inż. Mamoń 13.07.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Jedno brzuchate, drugie kulawe, a patrzajta jakie tempo mają NAGRODA ZA POST ROKU!!!!!! http://www.exclusivesport.pl/zd/10.jpg Funiu - wzruszenie odbiera mi głos Rozumiem, że nagrodę otrzymam kurierem. Żywię nadzieję, żę przesyłka będzie na Twój koszt Pozdrawiam i życzę sukcesów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 13.07.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Funiu, wreszcie wczoraj poczytałam sobie Twój dziennik. Strasznie żałuję kurcze tylko że mi się zdjęcia nie otwierają, bo teraz zrzera mnie ciekawość ogromna.. Kilka refleksji: jak ja rozumiem Twoją reakcję na reakcję innych w stosunku do waszych planów budowlanych. Pewnie zdecydowana część nas przez to przechodziła. A le co tam, aby do przodu I to jak do przodu! I podpisuję się pod tym, co inżynier drogi napisał Czy mogłabyś mi przysłać na priva zdjęcie waszego ogrodzenia? No i może jakieś zdjęcie domu? Trzymam kciuki za brzunio, kończynki i budowę. (Ale będziemy tu niedługo świętować ) Pozdrowienia Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.07.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Nie panikuj z tymi osami, ale pająki masz jak w banku... Funiu, Szczęśliwy dom, gdzie pająki są. Boziuuuuuuuuuu, jak ja niecierpię pająków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.07.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Funia - masz tak jak ja, nie cierpię pająków. Musisz sobie kocurka zakupić i po pająkach. Sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.07.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ja też nie lubię pająków Maluszku ja mam kocurka w domu a nawet dwa ale niestety nie rozwiązują problemu pająków, za to muchy tępią zawzięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.07.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Funiu co prawda luksferki miały być dla Agi ale ja też z niecierpliwością na nie czekam no i na fotki domu z oknami. Jestem pełna podziwu jak Wam wszystko szybko i sprawnie idzie, domek pięknieje z dnia na dzień Trzymam kciuki za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.07.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 monka - mój sierściuszek wykańcza wszystkie pająki i za to go kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.07.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 No to białka mu nie brakuje moje za to znoszą z ogrodu myszy i krety Tak myślę może przysłać moje futrzaki na szkolenie do Twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.07.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Moja kicia ucieka przed pająkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.07.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Monka - proszę bardzo Przydało by mu się towarzystwo innych kocurków. Mój natomiast nie poluje na myszki i ptaszki za co jestem mu ogromnie wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 15.07.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Bardzo jestem ciekaw jak Wasze luksferki wyjdą "na gotowo" tzn. w wykończonej ścianie. A propos - widzę, że nie są zamontowane tak jak okna (czyli przy krawędzi) ale gdzieś w środku muru. Dlaczego chcieliście akurat tak?POZDRAWIAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.07.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 A propos - widzę, że nie są zamontowane tak jak okna (czyli przy krawędzi) ale gdzieś w środku muru. Dlaczego chcieliście akurat tak? POZDRAWIAM ! To pytanie do Misia - ja za bardo nie wiem. Ale wydaje mi się, ze to dlatego, że garaż nie będzie ocieplany tak jak dom styropianem 15, tylko 5 - a wyjdzie podobnie. Ale to tylko oje przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 15.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Ale fajna biedroneczka z Twojego domku wyszła I rewelacyjne to wystające okno. Co tam będzie? Oranżeria, jadalnia... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Co tam będzie? Oranżeria, jadalnia... ? Jadalnia połączona z salonikiem i kuchnią (ale tu przez okno barowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 15.07.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Fajnie się prezentują te luksfery w garażu Koszty takiego luksferowego okienka są porównywalne do normalnego czy dużo droższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.07.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Fajnie się prezentują te luksfery w garażu Koszty takiego luksferowego okienka są porównywalne do normalnego czy dużo droższe? To zależy jakie byś chciała wstawić okna i jak drogie kupić luksrefy. Jeśli okno zwykłe plastikowe - ok. 200 zł/szt. Jeśli luksfery zwykłe, nie barwione - ok. 6,50 zł za sztukę plus klej do luksferów. (u nas wyszło ok. 230 za oba okienka). Na zdjęciach nie widać, ale te luksrery - mimo, ze zwykłe - i tak fajnie wyglądają, mają taką mozaikę w środku, ciekawie przepuszczają światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.07.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Funiu, pięknie tam u Ciebie. Siateczka piękna, roślinki sadzisz, ja też tak chcę. Z sadzeniem muszę się wstrzymać bo jeszcze będziemy troszkę teren niwelować. Moja działka długa na 96m dobrze, że tylko jedna strona do ogrodzenia. Będę musiała także pomyślec nad frontowym ogrodzeniem. Widzę,że u Ciebie jak i u mnie ściany zarzygane od zalewania stropu. Ocieplony domek prezentuje się cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.07.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Funia domek wygląda coraz piekniej Dzięki za fotkę luksferów, tylko teraz mój mąz ma zgryż jak jest z ubezpieczeniem i musizasięgnąć informacji u naszego ubezpieczyciela, coś mi się wydaje że w końcu będą okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.07.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Funia domek wygląda coraz piekniej Dzięki za fotkę luksferów, tylko teraz mój mąz ma zgryż jak jest z ubezpieczeniem i musizasięgnąć informacji u naszego ubezpieczyciela, coś mi się wydaje że w końcu będą okna Z tago co wiem- Allianz się nie czepia - napisz jak Wasz ubezpieczyciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.07.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Z sadzeniem muszę się wstrzymać bo jeszcze będziemy troszkę teren niwelować. U nas Olciu też jeszcze nie poszaleję, bo na prawie całym terenie trzeba podnieść poziom o ok. 50-60 cm. Dlatego na razie wsadzam tam gdzie mi spych nie zniszczy. Przed domem mam usypane ogrone hałdy ziemii do wyrównania. Przywieźli 8 wywrotek a trzeba jeszcze z 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts