Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Funio-Misio-Chatka- komentarze

ania67

Recommended Posts

Masz rację wszystko się zmieni 8) ale nie każda przyszła mama tak dzielnie znosi ciążę :roll:

początki były trudne - 3 miesiące leżenia plackiem, ale teraz jest ok.

Zostało mi 4-5 tygodni a zasuwam jak mały samochodzik, no i ciągle zasuwam samochodzikiem :wink:

A długo jeszcze masz czekac na spotkanie z dzidziusiem :roll: :roll:

Moja córka urodziła się 22 września :wink:

Według kalendarza - Haneczka ma sie urodzic 8 września,

według pomiarów USG - 30 sierpnia

• Odpowiedzi 884
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj, śmiga Ta Funia po tej budowie jak Formuła 1 :lol:

Niezły ten biwak, jedyny taki w życiu.

Jak pojawia się Maleństwo to wszystko sie zmienia, ale tylko na lepsze :D

A Twój domek Funiu naprawde robi wrażenie.Wnętrze jest przestronne, pięknie doświetlone. Bardzo się Wasz domek nam spodobał :D

Pozdrawiam :D

Ale DOMEK - super!!! Luksfery mi się bardzo podobają ...

Ogrodzenie - no, no, no ....

Teraz po tym podniesieniu terenu to się czujesz Funiu jak sołtys - wysoko, (najedzona i za nic nie dopowiada) - ponieważ tylko wysoko na pewno pasuje do Ciebie a do reszty pewności mieć nie mogę - stąd nawiasy .... :lol:

Trzymaj się z Haneczką ....

:wink: J

Funiu kochana mam jednego kotka na zbyciu. Mogę go przetrzymać do czasu kiedy Haneczka się urodzi. Kotek umie już łapać myszy i nieźle mu to idzie. A uwierz jak tylko przyjdzie jesień zawitają do Ciebie całe stadka małych lokatorów. Do nas wchodziły kanalizą, która była jeszcze nie podłączona ale nasza kotka poradziła sobie z nimi. Teraz przynosi z pól myszy dla swojego małego kociaka (włąsnie tego którego chcemy oddać) aby sobie potrenował. Ostatnio trenowali sobie w moim salonie :-?

Ślicznie się prezentuje Wasze domostwo...Zresztą ja zawsze byłam gorącoą wielbicielką Waszych murow!!! A koteczek , no coż....Moj koteczek oprocz tego że broi niemilosiernie i to z coraz większym sprytem to rownież pełni funkcję ( calkowicie przypadkowo) np. łapacza robactwa i gryzoni wszelakich......jak również , co było dla nas zaskaujące....leczy choróbstwa różniste....Sam wyczuwa że z którymś z nas jest cosik nie tak i tak długo się kręci , aż zlokalizuje ognisko zapalne, chorobowe.....

Funia jak można tak asfalt brudzić :o :roll: Taki piękny amerykanski :o :roll: Czego Ci ludzie nie wymyslą :o :roll: Wspólczuje takiego nastawienia okolicznej społeczności :cry: :cry: :cry:

Kotek super :) Ciekawe czy do nas się jakiś przybłaka nawet jesli to chyba mój mąż go nie zaakceptuje :o :roll:

no właśnie. w tym celu należy wybudować basen do mycia kół.takie coś się robi na przykład na składowisku. możecie przy okazji wlewać tam domestosa, żeby się odkaził.mzona tez wykorzystać ten basen do malowania kół (wlewasz farbę zamiast wody i plynu) tylko nei wiem jeszcze jak zabezpieczyc felgi przed pomalowaniem.No ale basen do mycia kół musicie bezwględnie zrobić.