Funia 07.07.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Funiu, a jakiś namiar na producenta/hurt/sklep? Czy dobrze rozumiem, że to takie ustrojstwa co się w ogrodzeniu z siatki daje na spód (co by się pies nie podkopał) zamiast po bożemu robić podmurówkę wylewaną? Z góry dzięki. pozdrawiam Gerion Namiary na producenta - jak najbardziej, wysyłam na priv. Ale zamiast podmórówki to akurat to sie chyba nie nadaje. My to ułożyliśmy na podmórówce i wygląda jakbyśmy z piaskowcowych cegieł wymurowali dół ogrodzenia i słupy. Może dzis wieczorem wrzucę zdjecia - to sam zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.07.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Funiu - jak głęboko kopaliście pod te podmurówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Pod te betonowe kształtki jest wylane ok. 20-30 cm betonowego murka. On potem bedzie w całości zasypany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Funia - czy zamierzasz za jednym razem robić tynk zewnętrzny? Podobno duże upały mogą na niego niekorzystnie działać. Może poprzestajecie na siatce w kleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Funia - czy zamierzasz za jednym razem robić tynk zewnętrzny? Podobno duże upały mogą na niego niekorzystnie działać. Może poprzestajecie na siatce w kleju? Nasi Panowie chcą wykorzystać ochłodzenie i teraz robić tynki, u nas na razie upałów nie ma - zobaczymy jak będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.07.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Przykro, ale upały zaczynają powracać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Przykro, ale upały zaczynają powracać... Nie zapeszaj - weekend jescze ma padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.07.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Przykro, ale upały zaczynają powracać... Nie zapeszaj - weekend jescze ma padać To niech pada, nawet cały tydzień - w lesie jest strasznie sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Funia bardzo fajne i pomysłowe ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Funia bardzo fajne i pomysłowe ogrodzenie Dziękuję, mam nadzieje, ze będziej fajniej wyglądać po wstawieniu kutych elementów, daszków na słupki i pomalowaniu na kolor elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Wtedy będzie efekt końcowy ale juz prezentuje się bardzo ciekawie Ja z ogrodzeniem nie mam za dużego pola do popisu , może i dobrze zawsze to mniej pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ja z ogrodzeniem nie mam za dużego pola do popisu , może i dobrze zawsze to mniej pieniędzy Zddecydowanie lepiej Aguś jak policzyć wszytsko to wyjdzie, że ogrodzenie z robocizną to będzie (razem z elementami kutymi) kosztowało ok.8-9 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Funia i już sie moge posieszyć mam niezłą kaskę w kieszeni ale brak pieknego ogorodzenia coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Funiu, roślinkę zasadziłaś śliczną!! Nikt Ciebie nie pochwalił, a przecież dla kobietki w Twoim stanie, to nie lada wyczyn! Ogrodzenie tez bardzo ładne! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 07.07.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Funiu, roślinkę zasadziłaś śliczną!! Nikt Ciebie nie pochwalił, a przecież dla kobietki w Twoim stanie, to nie lada wyczyn! Dzięki serdeczne. No ale przyznać muszę, że umęczyłam się przy tym okrutnie. Mam nadzieję, że bluszczyk szybko sie rozrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 No tak rzeczywiście z racji tego ogrodzenia zapomniałam o roslince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Funiu, roślinkę zasadziłaś śliczną!! Nikt Ciebie nie pochwalił, a przecież dla kobietki w Twoim stanie, to nie lada wyczyn! Dzięki serdeczne. No ale przyznać muszę, że umęczyłam się przy tym okrutnie. Mam nadzieję, że bluszczyk szybko sie rozrośnie Posadzony Twoja reką napewno urośnie szybko i będzie piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 07.07.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Mi też bardzo podoba się ogrodzenie( a wykończone...będzie po prostu SUPER) A roślinka odda trud włożony w jej posadowienie , pięknym rozrostem- jestem przekonana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.07.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Funiu, bardzo mi się podoba ogrodzenie i czekam teraz na całość. Ciekawa jestem tych kutych elementów - w jakim będą kolorze? Pierwsza roślinka - hohoho - super!!!! Będzie ślicznie rosła. Widzę, że tempo prac zawrotne. A kamerki już są? Nie wiem jak z tym tynkiem, bo u nas znowu świeci słoneczko i ma być bardzo ciepło. A jak tam z pogodą u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Funiu, bardzo mi się podoba ogrodzenie i czekam teraz na całość. Ciekawa jestem tych kutych elementów - w jakim będą kolorze? Pierwsza roślinka - hohoho - super!!!! Będzie ślicznie rosła. Widzę, że tempo prac zawrotne. A kamerki już są? Nie wiem jak z tym tynkiem, bo u nas znowu świeci słoneczko i ma być bardzo ciepło. A jak tam z pogodą u Ciebie? Elementy kute bedą czarne. Kamerki sa tylko nie wszytskie podłączone. Pogoda u nas zmienna, teraz świeci słońce, rano było pochmurno, wieczorem padało i dziś wieczorem też ma byc deszczyk - i tak przez cały weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts