ania67 12.04.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Gratuluję Funia dziennika Cieszę się, gdyż jesteś "dziecięciem" grupy lubuskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.04.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Witam w gronie "dziennikarzy" . Jeśli się nie mylę to niedaleko twojej działeczki,(około 30km) jest miejscowość Chycina poznałąm tam mojego Meżusia. Czekam na dalszą twórczość. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.04.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Olkalybowa bardzo dziekuje, a co do twórczości to oczywiście - będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.04.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Funia witaj w tym wątku Gratulki dziennika i czekam na cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Witam. Bardzo ciekawe rozwiazanie garażu, nie spotkałam się jeszcze z takim "nieprzyklejonym" do budynku. Jaki wielki taras będzie sureerr . Łazienki w sypialni tylko pozazdrościć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.04.2005 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Funiu milutka Nie słuchaj gadania ludzkiego!!! nie daj się!!! A swoją drogą to chyba jakieś normalne jest. Ja już też słyszałam trochę tekstów i dlatego nieliczni wiedzą o moich planach.Słyszałam nawet tekst, że nie będzie wody u nas na działkach- wodę juz dawno miałam i to na swojej prywatnej działce A Ty Funia budujesz się w ładnym miejscu- sama myślałam o Ulimiu Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 13.04.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Funia, fajny dziennik strasznie się Człowiek dziwi w czasie całej papierologii, prawda? Nas tez pare razy krew zalała i pieniądze pociekły....... pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 13.04.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Witam! Skąd ja to znam???( chodzi o zachowanko rodzinnki) Uwag moc- całkowicie nie współmiernych do sytuacji! Przysłowiowe "dobre rady"I straszenie wszystkim co się rusza lub nie.A co do spłaty kredytu, a raczej wątpliwości najbliższych, męża moja nie wytrzymała ostatno i powiedziała że ze spadków.(nadmieniam że opinia ta była kierowana do rodziców) Jakoś cicho jest ,przynajmniej na temat spłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.04.2005 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 OJ Alfreda napisała: męża moja nie wytrzymała ostatno i powiedziała że ze spadków chyba wezmę przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.04.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Funia w tym budowaniu to juz chyba tak jest że twradym trzeba być bo inaczej to tylko po łbie szkoda trochę, ale cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Willie 14.04.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Funia! Sprawdź koniecznie czy nie da rady wydac u Ciebie w gminie pozwolenia na Białołękę - mamy tu kolejkę chetnych na te 4 dniowe Katusze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.04.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Cholerka, nie wiem. Mogę spróbować, w końcu - gdzie diabeł nie może...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 14.04.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Oj spróbuj Funia, spróbuj, bo ja to już z nerw wychodzę (na samą myśl, bo do tego etapy to mi jeszcze hektar albo coś takiego....) Co do reakcji otoczenia - Moja rodzona siostra i jej ślubny to takie komentarze dawali, że wstyd powtarzać .... że my to ruzumu nie mamy, że TYLE ZA DZIAŁKĘ????? Wy to zawsze musicie przepłacić. Jak projekt (elewacje i rzuty) zobaczyli to .... i tu ani na jotę nie przesadzam - NIC, ale to NIC im się nie podobało.... 33 albo i wicej poprawek zasugerowali ..... Powiem Ci jedno - nie uwględniliśmy ani jednej ! Tzrym się, nie dawajcie się (widzę, że jest z Wami dobrze) i przyjcie na przód !!! Dalsze relacje - mile widziane .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.04.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Funia w ciągu 4 dni otrzymalaś pozwolenie na budowę Zadzialal tu chyba twój urok osobisty Wpisuję się do klubu czytelików twego dziennika , no i oczywiście czekam na kolejne odcinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Funia - "pochwal" się, co to za bank. Nie chcę mieć z nim nic wspólnego, a Wam bardzo współczuję... Mam nadzieję, że jakoś się to pozytywnie rozwiąże... BabaB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.04.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 NO to sie chwalę PKO BP. Ja naprawdę bbyłam zadowolona z obsługi przy załatwianiu kredytu, nie było żadnych problemów. Za to teraz - mam wszytskie problemy z nawiazką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.04.2005 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Wkurzające, to za mało powiedziane, jest to co Ciebie spotkało Brak słów!!! Trzymaj się jakoś- mimo wszystko- pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.04.2005 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Dzięki Aneczko, Jutro będę rano w banku - to zobaczę co wymyślą. My juz wszystko co mogliśmy - zrobiliśmy. Ewentualnie mozemy poczekać aż fachowcy wbudują nam wszytsko co się da i wtedy niech przyjadą jeszcze raz (kto za to płąci? - Ci państwo płacą ). I wtedy niech coś zaproponują. Podstaw do wypowiedzenia umowy nie mają. TYlko mi szkoda, bo na dniach miałam płacić za strop i mieli przyjeżdzać montować - a tak wszystko może sie przesunąć w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 19.04.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Funia, Trzymajcie się i nie dawajcie się bankowcom - trzeba trzymać sie swojej , jednej wersji. Tylko spokojnie i dążyć do ugody. Będzie dobrze i zaraz zalejesz swoj strop J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.04.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Funia trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę w banku. Nie daj się tak latwo, może do dyrektora pójść na skargę. Jak chcieli cię zlapac to nie bylo problemów a teraz są jak prowizje już sobie wzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts