Maluszek 29.06.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Funia - właśnie przeczytałam co zrobili z Twoją bramą No szlag człowieka bierze jak coś takiego słyszy lub widzi że też nie ma kary na takich wandali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 29.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Funia - współczuję takich wandali w okolicy. A jak tam ogrodzenie? Może to by choć trochę pomogło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ogrodzenie dziś przyjechało. Nie wiem tylko czy chłopaki zdążą dzi naciągnąć siatkę, a jak nie to jutro. Co do okolicy i wandali - na początku podobało nam się właśnie dlatego, ze spokój i cisza i ludzie sympatyczni, ale cóż.... Może to my jestesmy jacyś dziwni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 29.06.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Może to my jestesmy jacyś dziwni? Nie, no jasne, że dziwni: głównie dlatego, że coś robicie w swoim życiu: dom budujecie, ogrodzenia, jakieś bramy zakładacie..... a innych to zwyczajnie BOLI i w oczy KOLE .... i sobie myślą, jak tam taką Funię może być stać na taki domeczek .... a w domyśle a nas, pożądnych ludzi przecież (nie?) nie stać? ... toż to skandal !!! No to chociaż sobie w GOLFA pogramy na tej Funiowej bramie .... Skurwiele i tyle .... (mam nadzieję, że mnie stąd nie wyrzucą ale czytać hatko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Może to my jestesmy jacyś dziwni? Nie, no jasne, że dziwni: głównie dlatego, że coś robicie w swoim życiu: dom budujecie, ogrodzenia, jakieś bramy zakładacie..... a innych to zwyczajnie BOLI i w oczy KOLE .... i sobie myślą, jak tam taką Funię może być stać na taki domeczek .... a w domyśle a nas, pożądnych ludzi przecież (nie?) nie stać? ... toż to skandal !!! No to chociaż sobie w GOLFA pogramy na tej Funiowej bramie .... Skurwiele i tyle .... (mam nadzieję, że mnie stąd nie wyrzucą ale czytać hatko ) To moje komentarze - wyzywaj sobie ile dusza zapragnie. A ze sytuacja wyjątkowa - to i moderator powinien zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.06.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Funiu , wlasnie przeczytalam przed chwila co zrobili z Twoja brama .Strasznie mi przykro juz nawet nie wiem co powiedziec bo poprostu slow juz brak na cos takiego.Chamy i zawistne wsioki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Chamy i zawistne wsioki Amen A jurto pewnie chwyci ich zdziwko - jak zobaczą siatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 29.06.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Może to my jestesmy jacyś dziwni? dziwni tak samo jak 90% ludzi z tego forum... czyli coś robicie żeby było wam lepiej... a ci "normalni" siedzą na dupie i zawiść ich dopada, że oni nie mają... jak dla mnie to jest nienormalne. już bardziej mogę zrozumieć kradzież (ale żeby nie było, że to usprawiedliwiam...), ale takie niszczenie z czystej zawiści, bez chęci zysku to jest.... nawet nie wiem jak to określić. słów mi brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 29.06.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Bardzo mi smutno z powodu Waszej bramy.....Ale jeżeli chociaż trochę mogę Cię pocieszyć to powiem, napiszę że to, jacy my jesteśmy dla ludzi, zwierząt, świata...taki świat jest dla nas..Ja wiem że to dzisiaj raczej niepopularna teza ale....chyba prawdziwa!! ci ludzie, jeżeli są zdolni do takich rzeczy tu już świadczy że życie niebardzo im się układa ...Bo czy człowiek szczęśliwy, otoczony przyjaciółmi, coś tworzący byłby zdolny do TAKICH czynów... TY, WY posiadacie coś BARDZO wartościowego..Rodzinę ...coś razem tworzycie...coś co powstało z miłości, uporu , pracy ..nie wszyscy mają takie szczęście ...gdzieś wyładowują swoją fustracje!!! Trzymaj się..dbaj o siebie, o rodzinkę ...To jest najważniejsze ,a im wbrew wszystkiemu szczerze współczuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 30.06.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Funia współczuje debili w otoczeniu.Ale tak juz jest.Narazie mnie jeszcze chamstwo nie dotyka ,ale nie mam złudzeń,napewno coś wyniknie w praniu.Nie przejmuj sie ,zrób ogrodzenie a jak juz bedziesz mieszkać to kup wiatrówke i amatorów grania na bramie potraktuj w d...e solą.(pomaga na amatorów młodych drzewek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.06.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Niech mu to oko szybko zdrowieje bo to prace pierwszej ważności w chwili obecnej Jak nie to to to I zawsze pod górkę Ale kiedyś musi być i z górki Funiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 30.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Funiu - zgłoś sprawę na policję. Efekt bardziej psychologiczny, ale może coś da. Za chwilę możesz napisać, że ktoś wybił Ci szybę czy popisał sprayem elewację czy spalił wycieraczkę (mam nadzieję, że nie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 30.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Uff...skończyłem czytać dziennik... Fajna ta funio-misio-brzucho-chatka Współczuję tych głupoli golfistów, zdopinguj męża do innej amerykańskiej gry, mianowcie bejsbola Niech trochę "potrenuje" przed budową....Powinno to bardziej wzbudzić respekt niż policja ... Trzyma kciuki za szczęśliwy finał. Wszystkiego. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Funiu,jak tam siatka? Wykonawca wyzdrowiał? Mam nadzieję, że wszystko w porządku i nic złego się nie wydarzyło przez te parę dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.07.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Funiu, ... Mam nadzieję, że wszystko w porządku i nic złego się nie wydarzyło przez te parę dni. Niestety, są nowe uszkodzenia na bramie i malunki na suporeksie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 03.07.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Funia Głębokie wyrazy ... z powodu ... debili Dzięki za info nt drzwi, ale niestety moja Natalia (wyceniona na podstawie wymagań mojej szanownej) ma kosztować 3400 zł brutto , dlatego zaczynam się skłaniać w kierunku drzwi Dziadka. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.07.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Funiu, ... Mam nadzieję, że wszystko w porządku i nic złego się nie wydarzyło przez te parę dni. Niestety, są nowe uszkodzenia na bramie i malunki na suporeksie. Funiu, po prostu ręce opadają..... Już nawet nie wiem, co mam Ci napisać....szkoda słów....Albo wiem! Jak ich złapiecie, to powieście ich za j...a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.07.2005 03:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Funiu, ... Mam nadzieję, że wszystko w porządku i nic złego się nie wydarzyło przez te parę dni. Niestety, są nowe uszkodzenia na bramie i malunki na suporeksie. Oj Funiu - tak mi przykro . Jak są malunki, to wygląda to chyba jednoznacznie na dzieciaki tych sąsiadów!!!!! Rozmawiałaś z rodzicami? To na prawdę ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.07.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Funia - a nie masz kogoś kto by w nocy popilnował budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Funia - a nie masz kogoś kto by w nocy popilnował budowy? Od dnia kiedy przyjadą okna - tj. wtorek lub czwartek - bedą dwaj (a raczej trzej) stóże - JA I MIŚ. SPANIE JUŻ ZORGANIZOWANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts