Funia 03.08.2005 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Masz rację wszystko się zmieni ale nie każda przyszła mama tak dzielnie znosi ciążę początki były trudne - 3 miesiące leżenia plackiem, ale teraz jest ok. Zostało mi 4-5 tygodni a zasuwam jak mały samochodzik, no i ciągle zasuwam samochodzikiem A długo jeszcze masz czekac na spotkanie z dzidziusiem Moja córka urodziła się 22 września Według kalendarza - Haneczka ma sie urodzic 8 września, według pomiarów USG - 30 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.08.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 To juz tuż, tuż Fajne imię wybraliście - Haneczka Trzymaj się dzielnie Funiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.08.2005 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Oj, śmiga Ta Funia po tej budowie jak Formuła 1 Niezły ten biwak, jedyny taki w życiu. Jak pojawia się Maleństwo to wszystko sie zmienia, ale tylko na lepsze A Twój domek Funiu naprawde robi wrażenie.Wnętrze jest przestronne, pięknie doświetlone. Bardzo się Wasz domek nam spodobał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 04.08.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ale DOMEK - super!!! Luksfery mi się bardzo podobają ... Ogrodzenie - no, no, no .... Teraz po tym podniesieniu terenu to się czujesz Funiu jak sołtys - wysoko, (najedzona i za nic nie dopowiada) - ponieważ tylko wysoko na pewno pasuje do Ciebie a do reszty pewności mieć nie mogę - stąd nawiasy .... Trzymaj się z Haneczką .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.08.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Takie to są już te ludziska nieszczęsne Asfalt brudzicie a jak rolnik jedzie z obornikiem to co nie brudzi może ale to swój Beznadzieja Kicia fajniutka ale dobrze, ze jej nie ściskałaś Lepiej chuchać na zimne jak to mówią A gdzie wy upchniecie tyle ziemi Funiu 13 wywrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 04.08.2005 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Fo matko, asfalt brudzą Uśmiałam się jak niewiem. A to Miś musiał mieć minę No tak przeciez niedawno nowy położyli Ps Ja wiem, że przez tych waszych sąsiadów to Wam nie do śmiechu, ale to juz przegięcie na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 04.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Funiu kochana mam jednego kotka na zbyciu. Mogę go przetrzymać do czasu kiedy Haneczka się urodzi. Kotek umie już łapać myszy i nieźle mu to idzie. A uwierz jak tylko przyjdzie jesień zawitają do Ciebie całe stadka małych lokatorów. Do nas wchodziły kanalizą, która była jeszcze nie podłączona ale nasza kotka poradziła sobie z nimi. Teraz przynosi z pól myszy dla swojego małego kociaka (włąsnie tego którego chcemy oddać) aby sobie potrenował. Ostatnio trenowali sobie w moim salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Funiu: sliczny kotek.. ale to już tradycja że na każdej budowie jest jakiś kot wiec za mocno go nie ściskąj, najlepiej wirtualnie pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 04.08.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ślicznie się prezentuje Wasze domostwo...Zresztą ja zawsze byłam gorącoą wielbicielką Waszych murow!!! A koteczek , no coż....Moj koteczek oprocz tego że broi niemilosiernie i to z coraz większym sprytem to rownież pełni funkcję ( calkowicie przypadkowo) np. łapacza robactwa i gryzoni wszelakich......jak również , co było dla nas zaskaujące....leczy choróbstwa różniste....Sam wyczuwa że z którymś z nas jest cosik nie tak i tak długo się kręci , aż zlokalizuje ognisko zapalne, chorobowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Funia jak można tak asfalt brudzić Taki piękny amerykanski Czego Ci ludzie nie wymyslą Wspólczuje takiego nastawienia okolicznej społeczności Kotek super Ciekawe czy do nas się jakiś przybłaka nawet jesli to chyba mój mąż go nie zaakceptuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.08.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Będziesz musiała posprzątać asfalt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.08.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Funia, z drugiej strony to dobrze, że glina. Jak będzie susza to nie będziecie potrzebowali tyle wody, żeby utrzymać trawnik w zieloności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.08.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 A gdzie wy upchniecie tyle ziemi Funiu 13 wywrotek Poprzednio rozgarneli ponad 20 to teraz chyba też dadzą radę Jeszcze tylko trzeba humusiku troszkę załatwic i można zakładac przed domem ogródek. Za domem już rośnie żywopłocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.08.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Będziesz musiała posprzątać asfalt.... Miś "obiecał" sąsiadce, że teraz będzie ciężarówkomm koła mył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.08.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 no właśnie. w tym celu należy wybudować basen do mycia kół.takie coś się robi na przykład na składowisku. możecie przy okazji wlewać tam domestosa, żeby się odkaził.mzona tez wykorzystać ten basen do malowania kół (wlewasz farbę zamiast wody i plynu) tylko nei wiem jeszcze jak zabezpieczyc felgi przed pomalowaniem.No ale basen do mycia kół musicie bezwględnie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.08.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Rozumiem, Funia, że zanim wyjdziesz z domu, to buty wycierasz, żeby chodnika nie pobrudzić...? Haneczka to śliczne imię. Chatka wygląda coraz piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 05.08.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Wasz dom naprawdę wygląda już jak dom - gratulacje !!! Jeszcze raz obejrzałem sobie rozkłady parteru i poddasza - są świetne, bardzo mi pasują. A Haneczka to imię klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 06.08.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Wasz dom naprawdę wygląda już jak dom - gratulacje !!! Inżynierze szanowny, on tak wygląda tylko z zewnątrz - bo w środku - o matko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 06.08.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2005 Teren w okół domku coraz piękniejszy a zwierzę też dorodne... Czy przy tak szybkim zwiększaniu liczebności rodzinki nie trzeba będzie go rozbudowywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts