Aga J.G 16.07.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Funia domek wygląda coraz piekniej Dzięki za fotkę luksferów, tylko teraz mój mąz ma zgryż jak jest z ubezpieczeniem i musizasięgnąć informacji u naszego ubezpieczyciela, coś mi się wydaje że w końcu będą okna Z tago co wiem- Allianz się nie czepia - napisz jak Wasz ubezpieczyciel. My też w Allianz zobaczymy co nasz powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Funiu nie wiem jak przegapiłam zdjęcia luksferów wgarażu u ciebie Fajnie to wygląda Ale światła napewno wystarcza Nie panuje tam pómrok przy zamkniętych drzwiach garazowych Argumenty za są moim zdaniem takie Tańsze, bardziej orginalne, Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.07.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Teraz tylko czekać, aż położy wszytskie kable i rury i będzie można brać tynkarzy do wewnątrz. Tylko kiedy to będzie. Już nie długo . Położenie kabli zajęło mi z mężem ok.tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.07.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Funiu, ślicznie wyglądają luksferki w garażu , no i ten wykusz z oknami - bomba!!! Z kabelkami i gniazdkami też miałam kłopot. Takie instalacje powinno się robić po zamieszkaniu, jak już wszystkie meble stoją . Śmiesznie wygląda Twój domek cały w ciapki - jak dalmatyńczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mychalina 25.07.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Brzusio rośnie, domek też rośnie w oczach. Aż miło popatrzeć !!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 26.07.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Rzeczywiście, kabelki i gniazdka to niezły problem. Na szczęście u nas trochę podpowiedział nam pan elektryk - co doświadczenie, to doświadczenie. Zadał nam konkretne pytania i sprawę rozwiązał. Ale i tak pewnie w trakcie kładzenia instalcji będą zmiany, tego nie unikniemy Najtrudniejsze były pytania o sufit - ile kabelków: jeden czy dwa? Nie mam jeszcze zielonego pojęcia jak będą wyglądały sufity. Dla bezpieczeństwa poprosiłam o dwa kabelki na suficie w łazience, jadalni i salonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.07.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Funia, bluszczyk śliczny. Będziesz miała ogród a w nim już niedługo wózeczek... Jak fajnie Pies Inżyniera wygląda bardzo przekonująco. No i nie linieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.08.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Pies Inżyniera wygląda bardzo przekonująco. No i nie linieje... Z zalet pieska dodałabym jeszcze, ze nie trzeba go karmić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ja jeszcze bym dodała, że mimo dużego uzębienia, nie trzeba z nim chodzić do dentysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.08.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 ja jeszcze bym dodała, że mimo dużego uzębienia, nie trzeba z nim chodzić do dentysty. iiiii.. Nie złapie pcheł!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Wasz domek prezentuje sie bardzo ładnie. Wszędzie równiótko i czysto! A u mnie same "kwasy"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.08.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Wasz domek prezentuje sie bardzo ładnie. Wszędzie równiótko i czysto! A u mnie same "kwasy"..... Żabciu - jakie czysto? To chyba tylko na zdjęciach tak wygląda - ja się czuję jak na wojnie Ale twarda jestem - śpimy tam i czuje sie jak na biwaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 03.08.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Funiu, bardzo ładny domek się zapowiada. Trzymam kciuki razem z innymi forumowiczami za Twój brzuszek. Czy macie w planach przeprowadzkę jeszcze przed urodzinami maluszka? Chyna jednak nie... A może? Tempo jest obiecujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 03.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ach kiedy u mnie będzie tak równiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.08.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Tempo jest obiecujące... Magmi Kochana tempo może tak, ale w portfelu powoli przeciąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.08.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Ach kiedy u mnie będzie tak równiutko Malinko KObieto nie bluźnij i co z tego że równo - Ty już mieszkasz - a ja za 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.08.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Funia jak równiutko, domek pzezentuje się coraz piekniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.08.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Funiu i ja też się dołączam do zachwytów nad domkiem Na tym ostatnim zdjęciu super wygląda No i działka juz lepiej wygląda po równaniu Całkiem ciekawe te wasze ogrodzenie na zdjęciach z bliska wygląda fajnie ale i tu z oddali tez super z domkiem się zgrywa A jak twoje samopoczucie Dzielna jesteś, że wytrzymujesz mieszkanie na budowie Jednak to nie taki komfort jak w urządzonym domku no ale cóz okoliczności wymagają poświęcenia Życzę zdrówka i wytrwałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.08.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Dzielna jesteś, że wytrzymujesz mieszkanie na budowie ) Andrzejko droga ja się czuję jak na biwaku. (Najważniejsze, ze jest toaleta ) Swoją drogą to chyba na ostatnim w życiu tak tylko z meżem Jak już pojawi się dzidzia to wszystko sie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.08.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Masz rację wszystko się zmieni ale nie każda przyszła mama tak dzielnie znosi ciążę choć musze przyznać, ze ja w dwóch przypadkach miałam wtedy jakiegoś bardzo mocnego dopalacza sił i energii do wszystkiego i czułam się wyśmienicie A w twoim przypadku aż dwie duże zmiany, własny dom i pierwsze dziecko Przeciez to dwa bardzo ważne wydarzenia w życiu człowieka A długo jeszcze masz czekac na spotkanie z dzidziusiem Moja córka urodziła się 22 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts