nagietka 27.06.2005 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nagietka 08.07.2005 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Dobra .Nie ma nikogo.Będę pisać sama!!! Możecie mi pogratulować,dzisiaj jest ten wielki dzień-otrzymałam pozwolenie duma mnie rozpiera,że etap papierzysk mam już za sobą. Zaczynam,jeszcze nie wiem z kim bo ekipa wystawiła mnie do wiatru!!! Ale dam radę nie oni jedni budują na świecie.(chociaż żal,bo byli dobrzy). Ale wierzę ,że znajdę jeszcze lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 09.07.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Dobra .Nie ma nikogo.Będę pisać sama!!! Przemówił dziad do obrazu, a obraz mu ani razu... tak sama do siebie, to trochę nie uchodzi tu na tak rozległym Forum. Skieruj może swoje kroki do grup terytorialnych. No chyba że nie chcesz gadać z krajanami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 02.01.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Serdecznie witam wszystkich na forum. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Wątek trochę zanika ale mam nadzieję że przynajmniej Nagietka się odezwię Bardzo mi się podoba ten projekt i choruje na niego do 2 lat. Jedyne co mnie powstrzymuje paraliżuje i odstrasza to koszty budowy 550 000!!!!. Czy te koszty rzeczywiście takie jak podaje Archon. Jak to wygląda w rzeczywistości czy możecie się podzielić swoim dotychczasowymi dośwadczeniami. Będę naprawdę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Suza 26.10.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 hej nagietko czy udało Ci sie wybudowac domek ? podoba mi sie ten projekt czy możesz zamieścić fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_i_seba 29.02.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 witam - ja też buduję ten domek;-)czy jest tu ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
purbansk 19.03.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam, żona i ja chcemy budować "Dom w nagietkach", ale póki co bujamy się z urzędami i warunkami zabudowy. Czy ktoś może podzielić się jakimiś zdjęciami ze stanu surowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marioli 10.09.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 czesc, mamy nagietka blisko warszaway, niedlugo sie wprowadzamy. gore przerobilismy i jest super. projekt ma drobne niedoskonałości ale ogolnie jest Zamierzam rozpocząc budowę nagietka,czy mógłbym prosic o oprzesłanie zdjęc z budowy i inne informacje dotyczące budowy(na co zwrócic uwagę), zmian w projekcie, ewetualnych póżniejszych kosztów utrzymania domu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corrado 15.08.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Witam serdecznie, interesuje mnie budowa domu w nagietkach,widzę że temat przycichł, więc pewnie cieszycie się z tego fajnego domu. Będę wdzięczny za jakąśkolwiek odpowiedź, podpowiedź. Jestem z W-wy.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts