Funia 07.08.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 Teren w okół domku coraz piękniejszy a zwierzę też dorodne... Czy przy tak szybkim zwiększaniu liczebności rodzinki nie trzeba będzie go rozbudowywać? Chyba sie pomieścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.08.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Powiedz mi Funiu jak Ci się mieszka. Po wstawieniu okien, drzwi i bramy garażowej chcemy się wprowadzić. Czeka nas dużo pracy, a z miejsca w którym obecnie mieszkamy strasznie na budowę daleko i codzienne dojazdy nie byłyby najlepszym rozwiązaniem. Poza tym kto lepiej dopilnuje okien jak nie my . Wprowadzimy się do domku z oknami,posadzkami, z ubikacją oczywiście. Gotować to chyba będę na butli turystycznej. Trochę jestem przerażona, wlej proszę trochę otuchy w moje skołatane serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 08.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ale fajny ten domeczek, dawaj fotki szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.08.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Funia, dawno mnie tu nie bylo, a u Was takie zmiany! Bardzo ladny sie robi Wasz domek. Tak trzymac! Bede tu zagladac jak postepuja pracy. Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Powiedz mi Funiu jak Ci się mieszka. Olciu u nas z zewnątrz fantastico ale w środku dopiero Miś rozkłada instalację elektryczną (przy pomocy poleconych przez ciebie kołków ) Kominek czeka, instalacja grzewcza też. Niestety chyba w tym roku nie zamieszkamy. Bo nawet jeśli zrobimy w miarę parter, to nie wiem jak domek się sprawdzi dla kilkumiesięcznego szkraba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Ale fajny ten domeczek, dawaj fotki szybciutko fotki dziś wieczorem Funia, dawno mnie tu nie bylo, a u Was takie zmiany! Bardzo ladny sie robi Wasz domek. Tak trzymac! Bede tu zagladac jak postepuja pracy. Wszystkiego dobrego! Baaardzo wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Funia, ja też czekam z niecierpliwością na fotki. Zdradź chociaż jaki kolor mają ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 09.08.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Funia, ja też czekam z niecierpliwością na fotki. Zdradź chociaż jaki kolor mają ściany. Położyli tynk atlasa biały. W przyszłym roku położymy na to piaskową farbę, na razie biały mi się baardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.08.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Funiu gdzie są zdjęcia? Dawaj dawaj szybko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.08.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Przyznaję, ze nawalam trochę ze zdjeciami, ale to dlatego, ze teraz już nie zaglądam na budowę - przeszkadza mi gigantyczny brzuch A Miś fotek nie chce mi robić Już nie długo wszytsko wróci do normy (choć wszyscy mówią, ze wywróci się doo góry nogami ) i wtedy wrócą relacje na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.08.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 FuniuTy musisz miec z tym cos wspólnego!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61380438 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 O kurcze Ukradli mi nicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.08.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Funiu tak wogóle to powinnaś teraz jeździć i załatwiać jakieś zakupy z dużymi rabatami, wiesz kobiecie w ciąży sie nie odmawia bo wiesz co to grozi hurtownikom Wiesz też bym chciała wydać na gotow 200 tyś ale tak ze mnie ciągna budowlańcy, że chyba nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Funiu tak wogóle to powinnaś teraz jeździć i załatwiać jakieś zakupy z dużymi rabatami, wiesz kobiecie w ciąży sie nie odmawia bo wiesz co to grozi hurtownikom Wiesz też bym chciała wydać na gotow 200 tyś ale tak ze mnie ciągna budowlańcy, że chyba nie dam rady. i_ska kochana u mnie do gotowego to jeszcze ... ho ho. Pewnie drugie 200 albo przynajmniej 50 - tak bez rozmachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 23.08.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ech Funiu nie załamuj mnie tak tymi finansami ja jeszcze mam tylko 100 tyś z kredytu i nie wiem jak to będzie:cry: Ach Funiu jeszcze jedno pytanko, ty oczywiście nawiozłaś sobie ziemię i potem ten pan z koparką ci ją wyrównał???? ja też tak chcę powiedz tylko ile cię to kosztowało i ile ziemii i jakiej nawiozłaś sorki za skomplikowane pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 ile cię to kosztowało i ile ziemii i jakiej nawiozłaś sorki za skomplikowane pytanko U nas normalna cena to 150-200 zł za wywrotkę 25 ton. U nas weszło coś ok. 40 wywrotek Dlatego szukaliśmy byle taniej i Miś znalazł gościa który wywozi to co wykopią spod remontowanej drogi. Wyszło 50 zł za wywrotkę. Niestety w większości glina i kilka wywrotek grubszego piachu. Dlatego dopóki nie bedzie na tym humusu - jest nieciekawie. Ale w przyszłości powinniśmy sobie chwalić takie rozwiązanie. Glina nie będzie przepuszczać wody. Trawnik powinien sie trzymać jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 23.08.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Boże Funia - 50 zl za wywrotkę .... rany ja też chcę!!!U mnie to trzeba z 60-80 wywrotek nawieść .... zbankrutuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Boże Funia - 50 zl za wywrotkę .... rany ja też chcę!!! U mnie to trzeba z 60-80 wywrotek nawieść .... zbankrutuję szukaj budowlańców drogowych Oni i tak muszą gdzieś wywozić ziemie - jak jeszcze coś im do kieszeni wpadnie to na pewno się dogadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.08.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Funiu, te wydane 200 tys. to z działką czy bez? Ja też planuję kominek z płaszczem wodnym, ale czy właśnie taki kupię....nie wiem ( zależy ile będzie pieniędzy) W jakiej cenie był Twój? Ale najważniejsze to Twoja niespodzianka w brzuszku!!!! Coś czuję, że za parę dni zostaniesz szczęśliwą mamą!!!! Bardzo gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.08.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Funiu, te wydane 200 tys. to z działką czy bez? z działką i całą papierologią Ja też planuję kominek z płaszczem wodnym, ale czy właśnie taki kupię....nie wiem ( zależy ile będzie pieniędzy) W jakiej cenie był Twój? coś ok. 3 tys. - bo od producenta Ale najważniejsze to Twoja niespodzianka w brzuszku!!!! Coś czuję, że za parę dni zostaniesz szczęśliwą mamą!!!! ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts