Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Funio-Misio-Chatka- komentarze

ania67

Recommended Posts

• Odpowiedzi 884
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Funiu milutka :D

Nie słuchaj gadania ludzkiego!!! nie daj się!!! A swoją drogą to chyba jakieś normalne jest. Ja już też słyszałam trochę tekstów i dlatego nieliczni wiedzą o moich planach.Słyszałam nawet tekst, że nie będzie wody u nas na działkach- wodę juz dawno miałam i to na swojej prywatnej działce :o

A Ty Funia budujesz się w ładnym miejscu- sama myślałam o Ulimiu :wink:

Pa :D

Witam! Skąd ja to znam???( chodzi o zachowanko rodzinnki) Uwag moc- całkowicie nie współmiernych do sytuacji! :evil: Przysłowiowe "dobre rady"I straszenie wszystkim co się rusza lub nie.A co do spłaty kredytu, a raczej wątpliwości najbliższych, męża moja nie wytrzymała ostatno i powiedziała że ze spadków.(nadmieniam że opinia ta była kierowana do rodziców) Jakoś cicho jest ,przynajmniej na temat spłat.

Oj spróbuj Funia, spróbuj, bo ja to już z nerw wychodzę (na samą myśl, bo do tego etapy to mi jeszcze hektar albo coś takiego....)

Co do reakcji otoczenia -

Moja rodzona siostra i jej ślubny to takie komentarze dawali, że wstyd powtarzać .... że my to ruzumu nie mamy, że TYLE ZA DZIAŁKĘ????? Wy to zawsze musicie przepłacić. Jak projekt (elewacje i rzuty) zobaczyli to .... i tu ani na jotę nie przesadzam - NIC, ale to NIC im się nie podobało.... 33 albo i wicej poprawek zasugerowali .....

Powiem Ci jedno - nie uwględniliśmy ani jednej !

Tzrym się, nie dawajcie się (widzę, że jest z Wami dobrze) i przyjcie na przód !!!

Dalsze relacje - mile widziane ....

Dzięki Aneczko,

Jutro będę rano w banku - to zobaczę co wymyślą.

My juz wszystko co mogliśmy - zrobiliśmy.

Ewentualnie mozemy poczekać aż fachowcy wbudują nam wszytsko co się da i wtedy niech przyjadą jeszcze raz (kto za to płąci? - Ci państwo płacą :cry: ).

I wtedy niech coś zaproponują.

Podstaw do wypowiedzenia umowy nie mają.

TYlko mi szkoda, bo na dniach miałam płacić za strop i mieli przyjeżdzać montować - a tak wszystko może sie przesunąć w czasie :cry: