚCIWY

Gość um_berto

Recommended Posts

• 1 year później...
  • 3 months później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
Nie wiem dlaczego nie zuważyłam tego postu. Dziękuję za odpowiedż .Pomimo , że przejrzeliśmy z mężem wiele projektów , ten nadal bardzo nam odpowiada. Również chcemy wprowadzić małe modyfikacje. Dzisiaj dostaliśmy mapki od geodety z uzgodniniami , chcemy jechać do katowickiego oddziału ,,Muratora,, , aby na miejscu skonsultować projekt z wielkością działki( którą mamy niewielką ok. 600m2, ale za to w wymarzonym miejscu, na spokojnym starym osiedlu domków jednorodzinnych , blisko centrum ,ale w oazie spokoju i zieleni, wszystkie działki na tym osiedlu niestety są tej wielkości lub ,,stety ,,w/g naszych znajomych którzy mają większe działki a mało czasu na ich uprawianie). Jesteśmy rodziną 3 osobową z synem który ma już 25 lat, ale jeszcze być może parę lat znami pomieszka. Rozważając projekt braliśmy pod uwagę to , że chcieliśmy mieć na parterze pokój który można by było w jakiś sposób ,, oddzielić ,,od pozostałej części, tak aby syn w przyszłości mógł parę razy w tygodniu przyjmować w nim pacjentów, lub w razie naszej ewentualnej choroby służyć jako tymczasowa sypialnia.Budowę chcemy rozpocząć na wiosnę 2007. W związku z tym mam pytanie jakie modyfikacje Pan rozważał , gdzie Pan wcześniej widział ten projekt , czy nadal jest Pan nim zainteresowany, i kiedy ewentualnie planuje budować? Pozdrawiam.

jak mogę wysłać e-maila do osoby która jako jedyna odpowiedziała mi na mój post ( nikt nie był chyba zainteresowany projektem który mnie interesuje) ponieważ popełniam jakiś błąd przy odczytywaniu wiadomości który sobię wyjaśnię , za póżno przeczytałam jego lub jej odpowiedż , jak mogę podać swój adres mailowy ? proszę o poradę . Bardzo zależy mi na tym kontakcie.

• 1 month później...

Witam,

chciał bym się dowiedzieć czy wkońcu zdecydowaliścię na ten projekt C94 - Właściwy. Jeżeli tak to prosił bym o jakieś informacje lub zdjęcia z budowy. Ja wstępnie też zdecydowałem się na ten projekt, gdyż jest on najbliższy moim oczekiwaniom.

Pozdrawiam

Witam serdecznie,mam na imię Magda jestem z województwa lubuskiego. Jestem bardzo zainteresowana projektem Właściwego, gdy przeglądałam forum natknęłam się na Państwa wypowiedzi. Jeżeli nie sprawi to kłopotu,bardzo prosiłabym o informacje na temat budowy tego domku , może jakieś zdjęcia . Pozdrawiam i podaję adres [email protected]

Bardzo dziękuję za odzew, bo już myślałam że wybieram jakieś dziwne projekty. Jest pan który buduje Właściwego i ma już skończony stan surowy otwarty. Zdjęcia wyglądają atrakcyjnie.Jeżeli Państwo chcą mogę przesłać, tylko proszę podać adres e-mail. W moim województwie jest jeszcze jedna rodzina która przymierza się do niego tak jak ja. Więc może trochę nas będzie . Według mnie dom jest na prawdę warty zachodu, na rysunku może nie ma atrakcyjnej elewacji ale to myślę można zmienić. Poza tym, on ma naprawdę wszystko na swoim miejscu. Ciekawi mnie na jakim etapie państwo są ? Podaję swój adres e-mail [email protected] Pozdrawiam Magda

Witam Skonczylem stan surowy C94.Jestem zadowolony ze wybralem ten projekt aczkolwiek moim zdaniem zmiany sa niezbedne,np zrobienie pokoju nad garazem.A co do elewacji masz racje,dlatego jest ciemna dachowka (antracyt) a sciany beda w kolorze jasno niebieski.Jesli ktos jest zaiteresowany sluze informacja.Pozdrawiam Zbych.

• 2 weeks później...
  • 2 months później...

Witajcie!

Ja również rozpoczynam budowę właściwego , myślę ze juz w maju będzie pierwszy ruch łopatą :D

Pozwolenie już mam , czekam tylko na wykonawcę.

Oczywiście ze zmiana elewacji da całkiem inny wygląd a miejsce nad garażem myślimy przeznaczyć na garderobę z wejsciem od sypialni , bądz pomieszczeniem na saune z wejściem z łazienki. :)

Napiszcie co myślicie o zmianie układu ścianek dzielących salon z kuchnią. Ja myśle by kuchnię zrobić w prostokącie a sciankę z kominkiem skrócić ( tak apropo kominka, nie było w projekcie funadamentów pod komin).

Pozdrawiam :wink:

Zbigniew: Ja byłabym wdzięczna za jakieś zdjęcia na pocztę, ciekawi mnie dobór kolorów no i wogóle .

• 1 month później...