Gość um_berto 12.04.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Szukam ludzi, którzy budują lub wybudowali domek C94 http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=276 . Bardzo chętnie skorzystam z ich porad. Dziękuję za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zych Zbigniew 26.04.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Jesli ktos buduje lub jest zainteresowany tym projektem, bardzo prosze o uwagi na temat tego projeku. Ja kupilem ten projekt i zaczynam budowe z malymi zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chicago 13.08.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Projekt Dom Właściwy C94 zkolekcji Muratora z nr sierpniowy2006, czy ktoś,zastanawiał się nad tym projektem, a może ktoś buduje , chociaż projekt jest nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chicago 15.08.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 czy ktoś budwał lub buduje dom właściwy C 94 , ewentualnie czy ktoś rozaważał ten projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EPN 03.10.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Witaj, ten projekt wcale nie jest nowy. Wybrałem go już ponad rok temu. Oczywiście zmodyfikuję go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chicago 14.11.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Nie wiem dlaczego nie zuważyłam tego postu. Dziękuję za odpowiedż .Pomimo , że przejrzeliśmy z mężem wiele projektów , ten nadal bardzo nam odpowiada. Również chcemy wprowadzić małe modyfikacje. Dzisiaj dostaliśmy mapki od geodety z uzgodniniami , chcemy jechać do katowickiego oddziału ,,Muratora,, , aby na miejscu skonsultować projekt z wielkością działki( którą mamy niewielką ok. 600m2, ale za to w wymarzonym miejscu, na spokojnym starym osiedlu domków jednorodzinnych , blisko centrum ,ale w oazie spokoju i zieleni, wszystkie działki na tym osiedlu niestety są tej wielkości lub ,,stety ,,w/g naszych znajomych którzy mają większe działki a mało czasu na ich uprawianie). Jesteśmy rodziną 3 osobową z synem który ma już 25 lat, ale jeszcze być może parę lat znami pomieszka. Rozważając projekt braliśmy pod uwagę to , że chcieliśmy mieć na parterze pokój który można by było w jakiś sposób ,, oddzielić ,,od pozostałej części, tak aby syn w przyszłości mógł parę razy w tygodniu przyjmować w nim pacjentów, lub w razie naszej ewentualnej choroby służyć jako tymczasowa sypialnia.Budowę chcemy rozpocząć na wiosnę 2007. W związku z tym mam pytanie jakie modyfikacje Pan rozważał , gdzie Pan wcześniej widział ten projekt , czy nadal jest Pan nim zainteresowany, i kiedy ewentualnie planuje budować? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chicago 15.11.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 proszę odezwij się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chicago 16.11.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 jak mogę wysłać e-maila do osoby która jako jedyna odpowiedziała mi na mój post ( nikt nie był chyba zainteresowany projektem który mnie interesuje) ponieważ popełniam jakiś błąd przy odczytywaniu wiadomości który sobię wyjaśnię , za póżno przeczytałam jego lub jej odpowiedż , jak mogę podać swój adres mailowy ? proszę o poradę . Bardzo zależy mi na tym kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz760 07.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Witam, chciał bym się dowiedzieć czy wkońcu zdecydowaliścię na ten projekt C94 - Właściwy. Jeżeli tak to prosił bym o jakieś informacje lub zdjęcia z budowy. Ja wstępnie też zdecydowałem się na ten projekt, gdyż jest on najbliższy moim oczekiwaniom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz760 07.01.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Witam, czy już zacząłeś budowe tego projektu? mi też ten projekt się podoba i chyba się też nia niego zdecyduje. Prosił bym o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 13.01.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Proszę o opinie w sprawie projektu "Właściwego" Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 14.01.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam serdecznie,mam na imię Magda jestem z województwa lubuskiego. Jestem bardzo zainteresowana projektem Właściwego, gdy przeglądałam forum natknęłam się na Państwa wypowiedzi. Jeżeli nie sprawi to kłopotu,bardzo prosiłabym o informacje na temat budowy tego domku , może jakieś zdjęcia . Pozdrawiam i podaję adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zych Zbigniew 15.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witam Buduje ten dom w tym tygodniu konczymy krycie dachu.Sporo zmian w projekcie.Jesli ktos jest zainteresowany sluze informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 22.01.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Bardzo proszę napiszcie mi co sądzicie na temat projektu Właściwego C94 MURATORA. Może to pomoże mi podjąc decyzję . Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_i_Janusz 24.01.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Mi sie ten projekt bardzo podoba, bo ma własciwy rozkład pomieszczeń do mojej działki:)tylko czy ktos juz go wybudował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 25.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Bardzo dziękuję za odzew, bo już myślałam że wybieram jakieś dziwne projekty. Jest pan który buduje Właściwego i ma już skończony stan surowy otwarty. Zdjęcia wyglądają atrakcyjnie.Jeżeli Państwo chcą mogę przesłać, tylko proszę podać adres e-mail. W moim województwie jest jeszcze jedna rodzina która przymierza się do niego tak jak ja. Więc może trochę nas będzie . Według mnie dom jest na prawdę warty zachodu, na rysunku może nie ma atrakcyjnej elewacji ale to myślę można zmienić. Poza tym, on ma naprawdę wszystko na swoim miejscu. Ciekawi mnie na jakim etapie państwo są ? Podaję swój adres e-mail [email protected] Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zych Zbigniew 28.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witam Skonczylem stan surowy C94.Jestem zadowolony ze wybralem ten projekt aczkolwiek moim zdaniem zmiany sa niezbedne,np zrobienie pokoju nad garazem.A co do elewacji masz racje,dlatego jest ciemna dachowka (antracyt) a sciany beda w kolorze jasno niebieski.Jesli ktos jest zaiteresowany sluze informacja.Pozdrawiam Zbych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wdzik 06.02.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Zbigniewie-a jest szansa na zdjęcia np. z etapu budowy, zmiany itp.-kupiliśmy z Małżonką ten projekt i co nieco wiadomości by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaguśka 21.04.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witajcie! Ja również rozpoczynam budowę właściwego , myślę ze juz w maju będzie pierwszy ruch łopatą Pozwolenie już mam , czekam tylko na wykonawcę. Oczywiście ze zmiana elewacji da całkiem inny wygląd a miejsce nad garażem myślimy przeznaczyć na garderobę z wejsciem od sypialni , bądz pomieszczeniem na saune z wejściem z łazienki. Napiszcie co myślicie o zmianie układu ścianek dzielących salon z kuchnią. Ja myśle by kuchnię zrobić w prostokącie a sciankę z kominkiem skrócić ( tak apropo kominka, nie było w projekcie funadamentów pod komin). Pozdrawiam Zbigniew: Ja byłabym wdzięczna za jakieś zdjęcia na pocztę, ciekawi mnie dobór kolorów no i wogóle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaguśka 27.05.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Zbigniewie- wysłałam Ci wiadomość na priva. Ja mam początki "właściwego" i również obejrzałabym jakieś fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts