babel68 19.08.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witam, jeteśmy szczęśliwymi mieszkańcami "Właściwego" od roku. Zakończyliśmy budowę w sierpniu ubiegłego roku, pozostało nam do wykończenia kilka drobiazgów. Jeżeli interesują kogoś szczegóły dotyczące realizacji naszego domu prosimy o kontakt.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaguśka 24.08.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witaj Babel68! jestem ciekawa jak poszła Wam budowa i jaki jest efekt tej cięźkiej pracy. My jesteśmy na etapie stawiania ścianek kolankowych i byłabym wdzięczna za jakiekolwiek porady dotyczące budowy. Z chęcią obejrzalabym jakieś fotki. U siebie przesuwamy właśnie ściankę dzielącą dolną łazienke z pomieszczeniem gospodarczym i jekbym wiedziała wcześniej ze jest planowo w niej tak mało miejsca to może wcześniej bym to zaplanowała. Ale dobrze ze jeszcze mam taką możliwość. Pozdrawiam wszystkich budujących!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dropsik101 23.03.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja również zakupiłam ten projekt proszę o podpowiedż jakie pan wprowadził zmiany i jeśli to możliwe to o pokazanie zdjęć z budowy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hajek23 25.04.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Witam ja jestem w trakcie budowy tego domu i wlasnie w poniedzialek zalewam strop. Zmiany jakie wprowadzilem to , kominek w rogu a nie na scianie dzialowej , łazienke zamieniona z pomieszczeniem gospodarczym i powiekszona , zrobione dodatkowe drzwi z tylu domu pozwalaja na wejscie do garazu od tylu, oraz bezposrednie wejscie z garazu do domu przez pomieszczenie gospodarcze,wyjscie na taraz nie jest z tylu a od szczytu, ni i balkon na garazu zamiast dachu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hajek23 25.04.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Jezeli kogos interesuja zdjecia to poprosze meile postaram sie wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hajek23 25.04.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Prosze o meile to postaram sie przeslac zdjecia i napisze o zmianach . TEN SAM PROJEKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dropsik101 26.04.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 My dopiero pod koniec czerwca zaczynamy budowę ale kilka zmian już dokonaliśmy. Zaadaptowaliśmy strych nad garżem na pokój i zrobiliśmy dwa balkony po tej stronie gdzie są duże okna w dwóch pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dropsik101 26.04.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Jeśli to możliwe to proszę o przesłanie zdjęć z etapów budowy pozdrawiam z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajkus wrc 26.01.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 jeśli to możliwe to proszę o przesłanie zdjęć z budowy gdyż my mamy pobudowany już stan surowy a interesuje mnie wykończenie mó adres meilowy an_milewskawp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts