Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C94 WŁAŚCIWY

Gość um_berto

Recommended Posts

Witam, jeteśmy szczęśliwymi mieszkańcami "Właściwego" od roku. Zakończyliśmy budowę w sierpniu ubiegłego roku, pozostało nam do wykończenia kilka drobiazgów. Jeżeli interesują kogoś szczegóły dotyczące realizacji naszego domu prosimy o kontakt.[/img]

Witaj Babel68!

jestem ciekawa jak poszła Wam budowa i jaki jest efekt tej cięźkiej pracy.

My jesteśmy na etapie stawiania ścianek kolankowych i byłabym wdzięczna za jakiekolwiek porady dotyczące budowy. Z chęcią obejrzalabym jakieś fotki.

:p

U siebie przesuwamy właśnie ściankę dzielącą dolną łazienke z pomieszczeniem gospodarczym :-? i jekbym wiedziała wcześniej ze jest planowo w niej tak mało miejsca to może wcześniej bym to zaplanowała. :-? Ale dobrze ze jeszcze mam taką możliwość. :D

Pozdrawiam wszystkich budujących!!!!!

• 1 year później...
  • 1 month później...
Witam ja jestem w trakcie budowy tego domu i wlasnie w poniedzialek zalewam strop. Zmiany jakie wprowadzilem to , kominek w rogu a nie na scianie dzialowej , łazienke zamieniona z pomieszczeniem gospodarczym i powiekszona , zrobione dodatkowe drzwi z tylu domu pozwalaja na wejscie do garazu od tylu, oraz bezposrednie wejscie z garazu do domu przez pomieszczenie gospodarcze,wyjscie na taraz nie jest z tylu a od szczytu, ni i balkon na garazu zamiast dachu. pozdro

• 9 months później...