Maluszek 04.07.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Może jak te gadziny zobaczą, że przez cały czas ktoś na budowie jest to odechce im się niszczycielskich zapędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 mysle ze to robia z zazdrosci.... i oby sie tak skonczyło...bo okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 04.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 mysle ze to robia z zazdrosci.... i oby sie tak skonczyło...bo okna... Teskaaaa, wypluj te słowaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 mysle ze to robia z zazdrosci.... i oby sie tak skonczyło...bo okna... Teskaaaa, wypluj te słowaaaaa Myśle, że Teska ma rację, dlatego jak tylko przyjadą będę tam spać i nie ruszę się o krok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 04.07.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Funia, wszystko będzie dobrze. Pięknie ten twój domek rosnie Ale ten numer domu...... Co gmina zrobi jak skończy się alfabet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Ale ten numer domu...... Co gmina zrobi jak skończy się alfabet Miś się śmieje, że "L" to i tak lepiej, niż gdyby nam dali 49/12 - wtedy bybyło jak w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Sliczna ta wasza siatka... tez mam zamiar miec taką z trzech stron.. ale to jeszcze odlegly temat... narazie siatka lesna dookoła pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Sliczna ta wasza siatka... tez mam zamiar miec taką z trzech stron.. ale to jeszcze odlegly temat... narazie siatka lesna dookoła pozdrawiam m. I do tego kosztowała grosze - z drutem do naciągnięcia 7,2 za m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.07.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Sliczna ta wasza siatka... tez mam zamiar miec taką z trzech stron.. ale to jeszcze odlegly temat... narazie siatka lesna dookoła pozdrawiam m. I do tego kosztowała grosze - z drutem do naciągnięcia 7,2 za m to faktycznie bardzo tanio... to jakas promocja czy po znajomosci? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.07.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Sliczna ta wasza siatka... tez mam zamiar miec taką z trzech stron.. ale to jeszcze odlegly temat... narazie siatka lesna dookoła pozdrawiam m. I do tego kosztowała grosze - z drutem do naciągnięcia 7,2 za m to faktycznie bardzo tanio... to jakas promocja czy po znajomosci? m. Po prostu lokalny producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.07.2005 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Funia Gratulacje z okazji nadania numerka A sasiedzi...... bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 04.07.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 mysle ze to robia z zazdrosci.... i oby sie tak skonczyło...bo okna... Teskaaaa, wypluj te słowaaaaa Myśle, że Teska ma rację, dlatego jak tylko przyjadą będę tam spać i nie ruszę się o krok Funia nie możesz żyć w ciągłych nerwach. Myślę, że ubezpieczenie i alarm z monitoringiem powinny wystarczyć a koczowanie na zimnej budowie nie wyjdzie Tobie (wam ) na zdrowie. Ja zanim wstawię okna zainstaluję alarm z monitoringiem. Teren mam ogrodzony i nikt nie ma prawa bez mojej wiedzy i zgody włazić mi na budowę. To co napiszę nie napawa optymizmem ale po tym jak mojemu koledze ukradli wszystkie okna (zamontowane 3 dni wcześniej) wstawił nowe i zgodził się aby Rosjanie pracujący w polu u sąsiada, zamieszkali i przy okazji pilnowali domu. Kilka nocy później złodzieje wrócili i zanim robotnicy się obudzili i ich przepędzili, zdążyli wyciągnąć jedno okno i 2 parapety . Oczywiście żadnej polisy wcześniej nie wykupił a tym bardziej alarmu nie zamontował. Tak więc widzisz, dla chcącego nic trudnego. I tym optymistycznym akcentem ... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Funia nie dziwię się dzieciom że tam łażą skoro mają takich rodziców Wspólczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Funiu powiedz tej sąsiadce, że Tobie tez się wydaje dziwne ułożenie jej kuchni a te drzwi do łazienki to dawno zakładalii czy zawsze tak jej trzeszczały? I tajemniczo zakończ rozmowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.07.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Sliczna ta wasza siatka... tez mam zamiar miec taką z trzech stron.. ale to jeszcze odlegly temat... narazie siatka lesna dookoła pozdrawiam m. I do tego kosztowała grosze - z drutem do naciągnięcia 7,2 za m to faktycznie bardzo tanio... to jakas promocja czy po znajomosci? m. Mi siatka równiez bardo się podoba Jeszcze do tego w moim ulubionym kolorze Funiu trzymam kciuki za spokój na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.07.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Funiu co dzisiaj slychać na placu ...........budowy .............. czy boju z sąsiadami Mam nasdzieję, ze spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.07.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Funiu co dzisiaj slychać na placu ...........budowy .............. czy boju z sąsiadami Mam nasdzieję, ze spokój Ja też Wolę nie zapeszać. A co do postępów - chłopaki podłączyli szambo. Przyjechały elementy betonowe na front ogrodzenia i materiały na tynki zew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Funiu co dzisiaj slychać na placu ...........budowy .............. czy boju z sąsiadami Mam nasdzieję, ze spokój Ja też Wolę nie zapeszać. A co do postępów - chłopaki podłączyli szambo. Przyjechały elementy betonowe na front ogrodzenia i materiały na tynki zew. To już można siusiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.07.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 To już można siusiu? Noooo, a to oznacza, ze można gości zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.07.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 To już można siusiu? Noooo, a to oznacza, ze można gości zaprosić Super!!! A mnie zaprosisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts