Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Funio-Misio-Chatka- komentarze

ania67

Recommended Posts

• Odpowiedzi 884
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Może to my jestesmy jacyś dziwni? :-?

Nie, no jasne, że dziwni: głównie dlatego, że coś robicie w swoim życiu: dom budujecie, ogrodzenia, jakieś bramy zakładacie..... a innych to zwyczajnie BOLI i w oczy KOLE .... i sobie myślą, jak tam taką Funię może być stać na taki domeczek .... a w domyśle a nas, pożądnych ludzi przecież (nie?) nie stać? ... toż to skandal !!! No to chociaż sobie w GOLFA pogramy na tej Funiowej bramie ....

Skurwiele i tyle .... (mam nadzieję, że mnie stąd nie wyrzucą ale czytać hatko :evil: )

Nie, no jasne, że dziwni: głównie dlatego, że coś robicie w swoim życiu: dom budujecie, ogrodzenia, jakieś bramy zakładacie..... a innych to zwyczajnie BOLI i w oczy KOLE .... i sobie myślą, jak tam taką Funię może być stać na taki domeczek .... a w domyśle a nas, pożądnych ludzi przecież (nie?) nie stać? ... toż to skandal !!! No to chociaż sobie w GOLFA pogramy na tej Funiowej bramie ....

Skurwiele i tyle .... (mam nadzieję, że mnie stąd nie wyrzucą ale czytać hatko :evil: )

To moje komentarze - wyzywaj sobie ile dusza zapragnie.

A ze sytuacja wyjątkowa - to i moderator powinien zrozumieć

dziwni tak samo jak 90% ludzi z tego forum... ;)

czyli coś robicie żeby było wam lepiej...

a ci "normalni" siedzą na dupie i zawiść ich dopada, że oni nie mają...

jak dla mnie to jest nienormalne.

już bardziej mogę zrozumieć kradzież (ale żeby nie było, że to usprawiedliwiam...),

ale takie niszczenie z czystej zawiści, bez chęci zysku to jest....

nawet nie wiem jak to określić. słów mi brakuje... :(

Bardzo mi smutno z powodu Waszej bramy.....Ale jeżeli chociaż trochę mogę Cię pocieszyć to powiem, napiszę że to, jacy my jesteśmy dla ludzi, zwierząt, świata...taki świat jest dla nas..Ja wiem że to dzisiaj raczej niepopularna teza ale....chyba prawdziwa!! ci ludzie, jeżeli są zdolni do takich rzeczy tu już świadczy że życie niebardzo im się układa ...Bo czy człowiek szczęśliwy, otoczony przyjaciółmi, coś tworzący byłby zdolny do TAKICH czynów... :cry: :cry: TY, WY posiadacie coś BARDZO wartościowego..Rodzinę ...coś razem tworzycie...coś co powstało z miłości, uporu , pracy ..nie wszyscy mają takie szczęście ...gdzieś wyładowują swoją fustracje!!! Trzymaj się..dbaj o siebie, o rodzinkę ...To jest najważniejsze ,a im wbrew wszystkiemu szczerze współczuj....

Funia współczuje debili w otoczeniu.Ale tak juz jest.Narazie mnie jeszcze chamstwo nie dotyka ,ale nie mam złudzeń,napewno coś wyniknie w praniu.Nie przejmuj sie ,zrób ogrodzenie a jak juz bedziesz mieszkać to kup wiatrówke i amatorów grania na bramie potraktuj w d...e solą.(pomaga na amatorów młodych drzewek)

Uff...skończyłem czytać dziennik...

Fajna ta funio-misio-brzucho-chatka ;-) Współczuję tych głupoli golfistów, zdopinguj męża do innej amerykańskiej gry, mianowcie bejsbola ;-)

Niech trochę "potrenuje" przed budową....Powinno to bardziej wzbudzić respekt niż policja ...

Trzyma kciuki za szczęśliwy finał. Wszystkiego.

pozdrawiam

Gerion

Funiu,

...

Mam nadzieję, że wszystko w porządku i nic złego się nie wydarzyło przez te parę dni.

Niestety, są nowe uszkodzenia na bramie i malunki na suporeksie. :cry:

Funiu, po prostu ręce opadają..... :(

Już nawet nie wiem, co mam Ci napisać....szkoda słów....Albo wiem! Jak ich złapiecie, to powieście ich za j...a

Funiu,

...

Mam nadzieję, że wszystko w porządku i nic złego się nie wydarzyło przez te parę dni.

Niestety, są nowe uszkodzenia na bramie i malunki na suporeksie. :cry:

Oj Funiu - tak mi przykro :cry: :cry: :cry: .

Jak są malunki, to wygląda to chyba jednoznacznie na dzieciaki tych sąsiadów!!!!!

Rozmawiałaś z rodzicami?

To na prawdę ręce opadają :cry: :cry: :cry: