Sonika 09.09.2005 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Gratulacje Funiu dla Ciebie i dla Misia!!!!!! Niech się Haneczka zdrowo Wam chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.09.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Funieczko - ogromniaste gratulki dla Ciebie, Misia, Hani Kiedy zobaczymy fotkę Hani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Funiu jeszcze raz skladam Wam olbrzymiaste gratulacje!!!! Dzielna babka jestes!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.09.2005 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Gratulki od całej naszej rodzinki dla Waszej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.09.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Funiu Wielkie, wielkie gratulacje! Trzymajcie się! Ponoć teraz to dopiero będzie jazdeczka Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tab 09.09.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Funiu, gratulacje. Nie obejrzysz się, a Hania będzie już śmigać i gadać niestworzone rzeczy:) Odpoczywajcie i nabierajcie sił. Mama Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.09.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Funia jeszcze raz ogromne GRATULKI Dużo dużo zdrowia i samych szczęśliwych dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.09.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ja również gratuluję Maleństwa. Jak tylko to będzie możliwe, prosimy o zdjęcia Dzidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.09.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Ja jak wyżej!!!! Ogromne gratulacje!!! Wszystkiego naj.....naj...Zdjątka..zdjątk prosimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 09.09.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Funiu I Misiu! Jeszcze raz wieeelkie gratulacje i całusy dla Haneczki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.09.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 BAAAAAAAAAAAAAAAARDZO WAM WSZYSTKIM KOCHANI DZIĘKUJĘ. Haneczka przyszła na świat w poniedziałek (5 września 2005 r.) o 16.25. Wymiary przyszłej miss 51 cm/3480 gram. Fotki wkrótce w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.09.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Funiu gratulacje http://kwiaciarniaflora.com.pl/kwiaty2/575d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.09.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 FUNIU!!!!! Ja również ogromnie sie cieszę, że macie już kochaną córeczkę!!!!! Gratuluję z całego serca! Jak tylko przeczytałam, że urodziłaś, krzyknęłam do mojego męża, który właśnie przycinał żywopłot: -Miruś! Funia ma Hanię!! Teraz juz cała moja kamienica już wie... Duuuuuużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Jak tylko przeczytałam, że urodziłaś, krzyknęłam do mojego męża, który właśnie przycinał żywopłot: -Miruś! Funia ma Hanię!! Teraz juz cała moja kamienica już wie... Fajnie, że mam takich forumowych przyjaciół jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 10.09.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Funiu wielkie całuski dla Hani i Ciebie od naszej całej rodzinki Tym bardziej się cieszę bo nasze dzieci będą w podobnym wieku - Hania będzie starsza o 8 miesięy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.09.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Funiu wielkie całuski dla Hani i Ciebie od naszej całej rodzinki Tym bardziej się cieszę bo nasze dzieci będą w podobnym wieku - Hania będzie starsza o 8 miesięy COOOOOOOOOOOOOOO??????????????? Jeju - ale super!!!!!!!!!!! Malinko jak się cieszę (aż gęsiej skórki dostałam), to ja już szukam piaskownicy dla naszych szkrabów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.09.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Funia - gratulowałam Ci już gdzie indziej, ale co tam - gratuluję jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 10.09.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 to ja już szukam piaskownicy dla naszych szkrabów. piasku ci u mnie dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.09.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Funiu wielkie całuski dla Hani i Ciebie od naszej całej rodzinki Tym bardziej się cieszę bo nasze dzieci będą w podobnym wieku - Hania będzie starsza o 8 miesięy Malinko to ogrmne GRATULACJE Zyczę duzo zdrówka Funiu mam nadzieję że wybaczysz te gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.09.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Funiu wielkie całuski dla Hani i Ciebie od naszej całej rodzinki Tym bardziej się cieszę bo nasze dzieci będą w podobnym wieku - Hania będzie starsza o 8 miesięy Malinko to ogrmne GRATULACJE Zyczę duzo zdrówka Funiu mam nadzieję że wybaczysz te gratulki Coś Ty Aguś? Obiema rękami (a co tam - czterema - za małą też) się pod tym podpisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts