Gerion 08.07.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Jestem pod wrażenie tych betonów, co to na ogrodzenie poszły. Czy poza malowaniem wymagają jakiegoś, wcześniejszego zakonserwowania? Bardzo to przyzwoicie wygląda, naprawdę...I pewnie z połowę tańsze od klinkieru.... pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 08.07.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Pierwsze rośliny, pierwsze koty za gotowe prawie Płoty (ogrodzenia) to zaraz i przeprowadzka będzie .... Śledzę pilnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 08.07.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 no no nabiera to superastego wyglądu, ani się nie obejrzysz a cała siatka w bluszczu będzie owita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Jestem pod wrażenie tych betonów, co to na ogrodzenie poszły. Czy poza malowaniem wymagają jakiegoś, wcześniejszego zakonserwowania? z tego co wiem to nie Bardzo to przyzwoicie wygląda, naprawdę...I pewnie z połowę tańsze od klinkieru.... pozdrawiam Gerion Za komplet na przód wyszło 1300 zł (ok. 130 bloczków) Można to pomalowac taką farbą, która nada efekt szkliwienia i będzie podobne do klinkieru (ja widziałam jak gościu pomalował z tego daszki - efekt naprawde fajny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 08.07.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Fiu fiuuuuuuuuuuuuuuu co za roślinność Dobra myśl Funiu z tym bluszczem, lubie takie roślinki pnące się A ogrodzenie calkiem przyzwoicie się zapowiada muyślalam, ze to coś innego jak mówilaś o tym pseudopiaskowcu A czy farba nie będzie się luszczyć po jakimś czasie Widzialś takie ogrodzenie kilkuletnie Jestem ciekawa bo może bym to u siebie wykorzystala Jak cię zamęczam pytaniami to krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.07.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Fiu fiuuuuuuuuuuuuuuu co za roślinność Dobra myśl Funiu z tym bluszczem, lubie takie roślinki pnące się A ogrodzenie calkiem przyzwoicie się zapowiada muyślalam, ze to coś innego jak mówilaś o tym pseudopiaskowcu A czy farba nie będzie się luszczyć po jakimś czasie Widzialś takie ogrodzenie kilkuletnie Jestem ciekawa bo może bym to u siebie wykorzystala Jak cię zamęczam pytaniami to krzycz Farba nie powinna sie łuszczyc, bo chcemy pomalowa tą samą co elewację - więc skoro na tynku sie nie łuszczy to na tym betonie też nie powinna. Acha - i malowa bedziemy pistoletem - farba powinna mocno wniknąc w pory betonu). Kilkuletnich słupków nie widziałam. Widziałam jak wyglądają kilkuletnie barwione w masie (tzn. barwnik był wylewany do betonu jeszcze jak był połpłynny przed wlaniem do formy) i te po kilku latach wyglądają tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.07.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Zauważyłam właśnie, że Wasze samochodziki wjeżdżając do garażu też będą musiały wysoko koła zadzierać, żeby próg pokonać U mnie się zrobiło niechcący ok 1m do "zadzierania" - trzeba będzie podsypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 12.07.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jedno brzuchate, drugie kulawe, a patrzajta jakie tempo mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 13.07.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Czekamy na fotki A jak wczorajsza noc? Mam nadzieję, że bez przygód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.07.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Zauważyłam właśnie, że Wasze samochodziki wjeżdżając do garażu też będą musiały wysoko koła zadzierać, żeby próg pokonać U mnie się zrobiło niechcący ok 1m do "zadzierania" - trzeba będzie podsypać No pod taaaaaki próg to tylko służbowy wjedzie , tyle, że my służbowego nie mamy. U nas tez trzeba dużo podsypać. Ziemię mają wozić już w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.07.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Jedno brzuchate, drugie kulawe, a patrzajta jakie tempo mają NAGRODA ZA POST ROKU!!!!!! http://www.exclusivesport.pl/zd/10.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 13.07.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Tak się tylko zastanawiam, jak ogromną wiedzę budowlaną będzie miało w chwili narodzin Małe Funiątko. Nasza córka przez rok w przedszkolu często bawiłą się w budowę, rysowałą budowę, a jak bawiłą się w jazdę samochodem to jeżdziłą "wywrotką" i ciagle wpadała albo na beto, albo w cegły...Ciekawe jak będzie u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.07.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 U nas się śmieją, że Mały nie nauczy się raczkować ani chodzić - tylko od razu bedzie biegał i wdrapywał się na drabiny jak matka. I że nie nauczy się mówić mama czy tata, tylko od razu suporeks czy nadproża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 13.07.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Gorzej jak opanuje też bardziej krwiste powiedzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.07.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Gorzej jak opanuje też bardziej krwiste powiedzonka eee, na pewno ja teraz na budowie klnę ja szewc. A on cichutko siedzi i słucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 13.07.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Poczekaj jak pójdzie do przedszkola. Tam odbierze szybką edukację. Córka kiedyś wraca i zabiera się za zabawę, widzę, że jej nie idzie w końcy wstaje tupie noką i mruczy pod nosem: "o k..a, o k..a". Milknie jak mnie widzi. Ogólnie wiem, że ma słownictwo bogate, tylko jaoś tak się udało ją wychować, że prawie nie używa... Zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 13.07.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 A na blusczyk uważajcie, jak się rozekrzy i rozkwitnie, to będzie tam piękne siedzisko os No chyba, że będą miały pod nosem większe źródełko wilgoci. ALbo sadźcie Funiu taki bluszcz niekwitnący ... pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.07.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 A na blusczyk uważajcie, jak się rozekrzy i rozkwitnie, to będzie tam piękne siedzisko os No chyba, że będą miały pod nosem większe źródełko wilgoci. ALbo sadźcie Funiu taki bluszcz niekwitnący ... pozdrawiam Gerion No to mnie troszeczkę wystraszyłeś. Mam nadzieję, że osy się ne pojawią, bo ten co mam jest niekwitnący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 13.07.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Nie panikuj z tymi osami, ale pająki masz jak w banku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Nie panikuj z tymi osami, ale pająki masz jak w banku... Funiu, Szczęśliwy dom, gdzie pająki są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts